![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
хоп
чантата ми има ново послание (това е в зелено ![]() 'The difference between guilt and shame is very clear -we feel guilty for what we do,we feel ashamed of who we ARE' ...but please don't look at me now,I think that i won't bear,yes,I'm a coward but i don't care... lalalalalalalaa ...'cause I'm somewhere else,anywhere far from this place,with no more breath .... ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Mort @ Mar 15 2005, 10:31 AM) Цитат Дали "Константин" ще излезне скоро на кино в България? Не е още за съжаление и аз го чакам отдавна, ама... Може би април месец вече трябва да се появи най-накрая. Има го в arenabg.com, но не смятам да го дърпам, защото качеството на тия mg-ове винаги доста ме е съмнявало... Не ще да е рип от DVD screener. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абе аз смятам да се замъкна и да го гледам на кино, защото който съм питал ми казва че си заслужавало.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
imam da pi6a temI po himiq,da zubrq po biologiq....i si sedq na kompa spokoino,e tfa e jivota
![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Пак не поглеждам учебниците.., а те напират ли напират:/ Хапвам си бисквитки "Мираж" с ягода и забелязвам, че почти свършват.. ожаднявам.... пия вода.. изпивам я понеже е малко.. и продължавам с миража... сега ще погледна и мИРК-а :§
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://eurosport.com/ - Гласувайте за Стоичков!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Страшно добре се справих днес по математика, изявих се като гений и няма да измислям нова математика, взех , че използвах старата:)
Днеска общо взето ми е на късмет...хубаво е, като има такива дни в живота на човек.Чак мислиш позитивно..брей:) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 15 2005, 10:37 PM) Страшно добре се справих днес по математика, изявих се като гений и няма да измислям нова математика, взех , че използвах старата:) Днеска общо взето ми е на късмет...хубаво е, като има такива дни в живота на човек.Чак мислиш позитивно..брей:) ![]() weirdo ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
O, ne prosto niama kak da si go predstavite na kakvo subitie prisustvah dnes i reshih, che ne moze da ostane nespodeleno. Shte vloza maximalno izcherpatelni detaili v opisanieto kato svidetel.
Vurvia si az v tramvaia nomer 7 i slizam na NDK. Naslazdavah se na proletnoto vreme i mirizmata na izgoreli gazove, dokato v edin moment vidiah edin propadnal personaz na okolo 50 zemni godini ot zenski rod za evtin horror film. (/me poma duh i izbursva potta ot cheloto si). Beshe debela i mega grozna i noseshe kusa polichka i kato hodeshe I SE VIZDASHE DEBELIA SLANINEN ZADNIK S PRASHKITE< KOITO SE GUBEHA B BEZDNATA NA OBRECHENITE> Niamashe takava gledka prosto. Beshe s onezi evtinite polichki, koito sa s tzepka otpred i otzad. A OTPRED< NIAMASHE TAKIVA BUTOVE< TO NE BIAHA BUTOVE<A NE ZNAM KAK DA GO NAREKA< NIAMA TERMIN V BIOLOGIATA ZA NAZOVAVANETO NA TAKOVA MASIVNO SUBIRANE NA EDNO MESTO NA MASTNI TUKANI. Nekvo, vsichki hora kato ia pogledneha i praviha nekvi fizionomii i tezki vuzdishki, a az poneze biah nabichil CHIMAIRA v slushalkite na perfektnia mi mp3player i se iztzepih silno "CHRIST" @ tazi/tozi izverg, bez da se usetia. Kakvo vi govoria, tova ne e za razbirane ot obiknovenia chovkeshi razsuduk na tazi rasa. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Drummer @ Mar 15 2005, 11:48 PM) O, ne prosto niama kak da si go predstavite na kakvo subitie prisustvah dnes i reshih, che ne moze da ostane nespodeleno. Shte vloza maximalno izcherpatelni detaili v opisanieto kato svidetel. Vurvia si az v tramvaia nomer 7 i slizam na NDK. Naslazdavah se na proletnoto vreme i mirizmata na izgoreli gazove, dokato v edin moment vidiah edin propadnal personaz na okolo 50 zemni godini ot zenski rod za evtin horror film. (/me poma duh i izbursva potta ot cheloto si). Beshe debela i mega grozna i noseshe kusa polichka i kato hodeshe I SE VIZDASHE DEBELIA SLANINEN ZADNIK S PRASHKITE< KOITO SE GUBEHA B BEZDNATA NA OBRECHENITE> Niamashe takava gledka prosto. Beshe s onezi evtinite polichki, koito sa s tzepka otpred i otzad. A OTPRED< NIAMASHE TAKIVA BUTOVE< TO NE BIAHA BUTOVE<A NE ZNAM KAK DA GO NAREKA< NIAMA TERMIN V BIOLOGIATA ZA NAZOVAVANETO NA TAKOVA MASIVNO SUBIRANE NA EDNO MESTO NA MASTNI TUKANI. Nekvo, vsichki hora kato ia pogledneha i praviha nekvi fizionomii i tezki vuzdishki, a az poneze biah nabichil CHIMAIRA v slushalkite na perfektnia mi mp3player i se iztzepih silno "CHRIST" @ tazi/tozi izverg, bez da se usetia. Kakvo vi govoria, tova ne e za razbirane ot obiknovenia chovkeshi razsuduk na tazi rasa. Chimaira r0x ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 15 2005, 02:07 PM) Цитат(Mort @ Mar 15 2005, 10:31 AM) Цитат Дали "Константин" ще излезне скоро на кино в България? Не е още за съжаление и аз го чакам отдавна, ама... Може би април месец вече трябва да се появи най-накрая. Има го в arenabg.com, но не смятам да го дърпам, защото качеството на тия mg-ове винаги доста ме е съмнявало... Не ще да е рип от DVD screener. На мен ми казаха,че бил ужасен и не си заслужавал.Но пък всеки си има собствени предпочитания все пак... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Може и да ме сметнете за луда но цяла нощ сънувам как сме на някакъв огромен концерт на Distorment на националния стадион, ебаси...
