![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Домати и сирене ![]() Не прекалявай - точно тази комбинация може да доведе до камъни в бъбреците. Това съвсем сериозно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Домати и сирене ![]() Не прекалявай - точно тази комбинация може да доведе до камъни в бъбреците. Това съвсем сериозно. wtf?! Къде го прочете това?!?!?!?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ако е вярно, досега замък да съм си построил от камъни в бъбреците. o_O :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Най-лошото на тази комбинация е, че продуктите са разнородни и не са полезни за стомаха, както месо и картофи, например. Но камениците в бъбреците са приоритет на хора с наследствена обремененост, най-вече. Друго би звучало малоумно
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ок, нека е малоумно.
Наследствеността е сериозна предпоставка, но е въпрос точно на комбинацията от тези две храни, както сама каза. Аз съм последния, който много ще му дреме какво яде, просто отбелязвам. Да не ме помислите за ония фанатизирани диетомани. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Цитат Учителката ми по математика иска да се види с нашите. Заплаши ме,че ако това не стане ще ме остави без оценка whistle.gif Което не знам как ще стане, защото имам оценките от всички задължителни изпитвания и съм и бил в над 90% от часовете. Другия вариант е да получа дисциплинарно наказание. Ама нещо хич не ме грее Някои учители са пълни ненормалници. Добре, че завърших вече. Беше ми писнало от глупостите и детинщините им. ![]() Не мога още да повярвам, че завърших, BDW ... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ок, нека е малоумно. Наследствеността е сериозна предпоставка, но е въпрос точно на комбинацията от тези две храни, както сама каза. Аз съм последния, който много ще му дреме какво яде, просто отбелязвам. Да не ме помислите за ония фанатизирани диетомани. Не бе, просто ни е интересно. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още 66 страници и в тази тема ще имаме право да псуваме само: Аз, Шефа, Баш-шефа и зам. шефа.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775 ![]() |
Тъкмо се прибрах от даскало, доспа ми се.
![]() -------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Аз само ще ви кажа,че от камъни в бъбреците боли много...Изпитах го на собствен гръб
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
По дяволите, сега ставам от следобеден сън. И виждам, че за утре имам да уча 115 страници (да, от 76 до 191) за контролно по история утре. Супер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Сигурно е толкова супер, колкото и да четеш 50 теми по Конституционно право от морално остарял учебник
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
По Ринг дават ММА - един кореец за двайсетина секунди направо сцепи един японец, мамито му иба направо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Korpiklaani са постнали коментар в профила ми в myspace.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Добре бе, да му еба пичката ленинска, мръсна курвенска, може ли снощи да работиш с нещо, оставяш си го настрана да си довършиш на сутринта и не можеш да го намериш вече половин час, при положение, че НЯМА къде другаде да е! ИЗБЕСНЕХ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ААААААА ФЪКИН' БРУТАЛ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
СМЪРТ ЗА СКЕЙТЪРИТЕ!!!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахахах, ми това:
![]() ИВЪН МОР БРУТАЛ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...mp;#entry101135
Мамка му, припомних си един от най-големите хитове в тоя форум ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
АХХАХАХАХАХАХ К'ЪВ Е ТОЯ ЧИФУТ БРЕ !?
/edit: http://uk.youtube.com/watch?v=4_o47Gs6DQ0 СМЪРТ ЗА ТЕЗИ! :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тези са... абсурдно смешни. Най-странното е, че изгледах тая простотия докрай...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Black metal възниква при прехода от Death metal и Trash metal звученето от 70-те и 80-те години на 20 век. Семантически характеристики; сатанизъм, антирелигиозни убеждения, окултизъм, мрак, смърт, война и др. 'Mayhem' http://en.wikipedia.org/wiki/Black_metal Death metal Семантически характерстики; Безмислено дрънчене на китари и барабани проводено нечленоразделно грухтене' death grunts' .чисто семантически ; обесване с черва през терасата, разпаряне на гениталии , некрофилия, секс със свине, консумация на фекалии, урина и пиене на сперма, включително животински. http://en.wikipedia.org/wiki/Death_metal Хахаха, в сравнение с тая извратенящина Curch Of Satan изглежда, като аристократическо училище за девици. А ето потвърждението за неразривната връзка между идеологията и музиката The extremes of musical passion attract fascist ideologies in a time when a Judeo-Christian moral values have caused humanity to poison the earth and sky and waters, destroy ancient cultures and adulterate their races, enslave many to the tedium of a society motivated by commerce, and remove all desire for individuality in existence.http://www.nsbm.com/ ![]() Цитат За какво съществува жената, ако неможе да ражда? ![]() Цитат Wolfheart, то това със звука не е нищо метафизично, а крачката е била направена когато било открито, че звука може да се разделя, нещо, което днес може да ти каже дори непрофесионален музикант дрънкал някога на китара , ама намирам за безмислено да обяснявам неща, които ще продължиш да отричаш със сатанински патос, без въобще да се замислиш. А и аз не ти казвам къде какво трябва да чуеш, свали си плеъра и виж. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() СЦИОНЕ БЕ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ооо, ти да знаеш и като ластниколас върлуваше, ехеее...
![]() ![]() ![]() /miss these times ![]() [Боли ме УЖАСНО главата] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Боже, много мразя тоя период - като са ми минали изпитите, набрала съм инерция за учене и изведнъж - ми то изпити няма. Много противно.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
АХХАХАХАХАХАХ К'ЪВ Е ТОЯ ЧИФУТ БРЕ !? /edit: http://uk.youtube.com/watch?v=4_o47Gs6DQ0 СМЪРТ ЗА ТЕЗИ! :Д ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Току що отървах "Predator 2" по TV 1000
![]() Поне ме подсети да си флясна саундтракче в плейлистче ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Пф пак извън града... таман свикнеш и
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 12:54 PM |