![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Аз нямах ни ток, ни топла вода, ни парно до скоро, не се оплаквай
![]() Странно, ама Blind guardian и Turisas като ги сложих в плейлист да си ги редувам, се връзват много яко ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Днеска сутринта докато чистех снега пред блока, защото нали все пак някой трябва да я свърши тая шибана работа, докато всички гледат телевизия и мрънкат, ме заговори некъв баси агента. Съсед един ми видя как рина и почна да ми обяснява как не бива. Защото пространството пред блока е общинско/държавно и не е мое задълже ние. Беше тръгнал за работа и бързаше, но въпреки това искаше да се качи до горе да ми донесе някакъв нотариален акт ли, фактура ли някаква ебана, доказваща, че собствеността не е негова. Един вид защо да не почистя и да остана да мрънкам. Някво WTF!?
Ебаси нацията сме честно. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
[22:09:42] Bleeding Emotion [Листо] says: бтв, жоре
[22:09:45] Bleeding Emotion [Листо] says: ако ще идвам утре у вас [22:09:49] Bleeding Emotion [Листо] says: да знаеш, че съм ял ЯКО БОБ [22:09:50] Bleeding Emotion [Листо] says: ] ![]() Да не каже, че не съм го предупредил ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Снощи такива неща са се случвали...както преди малко ги описа, било "тежко"
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Тук беше написано нещо гнусно...
-------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
В момента и се наслаждавам..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Тъкмо ми се пиеше тъмен Туборг пък няма откъде да взема....давайте дразнете ме
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Днес, като минавах край НДК, гледам някъв лазеше по пътя и тикаше някав леген пред него
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Канел се е да повръща човека
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
В момента и се наслаждавам.. ![]() Хубава реклама и направи тази вечер. И на мен лично ми прати рекламни материали. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Kiera Knightly turns me on
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Me too, buddy, me too...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Оо, и мен!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мене пък Guinnes не ме кефи нещо. Или са ми я разреждали винаги (щото това, дето го сервират в ирлансдкия бар на Радисън, ако не е разредено ебати!), или пък като си купих кен ми се стори мега гаден.
Но затова пък съм си донесъл 5 вида австрийска бира да си попийвам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
е тва е да си хитар
![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
ЕБАЛ СЪМ ГО В ШИБАНИЯ НЕТ! СПИРА ЗА 10 ЧАСА, ТРЪГВА ЗА 5 МИНУТИ. ШЕ ГИ СЪДЯ ТИЯ, ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Днес, като минавах край НДК, гледам някъв лазеше по пътя и тикаше някав леген пред него ![]() Тоя е един шибан мангалски помияр, знаем го ![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Днес е Ивановден и аз пак съм накъркааан
![]() ДА живей Ванката, Нашият славен Китарист! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз съм в песента ви!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Ти гледай днес да дойдеш в нас!!!И НЕ ЯЖ БОБ преди това!!!
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^________________^ Kawaaaaaiiiii, gozaimasuuu ^^
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Днеска сутринта докато чистех снега пред блока, защото нали все пак някой трябва да я свърши тая шибана работа, докато всички гледат телевизия и мрънкат, ме заговори некъв баси агента. Съсед един ми видя как рина и почна да ми обяснява как не бива. Защото пространството пред блока е общинско/държавно и не е мое задълже ние. Беше тръгнал за работа и бързаше, но въпреки това искаше да се качи до горе да ми донесе някакъв нотариален акт ли, фактура ли някаква ебана, доказваща, че собствеността не е негова. Един вид защо да не почистя и да остана да мрънкам. Някво WTF!? Ебаси нацията сме честно. ![]() Прав е бил! И аз вече никога не бих тръгнал да правя нещо такова. Защо? Защото на моята улица Бойко направи ли нещо за почистването на снега?? не! никаква машина не мина да почисти! А хората плащат данъци. Защо? Щом те могат да не чистят на улицата, аз пък също мога да не чистя на тротоара! Това е от мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Е щом всички можете да не чистите, газете си из преспите
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Ами добре.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Преди малко паднах много кофти на леда,утре ще трябва да ходя до поликлиниката,че нещо ми е замаяно и ме цепи главата...
![]() ![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днеска докато спринтирахме до магазинчето за дюнери буквално на 2метра от магазинчето се изтърсих на леда, ама толкоз мощно че направо не го усетих как стана.Само дето целя бях в кал и си ожулих коляното.Е ако беше малко по-сериозно можеше да си тръгна от училище ама айде...
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Баси майката, писна ми да ставам рано и дори следобед да нямам време да свиря
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Не помня дали съм пускала това тук, но...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://uncyclopedia.org/wiki/Shit#Types_of...iteral_Sense.29
Мамка му, никога не съм се смял така през живота си ![]() ![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:39 PM |