![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Някой случално да е ходил в Емен, това е село до Търново. Ще ходим през почивните дни там и не знам какво да очаквам.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ копринени ларви? То убуу природа, даже някво готино ...ама ако го видя тука ...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Емоционално
Малтретиран Олигофрен ;Д ;Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ А ся ко прайм?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Убиваме ги ритуално.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Горките емота... Какво ще правиш с труповете им после?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
е как какво, ще реша петролния проблем на света
![]() http://alphakat.de/index.php?option=com_co...7&Itemid=63 Цитат Christian Koch, 55, from the eastern county of Saxony, told Bild newspaper that his organic diesel fuel -- a home-made blend of garbage, run-over cats, and other ingredients -- is a proven alternative to normal consumer diesel. 'I drive my normal diesel-powered car with this mixture,' Koch said. 'I have gone 170,000 km (106,000 miles) without a problem.' The website of Koch's firm, 'Alphakat GmbH', says his patented 'KDV 500' machine can produce what he calls the 'bio-diesel' fuel at about 23 euro cents (30 cents) a litre, which is about one-fifth the price at petrol stations now. Koch said around 20 dead cats added into the mix could help produce enough fuel to fill up a 50-litre (11 gallon) tank. мисля че 1 емо може и да успее да замести 20 котки ![]() ![]() ![]() ![]() я виж ти ... Цитат A KDV 200 with the new 200 kW turbine technology was run in Devnia near Varna on domestic waste, bituminous residues, and residues from agricultural processing. It serves as a prototype for the disposal of bituminous lakes in connection with the disposal of intractable biological substances like contaminated meat and bone meal. The plant is run as a combined project of Alphakat Bulgaria and Stroiproject. The plant is used for testing the processing of refinery residues, meat and bone meal, and pressing residues from oil production. Много похвално! интересно ми е дали циганите покрай варна понамаляват с този проект ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Някой случално да е ходил в Емен, това е село до Търново. Ще ходим през почивните дни там и не знам какво да очаквам. Очаквай цигани. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Деа, 19 инчовото ЛСД ми се преаба и го носех на ремонт във фирмата, та са седя на някъв 15 инчов ЦРТ боклук..
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Какво е LCD-то?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Asus VW193S, широк екран.
Ето линк всъщност: http://www.asus.com/products.aspx?modelmen...l3=545&l4=0 И са с тфа ЦРТ кат карам на 1024X768 пиксела и с тая заоблена картина почват да ме болят очите ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Сложиха ми капки в очите и сега едва виждам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Втората част:
http://uk.youtube.com/watch?v=HZrpUDYSuTk&...edphp?id=128380 ![]() ![]() ![]() Най-якото започва след 3:00 минута ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Заплатата дойде и е време за запой!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Днеска оглеждах едно пежо 405, дето бащата му е хвърлил поглед. Иска ми се всичко около тва возило да е наред
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Аррггхххрх!#@(!!!!....утре ми е последния изпит от сесията, а аз не съм учил абсолютно нищо заради запоя вчера!
Ужас...поне да беше нещо смислено, а то - по политическа философия се пада! Май ще се ходи на поправка ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пуснах си клипове на HIM и ме обзе едно никакво настроение...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 20-March 08 Потребител N: 2644 ![]() |
^^^ Оле не тея китайци мажат всичко хахаах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
БАААБАААААААБАБАБААААААААААААА
БАР-БАРА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН! БАР-Б'РА ЕЕЕЕЕЕЕН БАР Б'РА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННННННННННННН БАААА БА БААААААА БААБАБАБАААА! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Днес ми е последната нощ на работа, която работя от 3 години. Мамицата му и скапано настроение.. Винаги е така като напускаш нещо, което е било огромна част от живота ти..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Няма такива реклами просто, каквото и да продават отивам и си го купувам.
http://www.youtube.com/watch?v=Y6rE0EakhG8 http://www.youtube.com/watch?v=NnMYrXxhMTk http://www.youtube.com/watch?v=NnXRu-4Fff8 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Asus VW193S, широк екран. Ето линк всъщност: http://www.asus.com/products.aspx?modelmen...l3=545&l4=0 И са с тфа ЦРТ кат карам на 1024X768 пиксела и с тая заоблена картина почват да ме болят очите ![]() Попринцип хич не съм фен на 19WIDE. И този не прави изкючение. От коя фирма си го взел? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Още само един коментар, за да спра да пиша тук
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хора, помагайте, че полудявам.. Имам си профил в ласт фм-а, на който е слушана гадна музика. Искам да изтрия всичкото инфо от него, но не ми се трие и регистрира отново, тъй като трябва да чакам 24 часа. В Settings>Account има clear all data, но нищо не се изтри, след като зададох да изтрие всичко. Хелп?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
blood, както си в своя профил, отиди на Recently Listened Tracks (edit/see more) и когато ти се появят списъците, отсрани на всяка една песен има показано кошче. Натискаш го и песента се изтрива
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
R.I.P ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
http://mqsto.com/video/6052
Това е безумно депресиращо. Подобни неща директно се забиват в мозъка и те карат да мислиш, че човечеството наистина няма да го бъде, камо ли Родината... Ето това е сепаратизъм, това е безкрайната човешка простота. Едит: * Евродепутатите гласуваха 10 млн. евро за безопасни преходи на жабите в Украйна... - това съвсем сериозно. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 12:30 PM |