![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Нашия класен(64 годишен художник,на който най-вероятно му липсват първите...64 години
![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
beyondtheblack ![]() Та затова съпругът ми е хамериканец, строен преди поколения от мощни негърки матриархални. Плащай и изпълнявай, махаааа. Не я мислете кака си Дянка. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 12-November 07 Град: kriq se ot tumnoto! Потребител N: 2421 ![]() |
от 3 часа правя едно и също....Тъпея
![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 11-November 07 Град: София Потребител N: 2420 ![]() |
Купих си нова спирала за 25кинта и са ако я изхабя за 2 дена ще се гръмна
![]() ![]() -------------------- ...I'm a wild child, come and love me
I want you My heart's in exile I need you to touch me 'Cause I want what you do... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
бах мааму 4 леа за един голям ром... обирджии!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
бах мааму 4 леа за един голям ром... обирджии!! кога си го пазарувал -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
бах мааму 4 леа за един голям ром... обирджии!! Абе, момче, земи си водка (или си намери домашно) нимой са занимава с разни измислени ромове, коняци и т.н. 4лв, баси!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Ха! Тази сутрин температурата поне не е отрицателна. Добро утро иначе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Снощо помогнахме на един френд да качи един радиатор на тавана.И после баща му и майка му,които са ебати пичовете ни черпиха цяла вечер с вино и мезе
![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 12-November 07 Град: kriq se ot tumnoto! Потребител N: 2421 ![]() |
днес имам 3 часа инфо
![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Снощо помогнахме на един френд да качи един радиатор на тавана.И после баща му и майка му,които са ебати пичовете ни черпиха цяла вечер с вино и мезе ![]() ![]() ![]() Мдам, тия дни пък в нас има гости и ще си попия на корем... ![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
След обичайното 45-дневно чакане на доставките от Thomann.de, от вчера вече съм собственик на безжична система за китара. Това беше последната ми поръчка от тях, минавам на MusicStore.de.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ицо е прав. Ицо е прав. Това, че трябва човек да си скъсва задника от работа, за да преуспее са глупости, измислени от комунистите. От много работа не се става богат. Става се гърбав.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^ Аз съм с дискова херния, а мъжът ми с високо кръвно и му се развива язва. Пазете си здравето, ееей!...
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
много ми е зле,супер гадно ми е настроението оф чак ми се реве,а дори незнам защо ей в такива моменти ми се иска да ме убият
![]() ![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 6-November 07 Град: Бургас Потребител N: 2412 ![]() |
Кофти тръпка
-------------------- Thus ends the bard's tale
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^^Пий една-две бири, пусни си неква музика и му еби майката на всичко. Нищо толкова фатално не е станало, нали? Животът си продължава...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента съм на едно водка и половин бира оставаъ ми още 3 бири после ше си купа още,иначе майка ми и баща ми са на банкет и пийнито става още по приятно както и драйфането също
![]() -------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ALKOHOL UBER ALLES!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
RICHTIG
-------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пиън съм
![]() ![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ти пък да не видиш нещо
-------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
бас лоим ли?
![]() ![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
И на мен ми иде да се напия от яд като споря с разни тесногръди твърдоглави копелета - пълни коне с капаци!
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
И алкохолът реши ли ви проблемите?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е аз днес не съм пил особено много, но по принцип не ги решава...всъщност нищо не може само по себе си да ти реши проблемите, ако не се стегнеш да ги оправиш лично.
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^Не се отнасяше специално към теб
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 07:36 PM |