![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() 1. Chronolith (3:11) 2. Mummified in Bongwater (4:04) 3. Disposal of the Baggy (3:23) 4. Every Bud Smoken (3:24) 5. Sentenced to Burn One (3:31) 6. Addicted to Hash in a Tin (4:31) 7. Fucked with Northern Lights (3:21) 8. Experiment in Horticulture (4:25) 9. Gallery of Stupid High (3:21) Цитат Cannabis Corpse is a band that was born in the summer of 2006 as a way to express our love of smoking weed and listening to Cannibal Corpse. The tunes for the first album "blunted at birth" were recorded in Weedgrinders kitchen on a boss br 900 digital 8-track while slowly smoking away huge chunks of memory with the finest bud in oregon hill. We did it in the hopes of creating a band that got you stoned with a sick oldschool death metal sound alone! We can promise you that every growl, every guitar riff, and every drum beat was done when we were completely obliterated on sweet sweet chiba.We wanted people to spark up a doober and follow along with the lyrics so they could be transported into a horrific world where you are not safe from getting your weed stolen by bloodthirsty zombies or getting captured by an ancient cult that cultivates demonic weed with the blood and body parts of sacred ritual sacrifice! We had no Idea just how well received the album would be by all our "buds" out there in the death metal community. We even inlisted our friend nick from parasitic and played our first live show on 4/20 2007. These days we are currently working on our follow up to "blunted at birth" called "tube of the resinated" It is going to be better in every aspect from song writing to layout and artwork,2008 is going to be a great year for all of you cannabis corpse fans out there!! АХХАХАХАХА. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Което ме подсеща да се похваля с великото ми понеделнишко постижение в спорта "рязане на крака на агне с нож и чук"
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
BRUTALO-SADISTIK LEG DISSECTION.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
И*ааааси...мога ли да се върна днес в 11ч на обяд от снощния рожден ден бе...?!
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Подранила си
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
ДА МУ ЕБА МАЙКАТА! Дреме ми, че на момиче не подхожда да псува! Бясна съм!
Няма да ходя на концерта на Соната, защото родителите ми не са очаровани от идеята - меко казано. Когато най-сетне намерих някой, който да ме върне в Търново (защото това беше най-големия проблем), майка ми направи такава намусена физиономия, дето думи нямам да опиша! Добре, няма да отида. Само че след 10 месеца заминавам за Словакия абсолютно сама и ще остана там в продължение на 5 месеца - и отиването ми е абсолютно сигурно. Подала съм документи за летен университет в Унгария, където също сигурно ще съм съвсем сама, ако ме одобрят. За тези неща те ме натискат, защото, видиш ли, съм голямо момиче и е крайно време да се оправя сама. Ъ кво? А за концерта майка ми вика 'виж, аз те разбирам, усещането е неповторимо, ходила съм на концерт едно време на Щурците, тогава такива западни групи не идваха, но сега просто няма смисъл да отидеш там и като свърши концерта в полунощ, и да се чудиш къде да се скатаеш да не ти направят нещо.' Кой проявява разбиране? Тя ли, дето ми дава пример с нещо, дето е на светлинни години от сегашната ситуация, или аз, дето само за да не ги тревожа, ще се лиша от едно ходене заради група, дето ми идва на крака от другия край на Европа, и няма да дойде може би никога повече? Да, разбирам, че се притесняват. И аз не съм очарована да хвана влака сама, и то за град, където съм била 2 пъти и последния е бил преди 6 години. Да не говорим, че до Каварна в живота си не съм ходила. И аз се притеснявам. А най-много ме е яд на всички плюнки, дето се бях уговорила с тях да ходим и да се върнем заедно, и накрая всички казаха 'аз нямам пари'. Еми, духайте! Да, и майка ми каза 'ще видиш, няма да има концерт, шесто чувство'. Да, интуицията й наистина работи, но пропуска малката подробност - концерт наистина няма да има, но само за мен. Мерси на всеки, който го е прочел и приятно изкарване в Каварна. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ми то и аз няма да ходя... малко е странно обаче, не си ли над 18, защо искаш разрешение от вашите?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^^Ъ, кво?! Защо въобще те интересува мнението на майка ти?!?! Ако винаги чакаш всички да са доволни и щастливи, по-добре се гръмни ==>
![]() Хехехе, утре имен ден ===> че се усвиня ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Вижте най-новото мнение Дайте снимчици с разбити сърца с рязани вени...? [ Иди на страницаИди на страница: 1, 2 ] Ууу ля шей ляляляляляля ля ляяяяя. Уоооу, уоооу ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^^^^ Ми прави кат' мене - поставяй ги пред свършен факт. След втория, третия път свикват и вече не им прави впечатление
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
'виж, аз те разбирам, усещането е неповторимо, ходила съм на концерт едно време на Щурците, тогава такива западни групи не идваха, но сега просто няма смисъл да отидеш там и като свърши концерта в полунощ, и да се чудиш къде да се скатаеш да не ти направят нещо.' Мдам ... възрастните имат много грешна представа за реалната ситуация днес ... ![]() И моите са така, дори сега, когато вече заформих 1/4 век . Добре че ги тренирах Овреме ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
^^Ъ, кво?! Защо въобще те интересува мнението на майка ти?!?! Що за изказване е тва? ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Не ме пуснаха на Хелоуин, по-точно не дадоха пари, за Камелот не казах.
