![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
OWNED! Оги сложи решително точка на спора.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 27-October 07 Потребител N: 2390 ![]() |
Здравейте!От доста време ме тормози един тъп въпрос има един в моето даскало,който от първия учебен ден ходи облечен с камуфлажен панталон,кубинки и суичер на слипнот е възможно ли е да не си сменя дрехите или просто всичките му дрехи са еднакви???
![]() -------------------- HIM-R.I.P :)2Tpower.com
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ба ли му майката.Теб кво те интересува и без тва....кво мислиш че може да ти кажем
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 27-October 07 Потребител N: 2390 ![]() |
Абе не ме интересува просто и други от класа вече се чудат
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Вече почти месец, откакто мина концертът на Helloween и Gamma Ray, а вълната не ме пуска...при Gamma де, понеже Тиквите са си перманентно слушани
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
добре бе мааму деба как може тия дни в никой клуб да няма tribute за Chuck !??
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Пия любимата си бира Radeberger и слушам любимият си траш!!! Това е живота.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Завиждам ти ...ебати а аз се бъхта като луд с тая математика...нищо не разбирам БЕ!
![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Албумът ми пристигна!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Кой?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Hyperborea - Cryogenic Somnia
![]() Ако искате гледайте повторението на "Фрактура" довечера, има гост от групата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Кихам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
0mg! 1'm on tEh n3wz!!!111one
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Днеска се връщам на даскало след кратка почивка...
![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Днеска с недъга на бурите
![]() ![]() За награда ще ни извинят някой отсъствия,които ще направим днес ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Абре аматьоре, аз си имам бележка за цялата тая седмица...което доказва че е по-лесно да си счупиш или навехнеш нещо и с цената на малко болка да изкяриш много каше...
![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз имам бележка за седмицата ма баща ми вика,че като не хода на даскало не може и на бокс да хода
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами ако се замислиш, може би има право?!
Аз пък цяла седмица къширах, сега ше се насадя право на контролното по биология! -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Аз си ходя от началото вече, така ми писна, утре изпитване по химия и биология, вторник класно по геометрия, такива лайна....в края на ваканцията нали знаете кой учи
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Правителството, начело с Ники Маус започна тотално да се олива ...
http://blog.veni.com/?p=390#more-390 -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мале очите ми изтекоха по едно ЧЕЗЕ 250 страшно е направо оригинални части с документи при това ма бащата,не още си малък за 250 кубиков а е некви смешни 400лв
-------------------- HIM-R.I.P :)2Tpower.com
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Бях в час по немски в Немската
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Любимата ми китара пристигна вчера ,беше на ремонт (онва малкото ,сестра ми разби грифа) ,а днеска се прибирам,и гледам две скъсани струни...тва идиотче ги е отрязало с ножица...
![]() п.п въпрос за мУжете : като се бръснете понякога не ви ли сърби ужасно след това,щото при мене от скоро е така и е ебати гадното,колкото и одеколон да сложа,сякви работи пробвах..пф п.п2 вече слушам и готик - For my pain ,ебати яката група! ![]() п.п3 http://zwinky.smileycentral.com/download/f...x_install.jhtml - ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^^Не е от най-приятните изживявания
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ...беше си приятно, след като ми позволиха да остана
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цъцъ, нали и аз бях там, то затова е било приятно
![]() /now playing "dead soul" playlist ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е...ще те оставя да тънеш в заблуда
![]() ![]() Утре ти нося 3-то Амбърчи! -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добро девойче *потупва по главата* Значи поне ще има какво да чета тея дни ...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пфф Ленито е изживяла малка част от ужаса...
Сашко, къде беше да проконтролираш тва издевателство над личните свободи на девойката? Час у нашто миризливо даскало, и то във вашия клас, ше ме извиняваш... -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ленито
![]() А иначе за какъв ужас говорим?! Съвсем нормален си час ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 10:23 PM |