![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Хъх, и аз получих една-две покани, ама за нищо на света не бих се явил на друг бал, след като преживях извращението от миналата година... Както и да е - да им е честито на завършилите таз година и изкрени съболезнования! пфахахаха! Тъкмо и аз това си мислех... Тази година - никакви балове! И без това най-важния за мен човек завърши миналата година /сестра ми/. Нейния бал не бих пропуснала, тъй като за нея беше важен но останалите ще ми извинят отсъствието ![]() Е, в блока ми явно има абитуриент...няма такава чалгия+изцепления...хвърляха бутилки през прозореца. Добре че си бях в нас а не долу пред блока например... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ох...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ИХУУУУУУУУУ Тия идиотчета откъде се появиха бе, до нас няма училище! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Абе тия абитуриенти са яко заблудени...кефят се че свършва училище?И че стават пълнолетни, т.е налаги им се да бачкат.И това е повод за радост?
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Да? Официално могат да се чупят от вкъщи, да си изкарват сами парите и да не зависят от никого по никакъв начин.
Това, естествено, е заблуда ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ За някои от нас не е заблуда
![]() НО пречат ми да учааа.......полудявам! Иде ми да вия -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^ Нека Howl by Tarot да звучи за теб в такъв случай :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
хълцам
![]() баси такова задръстване имаше днес ... целия център задръстен от костюмирани лекенца дето точно днес са решили да се учат да карат кола ![]() а румънците дето свириха в 8-th ball всъщност ме накефиха. чудя св как не я вдигнаха тая варненска кола с румънска регистрация ... бяхме около 10 човека публика ама си свириха както си трябваше. подгрявашите ... май копростазис ли кви бяха .... ми много бяха смотани, неква еднообразна тресня от край до край да не правиш разлика между песните и цели 3 човека прайха пого ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Е... свърши се, сега се прибирам. ;]
Супер яко си изкарах, съвсем противно на очакванията ми (мислех си, че от чалгата ще ми дотъпее, но като не й обръщаш внимание е яко). Карах да ми пускат Металика и Рамщайн (:Д), щото само това имаше оня калцалник. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Планинааааа...
сий я он ди адър сайд ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Честит празник, ако има празнуващи тук.
Да отида ли на манифестация или не? Ако отида, ще трябва да прекарам час и нещо в най-противната жега, сред една тълпа боклуци и тук-там- някой свестен. Ама като взема и пътните до мястото, където се събираме, всичко става към три часа. Да не забравяме, че ще трябва да съм с вратовръзка. ![]() От друга страна, мога да си остана вкъщи, да си изгледам Street Kings, след което да поиграя The Witcher, слушайки музика. ? -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Аз бях на манифестацията
![]() Страхотно си изкарахме! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^^И аз имах подобен проблем и реших да се наспя
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз има проблем с реферат по българска следосвобожденска литература. Някой да е чел "Сура бир' на Антон Страшимиров?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Много отдавна и за жалост няма да съм ти от полза
Не мога да се съсредоточа в ученето..май ще се издъня доста зловещо на 26-ти по ик.политика... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То и аз я прочетох, обаче за нея съм намерила точно 10 реда 'критика', която няма почти нищо общо с темата на реферата ми. Направо не знам какво да пиша. А пък само трябва да започна, и ще сътворя нещо, ама започването ми е голям проблем в момента
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
^^И аз имах подобен проблем и реших да се наспя ![]() Браво, мен пък ме събудиха по телефона с тъп въпрос, защото, видите ли, ме нямало в скайп. ![]() -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^И на мене са ми го правили тоя номер... велико нали ?!
![]() Мене пък майка ми ме събуди с тъпия въпроса - "Кфо ще обличаш на годежа на брат ти" О.о ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
От 08:30 сутринта до сега, не съм спирал да бачкам по шибания шрифт за конферанса в понеделник. Очите ми станаха на палачинки
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кофти...
ама ще ти стане по-добре като разбереш, че пак започнах дракона? :Р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Направо страшно ми стана
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕВАЛА!!!!!!!!
на арменката от Евровизия, страшно енергично, с чувство и всичко изпя една песен, която щеше да е невзрачна без етно ритмите и сценичното й поведение. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Никнат ми мъдреци и някак си... боли.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз искам да споделя, че снощи си изкарах просто страхотно в 8-ма топка на Каскадьори и Шеки&Blood Rain ; Не съм очаквала, че в тази мръсна дупка звука може да е добър /съдя по предишни посещения когато ми идваше да се
![]() Каскадьори изкъртиха кочината с техни доста брутални парчета и кавъри на Пантера & Даун .....тия момчета просто.. ![]() Шеки беше забавен и приятен- малко Уайтснейк, класики разни... Пих малко повече отколкото трябваше и сега гледам кръстосано но си заслужаваше! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Каскадьоди готвят нов албум, by the way ...
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Знам, чака се с голямо нетърпение
![]() Някой ако ги харесва бтв може да дойде с мен някой път. ПРО ПЕЙН Търся си компания за концерта - никой от моите познати няма да ходи... Ако има желаещи - драснете на лично!! едит : намери се ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Днес е последният бал, на който съм
![]() Никога не е имало година като тази, в която да съм на 500 абитуриентски и така зловещо да ме боли главата, цялото тяло... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Написах си половината реферат и сега адски ме мързи да го довърша
![]() А как ме боли кожата на краката, не е истина ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Пак наряд
![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дай котката насам, аз обичам да мачкам котки
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd September 2025 - 07:48 AM |