Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
901 страници V  « < 578 579 580 581 582 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Случайни глупости, ...излейте си душата...
Twilightfall
коментар May 5 2008, 02:31 PM
Коментар #17371

Non Serviam

Група: Потребители
Коментари: 5600
Регистриран: 1-July 07
Град: Плевен / Велико Търново
Потребител N: 2189

1. Chronolith (3:11)
2. Mummified in Bongwater (4:04)
3. Disposal of the Baggy (3:23)
4. Every Bud Smoken (3:24)
5. Sentenced to Burn One (3:31)
6. Addicted to Hash in a Tin (4:31)
7. Fucked with Northern Lights (3:21)
8. Experiment in Horticulture (4:25)
9. Gallery of Stupid High (3:21)

Цитат
Cannabis Corpse is a band that was born in the summer of 2006 as a way to express our love of smoking weed and listening to Cannibal Corpse.

The tunes for the first album "blunted at birth" were recorded in Weedgrinders kitchen on a boss br 900 digital 8-track while slowly smoking away huge chunks of memory with the finest bud in oregon hill.

We did it in the hopes of creating a band that got you stoned with a sick oldschool death metal sound alone! We can promise you that every growl, every guitar riff, and every drum beat was done when we were completely obliterated on sweet sweet chiba.We wanted people to spark up a doober and follow along with the lyrics so they could be transported into a horrific world where you are not safe from getting your weed stolen by bloodthirsty zombies or getting captured by an ancient cult that cultivates demonic weed with the blood and body parts of sacred ritual sacrifice! We had no Idea just how well received the album would be by all our "buds" out there in the death metal community. We even inlisted our friend nick from parasitic and played our first live show on 4/20 2007. These days we are currently working on our follow up to "blunted at birth" called "tube of the resinated" It is going to be better in every aspect from song writing to layout and artwork,2008 is going to be a great year for all of you cannabis corpse fans out there!!

АХХАХАХАХА. :Д
Go to the top of the page

+Quote Post
MadHatter
коментар May 5 2008, 02:43 PM
Коментар #17372

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

Което ме подсеща да се похваля с великото ми понеделнишко постижение в спорта "рязане на крака на агне с нож и чук" icon_headbang[1].gif

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post
Twilightfall
коментар May 5 2008, 02:49 PM
Коментар #17373

Non Serviam

BRUTALO-SADISTIK LEG DISSECTION. icon_headbang[1].gif

+Quote Post
луда`калинка
коментар May 5 2008, 03:20 PM
Коментар #17374

Просветен

Коментари: 496
Регистриран: 30-May 07
Град: Царевичака
Потребител N: 2116

И*ааааси...мога ли да се върна днес в 11ч на обяд от снощния рожден ден бе...?! boxed.gif

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

+Quote Post
pa®tci
коментар May 5 2008, 03:29 PM
Коментар #17375

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

Подранила си happy.gif

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар May 5 2008, 03:39 PM
Коментар #17376

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

ДА МУ ЕБА МАЙКАТА! Дреме ми, че на момиче не подхожда да псува! Бясна съм!
Няма да ходя на концерта на Соната, защото родителите ми не са очаровани от идеята - меко казано. Когато най-сетне намерих някой, който да ме върне в Търново (защото това беше най-големия проблем), майка ми направи такава намусена физиономия, дето думи нямам да опиша! Добре, няма да отида.
Само че след 10 месеца заминавам за Словакия абсолютно сама и ще остана там в продължение на 5 месеца - и отиването ми е абсолютно сигурно. Подала съм документи за летен университет в Унгария, където също сигурно ще съм съвсем сама, ако ме одобрят. За тези неща те ме натискат, защото, видиш ли, съм голямо момиче и е крайно време да се оправя сама. Ъ кво?
А за концерта майка ми вика 'виж, аз те разбирам, усещането е неповторимо, ходила съм на концерт едно време на Щурците, тогава такива западни групи не идваха, но сега просто няма смисъл да отидеш там и като свърши концерта в полунощ, и да се чудиш къде да се скатаеш да не ти направят нещо.' Кой проявява разбиране? Тя ли, дето ми дава пример с нещо, дето е на светлинни години от сегашната ситуация, или аз, дето само за да не ги тревожа, ще се лиша от едно ходене заради група, дето ми идва на крака от другия край на Европа, и няма да дойде може би никога повече?
Да, разбирам, че се притесняват. И аз не съм очарована да хвана влака сама, и то за град, където съм била 2 пъти и последния е бил преди 6 години. Да не говорим, че до Каварна в живота си не съм ходила. И аз се притеснявам.
А най-много ме е яд на всички плюнки, дето се бях уговорила с тях да ходим и да се върнем заедно, и накрая всички казаха 'аз нямам пари'. Еми, духайте!
Да, и майка ми каза 'ще видиш, няма да има концерт, шесто чувство'. Да, интуицията й наистина работи, но пропуска малката подробност - концерт наистина няма да има, но само за мен.
Мерси на всеки, който го е прочел и приятно изкарване в Каварна.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
Svetyl
коментар May 5 2008, 03:45 PM
Коментар #17377

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Ми то и аз няма да ходя... малко е странно обаче, не си ли над 18, защо искаш разрешение от вашите?

