![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ми ,да на Витоша се живее добре! Свеж въздух,сравнително тихо и горЪта !!! Е .дразня се от туристите -
имат лошия навик да замърсяват околната среда и да припкат идилично към Бялата вода или Златни мостове ![]() Иначе напоследък опознах и Лозенската планина - също е адски добре там...ми харесвам си аз планините на Родината и толкоз! ![]() Иначе на море въобще не ходя...освен на Каварна ,естествено! -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
На Витоша е супер обаче си прав за туристите
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ебаси деня!!!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Овесени ядки + мляко + конфитюр + глад = баси якото!
*Цвили* -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Продавач Описание и Изисквания комуникативност, лоялност към клиентите,работа в екип А колко висши трябва да имаш, пита ли се? ![]() ZHU TEEEEMMM... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Като че ли гащите и прозират
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Мяуууу...
![]() Мани, че ми потичат лигите ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Цитат Продавач Описание и Изисквания комуникативност, лоялност към клиентите,работа в екип А колко висши трябва да имаш, пита ли се? ![]() ZHU TEEEEMMM... ![]() http://varg1.blog.bg/photos/7004/original/smokingsex021.jpg Кльощава кокошка съм заклала, винен оцет съм наляла... За висше не пишеше нищо... засега. И въпросната обява всъщност не се знае за какъв магазин е ![]() ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Кльощава кокошка съм заклала, винен оцет съм наляла... Е, има какво да се желае още, ама да не отиваме на другата крайност, все пак; а и (явно) не това бе идеята на снимката ![]() ![]() Как така не знаеш какво ще продаваш? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Чак толкова тъпа ли изглеждам Оо
Иначе и аз съм клечка ![]() За онова там горе - 4.265... слаба ракия. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не те знам как изглеждаш, че да ти кажа. Ама пак... може и продавачка в плод и зеленчук да е било
![]() Какво 4.625, че съм супер не в час... Их как мразя, имам един френд, да ми се обади подпийнал и да почне да говори едни неща от типа на "Извинявай че таковата..." с един тон дето все едно аз трябва да му се извинявам, че съм му купил билет за МИНИСТРИ и сега трябва да ми връща парите, а го е "закъсал", пък му е съвестно ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Хилоууу
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Шибани фешъни. Чупят паметника, удрят приятелка на гаджето ми и после бой естествено. То поне да ги бях подредил както трябва, ами избягаха точно когато трябваше да си получат най-"арното". И пак ще си останат простаци и нищо няма да им влезе в главата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() значи петима голи идиоти се мъчат да вкарат някакво топче във фуния, закрепена на собствените им каски а през това време за да е по-трудно някакъв дърт китаец дърпаше въженца завързани за пишките им ![]() ако това е новата мода преставяте ли си подобна игра по националната телевизия с участието на азис ![]() не чесно понякога ме е срам че принадлежа към човешкия род -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Скараха ми се, че почеркът ми е много мъничък
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
А иначе са по 10?
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Десет са
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурно зависи от темата, но държа да отбележа, че си късметлийка
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Да, и на мен.
edit: Схванах как става. Просто ти трябва програмката eMule. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Относно еМуле - http://emule.find-bg.com/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурно зависи от темата, но държа да отбележа, че си късметлийка ![]() ![]() ![]() Моите са по литература и пак не стават по-малко от 20 страници ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ама вие за какви теми говорите?Ние са имаме некви Литературни Интерпретативни Съчинения, както и ЕСЕ-та.Ама 20 страници подобно нещо би било лудост....
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Мразя ,ама много мразя ,да се събуждам с махмурлук след дълга нощ на размотаване из София.
Мдам...някой ден,ще спра да се напивам ,може би в далечното бъдеще ,ще стана трезвеник .Но само може би! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
^ ей, че красива обложка.
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:00 PM |