![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Как се превежда "мерси боку" на български?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
мерси много?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Много благодаря
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Мерси
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
или: мерси, боклук
![]() бтв ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^аз съм проста и не разбирам
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
За какво ти е тоя четириядрен, Мишо, само ти си знаеш.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
за render
![]() тва ми е новото бачкане бтв - 3d визуализации ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
MENTAL.
FUNERAL. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() МРАЗЯ ТЕ!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Аз пък не цъкам! То си пише!
![]() Иначе ако от утре не пиша вече да знаете, че е заради родителската среща и съм отишъл да правя компания на Dead и Euronymous ![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Май няма да си единствения, така като гледам...
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^На мен пък за нищо не ми се караха на тая родителска.
![]() П.С. Прати много поздрави на Ойстен и задължително да разбереш истината за смъртта му, ОК?! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Като стана дума за училище...ся се сетих нещо.Веднъж по ТТ(труд и техника
![]() ![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Това ми напомня за 1вия път, когато пипнах волейболна топка. 1вият сервиз отиде право в лицето на госпожата (тя стоеше на метър от мен и някак я нацелих в челюстта
![]() ![]() ^^ наще отдавна не ходят по родителски, само чат-пат се разписват и отново се убеждават, че няма много смисъл... ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Това с волейболната топка...хубав начин за отмъщение за някоя двойка в дневника
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ хахах, аз така я нацепих в лицето, че й отмъстих за всички ненаписани двойки до края на 7ми клас сигурно... не помня след това да ме е карала да докосвам топка в нейния час
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нищо не те прави по-мъж от това да нацелиш в главата някой, който едвам крета с 300 лева заплата.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Размина се леко, мистерията около Ойстен остава неразкрита...както виждате пиша пак
![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ебаха ми майката след тая родителска бе
![]() Имам месец изпитателен период, ако не се оправя след него - pwnage in teh ass. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Сашко, разбрах за неделя
![]() А през какви премеждия преминах днес..малии ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Също съм уцелвал господина с волейболна топка,но стана след няколко рикошета в тавана и стената,след което и в главата му,уоу!
![]() -------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
УОУ!!! Нарочно,защото не бях сигурен проверих в тълковен речник (на компютъра) как се пише ,беше рекушет ...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
"Рекуширам" има, но е само "рикошет" в английско-българския, който имам на компютъра аз. И въпреки това съм едно 90% сигурен, че и "рекуширам" е грешно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм в шок,баси тълковния речник имам.
![]() -------------------- зъЛ тип
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сашко, разбрах за неделя ![]() А през какви премеждия преминах днес..малии ![]() Знам те какво си преживяла днес, не се шашкай ![]() А ще ни трябва успех с Жорко - баща ми като ни зашмота яхяххя ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не бях шашната, а той
![]() А за "мъжката" ви среща - не ме интересува, но го искам жив ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 03:45 PM |