![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Матурата по бел не е била много сложна, щом на частта с правописа и пунктуацията направих 1 грешка
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат("kliuki.net") Босът на империята „Пайнер Митко Димитров фалира. Димитровградският бос. които държи 90% от пазара на чалгамузика, изпитвал страшни финансови затруднения. Работещите във фирмата не получавали редов но заплатите си, а шефката на Мария Димитров, все им казвала: „бъдете спокойни, ще платим тази седмица Димитров спрял строежа и на мултиплекса си в Димитровград, защото нямал пари за вътрешното обзавеждане. „Нормално е - казаха негови приятели. - Всеки бизнесмен изпада в такава ситуация. Той се хвърли да прави много неща". Рязко се свил пазарът на дискове и никоя от певиците на „Пайнер" не продавала почти нищо. Димитров бил принуден да праща певици, които. примерно. да пеят на негови приятели, само и само да им вземе парите. Случаят е пресен, той прати звездата си Галена да пее в хасковската дискотека „Шок", която по-рано беше „Планета Пайнер" но Димитров се скара със собственика й и лично свали всички табели, като си обра крушите от Хасково. Истина се оказа и това, че Пайнера в скоро време смятал да прехвърли бизнеса на сина си й да сег заеме със строителство, където имало много пари. Друга истина е, че Ивана първа научила за краха и се спасила поединично. ![]() ПП Правописът е хавтентичен. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Йес! Са вече мога да ида да му троша жалкият офис и тъпата дискотека!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Даунфол ъф "Пайнер"!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
TOTAL FUCKING ARMAGEDDON!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
THIS IS THE END OF ALL PAINER HOPEEEEE
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
ПАЙНЕР УМРЯ.
ДА ЖИВЕЯ АЗ. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
*започва варовиков паметник на Stormrider*
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
И все пак осъзнаваме, че Пайнер далеч не е единствената музикална компания за такава музика - има поне още 5
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ The Countdown To Extinction Has Began
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ААААРРРРАААА
![]() ![]() С оня гейски папагал, дето като малък така ме кефеше ;д P.S. Жителите на Деголбург са заети с издигането на статуя в чест на най-новия си герой, Император MANOWAR, на единствения пиедестал наоколо. Останките на статуята, която е стояла там преди, лежат около пиедестала и вече не могат да се разпознаят. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^^ Всъщност последните 2-3 години доста от конкурентите им се разраснаха и вероятно новината няма да доведе до нещо твърде пагубно. Дори може качеството да се подобри доста.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
http://www.funnyordie.com/videos/470f7bf1c2
некви тъпи американски пачи обрали дете дето продава курабийки и се хвалят по националната телевизия какво са си купили с тях ![]() тея непрекъснато ме изумяват ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^^Извън Пайнер всички копират от него лекия вид на певиците му, а певците са само цигани. Така че положението определено няма да се промени
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Баси, туй племе не можеш да го накараш за две минути да застане на едно място и да отдаде почит...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^Тука циганските работници се провикваха за няк'ви глупости, докато ние с брат ми седяхме до прозоеца. ебати тъпотията.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ а и при мен беше така. Скапани, миризливи... *автоцензура*
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Викам да се похваля, че завърших семестриално
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Похвално.
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Кой ще държи матура по английски утре?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
Баси, туй племе не можеш да го накараш за две минути да застане на едно място и да отдаде почит... ![]() у Русето пък беше друг проблема..що румънци имаше..всички се поизплашиха ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
^ тъй верно! Аз по туй време бях до строежа на мегамола (до болницата) ии там работниците румънци.. и само всички стоятисе споглеждат.. исе чуятккво става о.0
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
И аз, успех! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аз имам желание! нека всички от форума съберете пари и ми подарите това! за 13 - петък - другата седмица. ама не е молба това. просто ТРЯБВА!
![]() моля... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз, успех! ![]() ![]() ![]() Аз току що прегледах някакви олд скул... обаче тоооолкова ме мързи, че не е истина. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
^^ по две левчета от не така активните и по едно от актвините и ей ги на събрахме ги
ама после ще даваш назаем ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Копелетааа... как се отрезнах снощии...
![]() ![]() *Оh My God! What a Fabulous Room!* ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 03:48 PM |