![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
http://icanhascheezburger.com/ - доста смях с котки и други горски животни
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Сестрите Белнейски са били прегазени от кола Сензационно твърдение на най-авторитетния български експерт по съдебна медицина проф. Стойчо Раданов след ексхумацията и новата ексрпертиза Сестрите Христина и Росица Белнейски са били прегазени от автомобил. После телата им са били преместени в безлюдната местност Грамадите край Брацигово, където е било инсценирано изнасилване. Това твърди най-авторитетният български експерт по съдебна медицина проф. Стойчо Раданов след нова аутопсия. Ексхумация на телата беше извършена на 28 май в присъствието на съдебни лекари, следовател и прокурор. Причина за това беше становище от назначените вещи лица, съгласно което е необходимо да бъде изготвена нова петорна съдебно-медицинска експертиза. Преди време и британски експерти от Скотланд ярд също предположили, че двете момичета са загинали при пътен инцидент. Няколко основни грешки в първата-съдебно медицинска експертиза на телата на сестрите Христина и Росица Белнейски са подвели полицията. Тази първа експертиза е изготвена от доц. Мария Грозева. Тогава не е бил извикан специалист, завеждащ Катедрата по съдебна медицина. Сега доц. Грозева твърди, че "твърденият на проф. Раданов съществуват само във въображението на един манипулатор, какъвто е той". От прокуратурата в Пазарджик отказаха коментар по случая и заявиха, че окончателният резултат трябва да е готов в едномесечния срок. Христина и Росица Белнейски изчезнаха в нощта срещу 28 януари 2006 г. След три дни телата им бяха открити в местността Грамадите. "От уврежданията на главата, на шията, на меките тъкани, черепа и лицето, от счупвания на костите e ясно, че става дума за удар с твърд предмет... Такива увреждания не могат да се получат от удари с камъни и от ритници. Описахме множество малки кръвонасядания, които вероятно са от грайферите на протектора на гумата на автомобила", казва проф. Стойчо Раданов, цитиран от в. Труд". Според професора при първата експертиза са били направени елементарни грешки и сега той категорично твърди, че момичетата са убити при пътен инцидент. "Мога да кажа дори от коя страна ги е блъснал автомобилът", казва той. Майката на двете момичета вчера заяви, че никой досега не й е казвал, че е имало катастрофа. Друг известен съдебен експерт, доц. Йордан Калчев, потвръждава констатацията на проф. Раданов. "Ние смятаме, че има симулация на сексуално насилие. Двете момичета са блъснати от кола", казва Калчев и добавя: "Аз съм категорично против становището, че става въпрос за сексуално насилие върху двете момичета. Ще докажем, че не е така." Добре, някой да ми обясни - за чий чеп ще ги блъсне някой с кола и след това ще инсценира изнасилване? Тука се прикрива някой със Страшна Сила според мен ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^, Хах, да, в същия сайт четох следната изповед:
"Грях ли е, че сама си дишам пръднята и пуфнята под одеалото?" или нещо от сорта... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Добре, някой да ми обясни - за чий чеп ще ги блъсне някой с кола и след това ще инсценира изнасилване? Тука се прикрива някой със Страшна Сила според мен ![]() ![]() Прикрива всъщност е много силна дума. Не е вложена дори елементарна логика: как се инсценира изнасилване? Пръскат със сперма около (в) телата ли? Или са попаднали на някой некрофил? Не само, че тия типове си вярват, ами очакват и другите да убедят...само дето си правят ташак с мъката на хората. Жалко за сестрите, наистина... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Woah..ча па толко
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ И на мен ми се гади като го гледам, мамицата й! :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Българинът е мързелив и е идиот. Българката е мързелива, идиотка и чака да всеки да я черпи. Точка.
Отивам да вечерям. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Седя си в тъмното, поглъщам последните количетва ром, закупени още по Коледа, а от колоните ми звучи Black Shining Leather на Carpathian Forest... искам само да заявя колко мноого мразя Лятото и проклетите жеги!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^^^ +1
И хората от всички останали нации. ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Добре, някой да ми обясни - за чий чеп ще ги блъсне някой с кола и след това ще инсценира изнасилване? Тука се прикрива някой със Страшна Сила според мен ![]() ![]() Прикрива всъщност е много силна дума. Не е вложена дори елементарна логика: как се инсценира изнасилване? Пръскат със сперма около (в) телата ли? Или са попаднали на някой некрофил? Не само, че тия типове си вярват, ами очакват и другите да убедят...само дето си правят ташак с мъката на хората. Жалко за сестрите, наистина... Може да са ги изнасилили и после да са ги прегазили... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^^Да, ама на българина като му предлагат 300 или 400 евро заплата за седене на стол в офис и минимални знания по език, той вика 'е къв да го дървя там?'.
Едит - освен тия пари дават служебен телефон с доволен лимит, служебен транспорт, плащат ти част от храната и цялата квартира. Е, извинЯАй! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^ По-страшното е, че за същата заплата българинът е готов да работи в Чужденеция - може и кенефи да мие, но да е в Чужденеция...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
АРКОНА АРКОНА АРКОНА АРКОНА
СОФИЯ СОФИЯ СОФИЯ СОФИЯ 3 АВГУСТ 3 АВГУСТ 3 АВГУСТ 3 АВГУСТ Потвърдете от българска страна, мамицата му!!!!1111111111111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Обаче за жалост такива заплати дават само в София и Пловдив. За хората от по малките градове почти няма избор, освен да работят на вън за по сносни доходи.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Може да са ги изнасилили и после да са ги прегазили... По спомен от разностранните и украсяващи всичко медии държеше да се подчертае, че изнасилване не е имало, било инсценирано, което само по себе си е безумно. На всичкото отгоре тея вести дошли от англия, видиш ли, решенията на висшия разум са неоспорими... ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^И по морето дават. Това лято ще работя там, гореописаните условия са за моята работа.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Утре ще бръмча до село Ганчево(а.к.а град Ловеч).
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Тука се прикрива някой със Страшна Сила според мен ![]() И на мене така ми прозвуча отначало. Още повече, как пък при ексхумация 2 години след убийството разбраха че било катастрофа, а при първата аутопсия не са се сетили? ![]() От друга страна няма логика и да прикриваш някого по този начин. Мина много време, медиите спряха да шумят, хората забравиха. Ако искат да потулят нещо, защо им е сега отново да връщат случая по вестниците? Освен ако идеята не е именно да се търси сензация или знам ли ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
http://www.vbox7.com/play:c8241c74 То бива да си идиот, но тва вече е прекалено!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ехее, къде в Пловдив дават 400 ЕВРО, за да стоя на стол? Явно нещо не правя както трябва, защото заплатата ми не е толкова, а и работата ми не се състои само от стоене. А и това "стоене на стол" не го използвате както трябва, аз стоейки на сотл върша доста работа, други хора програмират и какво ли още не. Това че стоиш не означава, че си клатиш краката по цял ден.
И защо не престанете с ^ ^^^ ^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ? Хората са измислили цитирането за тази цел. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
В шопия дават повече за седене на стол. Ама само за сенеде на стол.
....ама трябва на работодателите да им харесва как седиш на стола -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Е, то това е ясно, все пак толкова години всички общини в България работеха за София (а и не съм сигурен, че са спрели).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ +1
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
"Those fucking kangaroos.."
![]() ![]() А клипът е фтв ^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В шопия дават повече за седене на стол. Ама само за сенеде на стол. ....ама трябва на работодателите да им харесва как седиш на стола Стол като този ли? ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 12:24 PM |