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Aggressive Perfe...
коментар May 5 2008, 03:49 PM
Коментар #17378

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 26-November 06
Потребител N: 1692

^^Ъ, кво?! Защо въобще те интересува мнението на майка ти?!?! Ако винаги чакаш всички да са доволни и щастливи, по-добре се гръмни ==> suicide.gif Уотевър...

Хехехе, утре имен ден ===> че се усвиня happy.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар May 5 2008, 03:53 PM
Коментар #17379

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

Цитат
Вижте най-новото мнение Дайте снимчици с разбити сърца с рязани вени...?
[ Иди на страницаИди на страница: 1, 2 ]

Ууу ля шей ляляляляляля ля ляяяяя. Уоооу, уоооу shifty.gif headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
pa®tci
коментар May 5 2008, 03:54 PM
Коментар #17380

Serpent Moves

Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

^^^^ Ми прави кат' мене - поставяй ги пред свършен факт. След втория, третия път свикват и вече не им прави впечатление happy.gif

--------------------

+Quote Post
prayer4eto
коментар May 5 2008, 04:03 PM
Коментар #17381

Master of your sorrow

Коментари: 2201
Регистриран: 24-April 07
Град: Sofia
Потребител N: 2034

Цитат(onnellinen @ May 5 2008, 04:39 PM) *
'виж, аз те разбирам, усещането е неповторимо, ходила съм на концерт едно време на Щурците, тогава такива западни групи не идваха, но сега просто няма смисъл да отидеш там и като свърши концерта в полунощ, и да се чудиш къде да се скатаеш да не ти направят нещо.'

Мдам ... възрастните имат много грешна представа за реалната ситуация днес ... dry.gif .
И моите са така, дори сега, когато вече заформих 1/4 век . Добре че ги тренирах Овреме whistle.gif

--------------------
Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound
Free are those who conquers in vain but won't stop to run
Battered and down they pick up their pieces to rise as one

+Quote Post
луда`калинка
коментар May 5 2008, 05:03 PM
Коментар #17382

Просветен

Коментари: 496
Регистриран: 30-May 07
Град: Царевичака
Потребител N: 2116

Цитат(Aggressive Perfector @ May 5 2008, 04:49 PM) *
^^Ъ, кво?! Защо въобще те интересува мнението на майка ти?!?!

Що за изказване е тва? huh.gif Някой от вас въобще замисля ли се, че някой ден и ние ще станем родители?

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

+Quote Post
Megadeth
коментар May 5 2008, 05:50 PM
Коментар #17383

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

Не ме пуснаха на Хелоуин, по-точно не дадоха пари, за Камелот не казах. smile.gif

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Aglarana
коментар May 5 2008, 06:20 PM
Коментар #17384

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

^По-добрият избор щеше да е за Helloween, но нейсе happy.gif
Не са ме спирали от концерти.

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post
Megadeth
коментар May 5 2008, 06:26 PM
Коментар #17385

Достигнах до гениалното решение, че прилепите са антихристи! Всички кръстове са обърнати за тях, освен когато летят.
Пият кръв, не вярват в Бог.. ИСКАМ ДА СЪМ ПРИЛЕП! ТЕ СА ГОТИНИ!

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Svetyl
коментар May 5 2008, 06:31 PM
Коментар #17386

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

^ suicide.gif suicide.gif suicide.gif

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Twilightfall
коментар May 5 2008, 06:59 PM
Коментар #17387

Non Serviam

Цитат(System of a down @ May 5 2008, 07:26 PM) *
Достигнах до гениалното решение, че прилепите са антихристи! Всички кръстове са обърнати за тях, освен когато летят.
Пият кръв, не вярват в Бог.. ИСКАМ ДА СЪМ ПРИЛЕП! ТЕ СА ГОТИНИ!

Всички кръстове са обърнати за тях, освен обърнатите кръстове. При тях изглеждат като нормални.

Иначе нямам коментар... :О

+Quote Post
onnellinen
коментар May 5 2008, 07:04 PM
Коментар #17388

Хър-мър

10 мин , след като пуснах тоя пост, казах съдържанието му на майка ми (ест, не споменах, че е пуснато във форум smile.gif ). И се разбрахме. Няма да ходя на концерта, но поне знам, че не съм в обтегнати отношения с нея. Но:

Цитат(parcaleste @ May 5 2008, 04:54 PM) *
^^^^ Ми прави кат' мене - поставяй ги пред свършен факт. След втория, третия път свикват и вече не им прави впечатление happy.gif

Нямаш представа колко пъти ходих до Русе по любовни работи, без те да знаят (официално), и после им казвах къде всъщност съм била smile.gif

Цитат(луда`калинка @ May 5 2008, 06:03 PM) *
Цитат(Aggressive Perfector @ May 5 2008, 04:49 PM) *
^^Ъ, кво?! Защо въобще те интересува мнението на майка ти?!?!

