![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 7 2005, 06:53 PM) Всъщност заставам на страната на Алекто ![]() ![]() ![]() Ocenqvam doverieto, koeto mi glasuva6! Pe4eli6 bezplatna kola maska! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ех, да имах и аз такива крака... всички щяха да ме слушат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(Alekto @ Apr 7 2005, 04:25 PM) Цитат(Almanah @ Apr 7 2005, 03:02 PM) Цитат(Alekto @ Apr 7 2005, 09:15 AM) Sno6ti v 3h, mnogo piqna, napravih kola maska na gurdite i korema na nai-dobriq mi priqtel.Durja da otbeleja,4e se spravih blestq6to i se gordeq sus sebe si! ![]() Той значи трябва да е бил поне 3 пъти по-пиян от теб, за да ти позволи подобно действие! ![]() Sam si go turse6e... ![]() Мазохист и садистка - перфектна комбинация е било! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ Apr 6 2005, 01:38 PM) Цитат(Sw1tched @ Apr 4 2005, 11:33 AM) Ей, обаждай се като имате репетиция, да се изтресем Distorme или поне аз, че много готино ви описват всички ![]() Дам, Вальо май е запомнил правилно (за разлика от някои от нашта група ![]() Ем, ще дойдем за 40-ина минути и после към Булбанк за форумната среща ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Apr 8 2005, 10:54 AM) Цитат(Peter @ Apr 6 2005, 01:38 PM) Цитат(Sw1tched @ Apr 4 2005, 11:33 AM) Ей, обаждай се като имате репетиция, да се изтресем Distorme или поне аз, че много готино ви описват всички ![]() Дам, Вальо май е запомнил правилно (за разлика от някои от нашта група ![]() Ем, ще дойдем за 40-ина минути и после към Булбанк за форумната среща ![]() Ок. ние сме там хахахахаха ![]() Тия Deviate са ебати яките ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ Apr 8 2005, 02:09 PM) Ок. ние сме там хахахахаха ![]() Тия Deviate са ебати яките ![]() ![]() Вие сте ебати яките !! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Apr 8 2005, 09:42 PM) Цитат(Peter @ Apr 8 2005, 02:09 PM) Ок. ние сме там хахахахаха ![]() Тия Deviate са ебати яките ![]() ![]() Вие сте ебати яките !! ![]() Очаквах по-други коментари,а ама айде - евала! Сдържал си се! Иначе, Петре, аз ти казах - много сте яки. Като се разсвирите по концерти свиркайте да идваме... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Жалко,че пропуснах последните ви концерти,но нали ще има нови?Ха да има още концерти!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
охх понаболява ме гърба
![]() ![]() ![]() ![]() Доволна съм от идването в София! ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
...Continuing war with stupidity...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Apr 10 2005, 03:14 PM) Доволна съм от идването в София! ![]() ![]() остана бирааааа и винноооооооооо аре да пиемммм ![]() изперкала съм нещо иСкам Си Снимките SPARK -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Така, мързела ми най-накрая ме доведе до ситуация, която не мога да спася измежду другото. Днес ще бера голям срам без доклади и без научени ...6 урока по история
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Бог @ Apr 12 2005, 09:54 AM) Така, мързела ми най-накрая ме доведе до ситуация, която не мога да спася измежду другото. Днес ще бера голям срам без доклади и без научени ...6 урока по история ![]() Познато чувство... и аз така днеска, само че по английски. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Бог @ Apr 12 2005, 10:54 AM) Така, мързела ми най-накрая ме доведе до ситуация, която не мога да спася измежду другото. Днес ще бера голям срам без доклади и без научени ...6 урока по история ![]() Деколте ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
по повод Авиньонския плен на папите (тогава на практика имало двама папи -един за френска употреба, другия -за престиж -останал в Рим):
"...двамата папи често се анатемосвали взаимно..." ![]() ![]() ![]() по повод сформирането и налагането на схоластиката: "Често схоластичните спорове се израждали в безполезно умуване." -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Apr 12 2005, 08:29 AM) Цитат(Бог @ Apr 12 2005, 10:54 AM) Така, мързела ми най-накрая ме доведе до ситуация, която не мога да спася измежду другото. Днес ще бера голям срам без доклади и без научени ...6 урока по история ![]() Деколте ![]() Как защитават в МЕИ-то момичетата проекти по аналогова схемотехника? - с дълбока обратна връзка на деклотето. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Върнах си се аз от Видин,където помързелувах,разгледах Баба Вида-мгого обичам крепости
![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Apr 12 2005, 01:12 PM) Върнах си се аз от Видин,където помързелувах,разгледах Баба Вида-мгого обичам крепости ![]() ![]() ![]() Всъщност парка няма ли си друго име вече?????????? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ami ako daskalkata e jena, i to ne lesbiika
![]() Vremeto sux, a stoeneto vku6ti kato rezultat ot lo6oto vreme suvsem me qdosva -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Валкирия @ Apr 12 2005, 01:12 PM) ![]() Това от къде се взе и какво общо има с поста ти, ПО ДЯВОЛИТЕ!?!??! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 12 2005, 04:26 PM) Цитат(Валкирия @ Apr 12 2005, 01:12 PM) ![]() Това от къде се взе и какво общо има с поста ти, ПО ДЯВОЛИТЕ!?!??! Тва прилича на няква царица ала бала. Вероятно е свързано с думата замък в поста й. И на кой му пука? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Deville @ Apr 12 2005, 04:24 PM) Ami ako daskalkata e jena, i to ne lesbiika ![]() Говорим за деколтето на Бог все пак ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Такааа, сега вече наистина ще стане интересно.
Някой ако си търси съквартирант или приютява бездомници нека каже... -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Бог @ Apr 15 2005, 07:51 PM) Такааа, сега вече наистина ще стане интересно. Някой ако си търси съквартирант или приютява бездомници нека каже... Имаш ли парцуца? Имаш ли - навит съм. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
какво е парцуца?
между дургото съм напълно сериозно за съквартирантите, ако някой предлага нещо нека пише -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Бог @ Apr 15 2005, 08:18 PM) какво е парцуца? Като шльокавица. Сега ще ме питаш и шльокавица какво е... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да, какво е ?
като ракия ми звучи... -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
баси.... болна съм
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Бог @ Apr 15 2005, 05:51 PM) Някой ако си търси съквартирант или приютява бездомници нека каже... Стига бе, кажи какво е станало ? ![]() Ако наистина говориш сериозно ще измислим нещо... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 10:35 PM |