![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не мога да си намеря една песен ![]() Дано да е тук някъде. След като нито знам песента, нито повече от текста и жанра, няма как повече да помогна. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Мерси, мисля, че е точно тази!
![]() Едит: Leona Lewis - Bleeding Love Щурм! ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Поправка:
Всичконамиращия Щурм! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Kот'нцее...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ахах, т'ва като емблемата на Файърфокс. ;Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
On The Night I Met Jeffrey
It Was A Terrible Night He Took Me Home And Drugged Me So I Couldn't Put Up A Fight I Got The Jeffrey Dahmer Blues It's Front Page News I Got The Jeffrey Dahmer Blues It's Front Page News He's Drilling My Head I Wish I Was Dead Instead I'm A Zombie Laying In Jeffrey's Bed I Got The Jeffrey Dahmer Blues It's Front Page News I Got The Jeffrey Dahmer Blues It's Front Page News http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc...feature=related -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^Наистина мяза на емблемата на файърфокс, но в случая целта на котето е да придава обем.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Това>>> Кен ли.
http://zazz.bg/play:36df8b9d -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Човече що не ме предупреди, че такава гнуссссссссс
Тъкмо се наплюсках здраво и....сега ![]() P.S. да бяха го заснели как сере нямаше да е толкова гнусно -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ Ахаха, определено!
Иначе добре звучи - 100 килограмов борец (може и да греша, но май си беше мангал) с една вежда и мозък колкото лешник, пее песни на Селин Дион. :О ;Д /edit: WTF!? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
-------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те та това яз го знам и без да съм правил изследване
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
^ ама вече е и доказано
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Някой да има All we are на Доро в миди, смисъл без вокалите? Пробвах различни софтуерчета за вокал римуув, ама не става
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
вече си имам билет за каварна + оригинално DVD на Manowar
![]() ![]() ![]() надявам се и тази година да е такова насиране от кеф каквото беше миналата ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Live in Karvarna.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Нацията ни отива от зле към по зле.Отивайки току що до магазина заваля град.И хайде найстина не беше колкото орех,но пак можеш да разбереш,че е град.Момчета и момичета на видима възраст 12-13 години седяха и подскачаха и викаха радостно:''сняг,вали сняг''.
![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
И от това съдим за нацията?
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Ами Щурме не са ли децата тези,които са бъдещето на нацията ?
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Смятай! Тез деца сигурно са и комунисти
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност, не беше град а суграшица... поне към Плиска де...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Здравейте на вички
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще настигнеш Вориор Оф Айс по мнения май.
![]() Здравей, иначе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ И аз като конформист ще кажа "еваласт" за материалЪ... останалото са размисли и страсти.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
От утре започвам сериозно да изучавам 3дс Макс 2008. Дано да е толкова интересно колкото ми изглежда сега :д. А след 2-3 дни ще си взема ново хардче - 500ГБ - най-после ще мога да си сложа всичката музика, която слушам на харда.
Raytheon unveils device to blast through concrete |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Аз намирам Maya за по-удачен избор, макар вече собственикът и на двете да е един и същ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много менюта и е доста объркващо за новаци, а и до колкото разбирам това, което съм чел за програмите, Макс е по-добре за разработка на интериор и т.н. към което ще се насоча аз, поне в началото докато/ако потръгне работата. В рисуването съм пълна скръб, така че ще се придържам към по-геометрични сцени.
Да сложим край на един мит за жените: http://vbox7.com/play:c784814d ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако е за интериор, можеш да 'фърлиш едно очо и на Revit Building на Autodesk.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 01:51 AM |