Що за изказване е тва? huh.gif Някой от вас въобще замисля ли се, че някой ден и ние ще станем родители?

А, точно. След още половин час се замислих, че ако бях на нейно място, щях да вдигна луд скандал на дъщеря си - нещо, което майка ми никога не е правила... И ако трябва да съм честна, ако аз имам дъщеря, дето прави нещата, които аз направих последната половин година, просто... не мога да измисля наказание.
Освен това, те не ме спират, нито ми забраняват. За тях оставам сама в напълно непознато място, което през нощта няма никаква връзка с останалия свят. и не познавам никого там. И са прави.

И все пак ми е кофти.
Ма поне за Апокалиптика ще си имам дружка smile.gif

Апф, енти едит: абе някой изобщо остана ли от тоя форум да ходи?? Всичко живо се отказва - защо?

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар May 5 2008, 07:26 PM
Коментар #17389

Цитат(onnellinen @ May 5 2008, 08:04 PM) *
абе някой изобщо остана ли от тоя форум да ходи?? Всичко живо се отказва - защо?

Иска ти се icon_headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар May 5 2008, 07:28 PM
Коментар #17390

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28391
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Таман шест души от форума пътуваме утре от София. wink.gif А сигурно има и още...

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
onnellinen
коментар May 5 2008, 07:35 PM
Коментар #17391

Хър-мър

Ицо поства в "Случайни глупости"... Трябва да драсна чертичка на бюрото smile.gif Аз пък знам за 8 човека, кого си забравил?
Систем, ще ти се... ходете, тъкмо да правите тълпа, да им ареса на пичовете и да се върнат да гушнат още малко парички smile.gif Да не забраите да викате и за мен!!

--------------------

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар May 5 2008, 07:37 PM
Коментар #17392

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28391
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Ние сме осем, но двама не са от форума. tongue.gif

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
onnellinen
коментар May 5 2008, 07:39 PM
Коментар #17393

Хър-мър

*кима разбиращо* Ясно smile.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар May 5 2008, 07:46 PM
Коментар #17394

Цитат
Listen to the voices in your head and then decide. 9 out of 10 voices in my head keep telling me I'm insane, so I guess that quiz is right.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Понякога ОБОЖАВАМ Оупънмайндид метълхедс групата в ласт-а.
http://www.last.fm/group/Openminded+Metalh...9008/_/400879/3 wub.gif

--------------------

+Quote Post
SoulThief
коментар May 5 2008, 08:20 PM
Коментар #17395

Прослушващ метъл
**

Коментари: 203
Регистриран: 20-February 07
Потребител N: 1904

След една бутилка вино всички ти стават симпатични, само това ми направи впечатление днес rolleyes.gif wine.gif

+Quote Post
Wolfheart
коментар May 5 2008, 08:44 PM
Коментар #17396

Я свободен

Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

^Ownage bowdown.gif

А младосткия Дон Домат смучи негърски папаяги. Днеска в обедната почивка, понеже не работи стола решихме с колегите да обядвяме някъде другаде. И един от тях предложи в Дон Домат, който не е много далече - близо до окръжна болница. По принцип не обичам много да ям пици, но този път се насилих да изям около 520 грама издрайфана консистенция върху блат, понеже там не предлагат нищо друго, освен пици и разни ястия с наименования и съставки, трудни за произнасяне. А и не исках да експериментирам, защото исках да съм жив и здрав за останалата част от работния ден. А самата пица изглеждаше доста архаична и едва я изтраях.

--------------------

Broken hearts are for assholes!

+Quote Post
Megadeth
коментар May 5 2008, 08:45 PM
Коментар #17397

Цитат(SoulThief @ May 5 2008, 09:20 PM) *
След една бутилка вино всички ти стават симпатични, само това ми направи впечатление днес rolleyes.gif

За мен ще са ти нужни три :р

--------------------

+Quote Post
Twilightfall
коментар May 5 2008, 08:54 PM
Коментар #17398

Non Serviam

Ти па искаш кат' траба да я напиеш... :О

+Quote Post
Aggressive Perfe...
коментар May 5 2008, 09:01 PM
Коментар #17399

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 26-November 06
Потребител N: 1692

Цитат(Mudward)
Цитат(Ulfednar)
Emo kids punch?!

Only when they aren't kissing eachother.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар May 5 2008, 09:07 PM
Коментар #17400

^ laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post

901 страници V  « < 578 579 580 581 582 > » 
Reply to this topicStart new topic
7 потребител(и) четат тази тема (7 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th May 2025 - 10:54 PM