![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Опа, гледам, че Немската сте споменали. Значи, аз не мога да я сравня с друго училище, защото не съм посещавал такова преди (изключая 3ти и 4ти клас). Обаче НЕГ наистина ми взе много. Главно желанието да уча. Учителският колектив тук е ГНИЛ, от горе до долу, без ни най- малко преувеличение. Не вярвах, че един учител, колкото и да е калпав, може да ми направи предмета си безинтересен, да убие желанието ми да уча по него, че чак и предметът да ми опротивее. Но може. Това, което става в немската, е другата страна на прецаканата ни образователна система- произвол на учителите над ученика.
Не е ли странно, че 80% от немския, който знам, научих за 2 месеца само защото учителката ми по немски в 8ми клас си счупи крака и дойде заместничка, която ни стегна и разчупи представите ни за час по немски, които бяха: - почваме 20 минути след началото - 15 минути ни се обяснява, как светът започва от Австрия и ние тук сме селяни - за 10 минути ни се обяснява нещо като страдателен залог, някой падеж или друга незначителна граматическа особеност на немския - получваме половината от някое от 76584те помагала, които ни накараха да си купим, но така и не използвахме, за домашно - правим контролно следващия час, всички имаме 4ки и 3ки, и тогава, след конско, граматиката ни се обяснява повторно (за лексика не питайте, такова животно не познавахме много дълго време) (за стимулиращите 2ки също недейте да питате) НО учителката ми по немски в подготве поне беше трезвена... После се научих, че е трябвало да бъда благодарен и на това... Нищо де, ако не ви преподава езотеричен селянин по философия, комплексиран комунист по география, и баба, отдавна загубила разсъдъка си, по история, значи се радвайте, че не сте в Немската. Едит: Съжалявам, ако е прозвучало хейтърски, но съм в такава вълна. И не съжалявам, че влязох, тук срещнах едни от най- невероятните хора, които познавам. А и Немската до голяма степен ни оформи като личности. Едит 2: Гюлеметова>>>>>>всичко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Ха-ха Силве, споко повечето възпитаници на тази гимназия имат подобна съдба, в това число и аз. ![]() Еми както казва любимата Гетова, влизаме различно умни, излизаме еднакво тъпи.И всичкия зор е защо? ... Ами да ни е гадно ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Нищо де, ако не ви преподава езотеричен селянин по философия, комплексиран комунист по география, и баба, отдавна загубила разсъдъка си, по история, значи се радвайте, че не сте в Немската. Едит 2: Гюлеметова>>>>>>всичко. FUCKIN FUCKIN FUCKIN DAMNED FUCKIN DAMNED DAMNED BOWDOWN!111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Дам, ама не е, като да не е толерирано от обществото. Това е, защото всички се правят на толерантни, само от страх, да не земе да ги помисли някой за нетолерантни боклуци. Пример: веднъж говорехме, дали сме "ЗА" или "ПРОТИВ" гей браковете. Всичките ми приятели, освен мен, веднага отговориха: "Да, стига да не осиновяват деца." Когато ги попитах, защо така машинално са отговорили с "Да", и каква според тях е обществената функция на един гей брак, те не можаха да ми отговорят. Точно това е тъжното, тази първосигнална реакция, която е изкривена в "Нека да бъдем колкото се може по- толерантни." Хомосексуалността не бива да бъде толерирана. Това не означава, да убиваме обратните с камъни или да гледаме на тях като на нехора, в никакъв случай. Но означава, че и обществото, и самите те, трябва да са с ясното съзнание, че това, което правят, е неправилно. Гнус ме е чак, че повечето хора приемат хомосексуалността за нещо нормално, когато тя не е, само и само защото им е било набивано в главите, че трябва да са толерантни. Жалко е, как хората бъркат "толерантност" и "търпимост". Аз казвам: СМЪРТ на толерантните боклуци, които го имат за нормално. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И аз отговорих с "да"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако помислим логично, няма смисъл от гей брак. Ако приемем, че не осиновяват дете (и МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ за тоя, който е "За" гей брак с осиновяване на дете), тогава връзката им на социално ниво е безсмислена. Защо им е брак? Ако някой може да ми обясни, ще се радвам да го чуя.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Разбира се, че това НЕ е нормално!
Парад на извратени боклуци с разпрани ануси... no, thanks! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Е, къв ти е проблема - да си живеят както искат - не пречат на никой.
Факт е, че има много от тях, които парадират с това и едва ли не се мислят за нещо повече, щото са педали. Смърт за ТЯХ. Ама да ми говориш, че били ненормални и т.н... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как би се чувствало едно дете, ако баща му се казва Иван, а майка му Петър? Какво биха мислели приятелите му за него? Щеше ли въобще да има приятели?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В едно такова общество, каквото е нашето, ни смисъл, ни реализация няма.