![]() ![]() С едното ставане си тананиках Помия от Лъжи...по дяволите, има ли ми нещо? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(feather @ Mar 16 2005, 10:36 AM) Може и да ме сметнете за луда но цяла нощ сънувам как сме на някакъв огромен концерт на Distorment на националния стадион, ебаси... ![]() ![]() С едното ставане си тананиках Помия от Лъжи...по дяволите, има ли ми нещо? ![]() Ам това не е сън! Не помниш ли концерта вчера??? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(feather @ Mar 16 2005, 10:36 AM) Може и да ме сметнете за луда но цяла нощ сънувам как сме на някакъв огромен концерт на Distorment на националния стадион, ебаси... ![]() ![]() С едното ставане си тананиках Помия от Лъжи...по дяволите, има ли ми нещо? ![]() Нищо ти няма. ![]() ![]() ...Ние ще подгряваме на Sabbath, нали знаете. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Black Seppath @ Mar 16 2005, 11:51 AM) Цитат(feather @ Mar 16 2005, 10:36 AM) Може и да ме сметнете за луда но цяла нощ сънувам как сме на някакъв огромен концерт на Distorment на националния стадион, ебаси... ![]() ![]() С едното ставане си тананиках Помия от Лъжи...по дяволите, има ли ми нещо? ![]() Нищо ти няма. ![]() ![]() ...Ние ще подгряваме на Sabbath, нали знаете. Еее ама си..нали трябваше да е изненада ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Mar 17 2005, 12:47 PM) ![]() ![]() Пророчица бе, ентелегент... ![]() А за Sabbath - аз откога ви ръчкам да го обявите... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 17 2005, 02:12 PM) Цитат(Sw1tched @ Mar 17 2005, 12:47 PM) ![]() ![]() Пророчица бе, ентелегент... ![]() Тихо ся, почвай да ни сънуваш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Гуен Стефани оглави класацията на известните жени с най-хубави крака, на списание In Touch, съобщава contactmusic.com. Краката на 33-годишната вокалистка на No Doubt, соло певица и звезда от "Авиаторът" изпреварват в читателската класация долните крайници на Ума Търман, Дженифър Лопес и Камерън Диас.
Изненадващо, в Топ 10 се появява и 66-годишната Тина Търнър, която се нарежда пред Бритни Спиърс, Анна Курникова и Лиз Хърли. Тина напусна голямата сцена и живее в Швейцария със съпруга си. Най-хубавите "известни" крака, според читателите на списание In Touch: 1. Gwen Stefani 2. Uma Thurman 3. Jennifer Lopez 4. Cameron Diaz 5. Fergie (Black Eyed Peas) 6. Tina Turner 7. Britney Spears 8. Anna Kournikova 9. Hilary Swank 10. Liz Hurley www.avtora.com бахти Тина Търнър на 6то място?!!?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Въпрос - Кой стига до краката Дженифър Лопез след гледката на този обемист задник ?
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Вие се ебавате за сънищата на Feather, обаче аз сънувах, че Стефан умира и като се събудих ми беше ебаси гадното... и някво по рефлекс стигам до компа, пускам монитора и гледам нещо от типа на:
Black Seppath Quit (ala bala) и някво осъзнавам, че Стефан е жив, а съм сънувал хахахаха баси якото е че е жив хахахахаа -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да го духаш на майка ти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти да го духаш! На мен ми стана толкова гадно за тебе, а ти са ме псуваш бсаи идиота си
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Mar 17 2005, 08:15 PM) Въпрос - Кой стига до краката Дженифър Лопез след гледката на този обемист задник ? ![]() Мдам..аз да си кажа, че и в лиже не ме кефи тя..сега ме пребийте с камъни на площада ако щете ама жена ми >>>>>>>>>> тая |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Mort @ Mar 15 2005, 02:28 PM) Абе аз смятам да се замъкна и да го гледам на кино, защото който съм питал ми казва че си заслужавало. ако пиjаш мене не си заслужава обаче. гледах откъси малко. бозица, опит да му налеят манги на кеану. след matrix няма нищо. save your money! абе ти по-добре си знаеш, ама..... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
e не е истина как можах да стана толкоз рано баси
ама навън има птички и се чуват и всички спят уф ама трети ден поред стаам рано уфф -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 17 2005, 05:15 PM) Въпрос - Кой стига до краката Дженифър Лопез след гледката на този обемист задник ? ![]() Цитат(Дженифър Лопез) "Задника ми е достатъчно голям, да се грижи сам за себе си"
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Играх клан битка и най-накрая спечелих! Баси великото от 1 седмица не бях печелил клан битка...
аве никой тук ли не играе Call of Duty? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Ебаси днес не представиха нова съученичка- японче на 11 години хАХАХ кво ще прави в нашия клас?!?!?!?!Ще учи до края на годината с нас...Дееба ние не знаем достатъчно добре японски а тя не говори въобще друг език!А ние сме такива простатици и тва малкото ква работа има при нас?ХАхАх ебаси безмислената работа
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изнасилете я.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 08:23 PM |