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^По-добрият избор щеше да е за Helloween, но нейсе
![]() Не са ме спирали от концерти. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Достигнах до гениалното решение, че прилепите са антихристи! Всички кръстове са обърнати за тях, освен когато летят.
Пият кръв, не вярват в Бог.. ИСКАМ ДА СЪМ ПРИЛЕП! ТЕ СА ГОТИНИ! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Достигнах до гениалното решение, че прилепите са антихристи! Всички кръстове са обърнати за тях, освен когато летят. Пият кръв, не вярват в Бог.. ИСКАМ ДА СЪМ ПРИЛЕП! ТЕ СА ГОТИНИ! Всички кръстове са обърнати за тях, освен обърнатите кръстове. При тях изглеждат като нормални. Иначе нямам коментар... :О |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
10 мин , след като пуснах тоя пост, казах съдържанието му на майка ми (ест, не споменах, че е пуснато във форум
![]() ^^^^ Ми прави кат' мене - поставяй ги пред свършен факт. След втория, третия път свикват и вече не им прави впечатление ![]() Нямаш представа колко пъти ходих до Русе по любовни работи, без те да знаят (официално), и после им казвах къде всъщност съм била ![]() ^^Ъ, кво?! Защо въобще те интересува мнението на майка ти?!?! Що за изказване е тва? ![]() А, точно. След още половин час се замислих, че ако бях на нейно място, щях да вдигна луд скандал на дъщеря си - нещо, което майка ми никога не е правила... И ако трябва да съм честна, ако аз имам дъщеря, дето прави нещата, които аз направих последната половин година, просто... не мога да измисля наказание. Освен това, те не ме спират, нито ми забраняват. За тях оставам сама в напълно непознато място, което през нощта няма никаква връзка с останалия свят. и не познавам никого там. И са прави. И все пак ми е кофти. Ма поне за Апокалиптика ще си имам дружка ![]() Апф, енти едит: абе някой изобщо остана ли от тоя форум да ходи?? Всичко живо се отказва - защо? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе някой изобщо остана ли от тоя форум да ходи?? Всичко живо се отказва - защо? Иска ти се ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Таман шест души от форума пътуваме утре от София.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ицо поства в "Случайни глупости"... Трябва да драсна чертичка на бюрото
![]() Систем, ще ти се... ходете, тъкмо да правите тълпа, да им ареса на пичовете и да се върнат да гушнат още малко парички ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ние сме осем, но двама не са от форума.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
*кима разбиращо* Ясно
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Listen to the voices in your head and then decide. 9 out of 10 voices in my head keep telling me I'm insane, so I guess that quiz is right. ![]() ![]() ![]() Понякога ОБОЖАВАМ Оупънмайндид метълхедс групата в ласт-а. http://www.last.fm/group/Openminded+Metalh...9008/_/400879/3 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
След една бутилка вино всички ти стават симпатични, само това ми направи впечатление днес
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Ownage
![]() А младосткия Дон Домат смучи негърски папаяги. Днеска в обедната почивка, понеже не работи стола решихме с колегите да обядвяме някъде другаде. И един от тях предложи в Дон Домат, който не е много далече - близо до окръжна болница. По принцип не обичам много да ям пици, но този път се насилих да изям около 520 грама издрайфана консистенция върху блат, понеже там не предлагат нищо друго, освен пици и разни ястия с наименования и съставки, трудни за произнасяне. А и не исках да експериментирам, защото исках да съм жив и здрав за останалата част от работния ден. А самата пица изглеждаше доста архаична и едва я изтраях. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След една бутилка вино всички ти стават симпатични, само това ми направи впечатление днес ![]() За мен ще са ти нужни три :р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти па искаш кат' траба да я напиеш... :О
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Цитат(Mudward) Цитат(Ulfednar) Emo kids punch?! Only when they aren't kissing eachother. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 10:54 PM |