![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^епс хе эс иьюфсиьп зкн!
дамн пак съм първо мнение на страницата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^^ йалокин ?!?!
FTW?!? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ми Николай си те е кръстил човека
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
винаги много съм се кефил на тва име
![]() и все пак, как се казваш? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Днес минавам по Витошка и за пореден път преминавам покрай един пич с някакъв гръцки инструмент, оставям му дежурния кинтец и той започва да свири Мейдън и Рейнбоу. Поседяхме 5 минути до него, обяснява ми разликата между китарата и неговото, струните, посвири ни, и поживо-поздраво. Ей, този пич и на мен ми е свирил ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Пял ти е на уше, сигурно
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А валеше и дъжд тогава, Филипе. Брех, че романс
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Той нали не е бил приятно мургав?
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Но не беше черен всъщност... Та по темата - почва се!!!! Ретро дей ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
-------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахах "нормални певи(цици)" Можеше къде къде по-оригинално да го замислят, без грешки и с някакви метъл групи всъщност
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Товлкова много омраза към метАла
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Поне да разбираха от музика и верно да бяха сложили метъл групи.Какво да правиш просто чалга общество.
![]() -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Тоталната простотия е това клипче просто.. И правопис, правопис, струи на талази...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() . -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Циклатор такъв
![]() p.s. Gordon Matthew Sumner e тотален! ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Ух, такива *дълга цензура* неща като гледам и ме сърбят пръстите да не напиша нещо... не само защото няма нищо общо с музиката, но и защото авторите имат IQ на варен картоф...temper, temper ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То ако беше колкото варен картоф щеше да е добре.По-скоро имат IQ колкото задушено зрънце грахчи
![]() -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Има нещо вярно...все пак картофът може да снабди цяла крушка с електричество, не се съобразих
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
По-красив гол от този на Кишишев с глава преди 15 минути не бях виждал в тея квалификации
![]() Съперничи на оня от '94-а година на Лечков ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Ух,ама съм го позарязала форумчето,чак ме е яд на мен (за кой ли пореден път?)...
Та,крайно време е да се позавърна. Все пак иде зима, таман време за слушане на нещо по-тру... та някоя нова блекария да препоръчате? ![]() Всъщност,не съм зажадняла за блекарии,ама ми хареса как звучи. ![]() Я, май да си лягам. п.с.: ха ха ха. Отврат. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
По-красив гол от този на Кишишев с глава преди 15 минути не бях виждал в тея квалификации ![]() Съперничи на оня от '94-а година на Лечков ![]() ![]() LOL! Деба кви сме калъфи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
деба аз мача не го догледах. Срам ме беше
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Внучке, Bethlehem ако не си пробвала, свали си Dictius Te Necare албума.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Хахах,като постнахте тези клипчета се сетих,че веднъж в impulse.bg гледах профила на някакво момиче на 13 от Варна,което e фенка на Токио Хотел и написало "METAL AND EMO FOREVER!MRETE 4ALGARI!" и от долу "Ne me interesuva dali 6te mi vikate otkachena metalka,za6toto sum NaD VaАаАS!" или нещо подобно.
![]() ![]() Ето намерих я ама си е променила профила: http://www.impulse.bg/sisencet0o0 Коментари от сорта на "lele vodi6 se metalka a slu6a6 TH demek TH sa nemska 4alga t1i4e ti nemoje da si metalka az s1m metal i slu6am slipknot iron maiden Nightwish Linkin Park ama TH da go duhat fe3 ak0o slu6a6 TH i se misli6 za metalka si mn sme6na samo tfa moa ti kaja ina4e si mn sladka " и "SaMo HeVi MeT1Ll sLaDyRaNoO" също рулират.xD |
|
|
![]()
Коментар
|
|
тая не я познавам, но е възможно да съм я замервал с бирени фъстъци, докато сме стояли пиейки на пейките до мястото дето се събирата емотата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Хъхъ,аз лятото като бях във Варна се бяхме цопнали с чичо ми на една пейка и ръфаме пуканки и някакви емота(с някаква скейт нотка,явно е нова мода) ме зяпаха,зяпаха па зеха се смеят щях да ги изкормя пред целия калабалък направо..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
yo!
dulgi kosi nesresani metli tova se nari4at metali zvezdi malko ot tuk malko ot tam metalite sa grozni znam drogirat se v tumninata za da im stanat po golemi rogata nemogat da peqt mrusnicite i samo se meshtat mejdu pevicite po koncertite si gra4at a fenovete im pla4at metali se nari4at i grozno se obli4at o4akvaite produljenie ot tova metalsko stihotvorenie Peto go produljeniet))) 4uvam zvuni mi se na vratata i nqkoi metal qdosano kvi4i zad stenata pita me zashto sum izmislila taKOVA METALSKO STIHOTVORENIE a az mu kazvam za zabavleie metala s dulgata nesresana kosa s groznite o4ila si trugva sega metala qdosano pee ax tazi 4algrarka dano posinee a az se radwam v svetlinata 4e metalla se e qdosal s o4ilata!metala tova petno na hrama tazi gra4eshta drama jalka i gnusna koi q na zemqta pusna?izlizam az na vunka gledam metalite jalki prosqt pari za malko kokain4e posle shte si vzemat ot ei tova metalsko magazin4e.4algari vurvqt s gordost i im vikat metali prosete dano da nqmate kakvo da qdete! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Хаха, поезия, братче!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 12:53 AM |