Аз обаче се замислих за децата, които са в приюти и други бардаци - по-добре е дори два хомосексуалиста да ги вземат, за да им осигурят поне някакви наченки на семейство и домашна обстановка. Естествено, всички знаем какво ще стане с това дете, тръгвайки през обърканата представа за половете и т.н. до отношението на другите към него и родителите му. Ами ако детето бъде осиновено на say...колкото мен, 17 години? Ако е достатъчно зряло да осъзнае ситуацията, мисля че няма да има проблем - освен, естествено, вечният външен фактор в лицето на обществото. Пък и осиновено от гейове дете не означава бъдещ гей, в никакъв случай. Ако дойде някога време, когато ще има някаква функция и значение такова семейство, ще съм за, както и сега. Но сега... бларгх. ;р В крайна сметка и стормрайдъра потвърди главния проблем - Цитат Какво биха мислели приятелите му за него? Щеше ли въобще да има приятели? We're just ol' sick bastards. Най-смешно обаче ми стана като с няколко души обсъждахме проблема и те ми казаха, че са за лесбийките и контра на гейовете. След като и двете са хомосексуални проявления. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^^
Ako хората не бяха като теб - добре. Щяха да го приемат такъв, какъвто е. Такива каквито са и родителите му. По-добре да го гледат двама педали, да има дрехи, среда, развитие, отколкото дебели лелки да му дават да играе с вестници. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама да ми говориш, че били ненормални и т.н... Еми нормални ли са, ебати!? ![]() Това, което гейовете правят НЕ е нормално. Те дефакто са мъже. Мъжът е създаден за да бъде с жена, не с друг мъж. Всичко различно от това е ненормално, извратено, или просто самите те го правят за да привлекат повече внимание върху себе си, и това "общество" като цяло. По твоята логика и тия, дето чукат животни са нормални... ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В едно такова общество, каквото е нашето, ни смисъл, ни реализация няма. Аз обаче се замислих за децата, които са в приюти и други бардаци - по-добре е дори два хомосексуалиста да ги вземат, за да им осигурят поне някакви наченки на семейство и домашна обстановка. Тук е така, да. Ама не бих казал, че е по- добре. Зависи от детето, от средата, в която е израснало. И от хората, които го взимат. Това най- вече (никой не би искал да гледа как тати и тати се натискат всяка вечер). Та, ако деца се взимат за осиновяване само след определена възраст, ако има специална комисия, която да определи годността на гей семейството да осинови дете- да, тогава може. Само че това няма да го бъде в близките 50 години. И тук стигаме до консенсус- в днешно време е невъзможно да се осъществи. => все още съм на мнение, че гей бракове не трябва да има -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Само че това няма да го бъде в близките 50 години. И тук стигаме до консенсус- в днешно време е невъзможно да се осъществи. Дам, тотално съгласен. Още повече в България, хаха :Р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Човекът е създаден да работи по цял ден. Нормално ли е, че ти в момента седиш на компютъра?
След като едно нещо не пречи на никой то е нормално. Не го бъркай с педофилията и зоофилията - там става въпрос за изнасилване. Факт е, че педали ИМА. И да ги пратиш всичките по концлагери, след двайсетина години пак ще има. И сред животните ги има. Шарен свят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
никой не би искал да гледа как тати и тати се натискат всяка вечер Бас държа, че никой не би искал да гледа и мама и тати да се натискат, ама не е там въпросът... Въпросът е как можахте да отделите цяла страница форум, за да обсъждате педали ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
След като едно нещо не пречи на никой то е нормално. Не го бъркай с педофилията и зоофилията - там става въпрос за изнасилване. Факт е, че педали ИМА. И да ги пратиш всичките по концлагери, след двайсетина години пак ще има. И сред животните ги има. Шарен свят. Ми то и престъпници ще има винаги ама ги пращат в затвора нали? Не че ще се поправят, ами да не ни се мотат из краката и да правят мизерии. Е същото и с педалите трябва . -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Тази песничка винаги ме е радвала максимално много.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми то от немската като тръгнеш...гледай къде стигаш, ебати.
O____O -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човекът е създаден да работи по цял ден. Нормално ли е, че ти в момента седиш на компютъра? След като едно нещо не пречи на никой то е нормално. Не го бъркай с педофилията и зоофилията - там става въпрос за изнасилване. Факт е, че педали ИМА. И да ги пратиш всичките по концлагери, след двайсетина години пак ще има. И сред животните ги има. Шарен свят. По твоята логика некрофилията е свъсем нормална... Никому не пречи, не изнасилва никого. Сега сериозно. Аз казах, че нямам против педалите. Против лошото отношение към тях съм. Но съм още по- против, това, което правят, да се приема за нормално. То не е. Сред животните го има, но там има естествен отбор и тези индивиди не оцеляват дълго. Ако обществото приеме, че е нормално, то ще зачести. А то е БОЛЕСТНО състояние на съзнателно или подсъзнателно ниво. Нека си живеят хомосексуалните (брей, великодушен съм днес), но със съзнанието, че това, което правят, е ненормално, и с него не бива да се парадира. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оооо, да, страаашно нормално е да нарежеш някой на парчета и да се гавриш с трупа му. ГОРГРАЙНД!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нека от педали минем на емота:
http://www.gotoquiz.com/what_type_of_emo_are_you What type of Emo are you??? Your Result: Awesome/Emotastic Emo! You are an Awesome/Emotastic emo! It may be that you have other traces of different labels like punk or goth which is great. That is what makes you awesome! Keep up the emoness! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако всички хора по света станат хомосексуалисти, светът ще загине.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Your Result: Depressed Emo
![]() You are an emo.....a sad one. You mostly think about suicide or problems going on in the world. You sulk and write poetry/lyrics. Don't cut yourself much! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Your Result: Poser Emo!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
What type of Emo are you???
Your Result: Awesome/Emotastic Emo! You are an Awesome/Emotastic emo! It may be that you have other traces of different labels like punk or goth which is great. That is what makes you awesome! Keep up the emoness! Позна за пънка! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Your Result: Not an Emo...... You aren't an emo at all. Congrats! If you took this quiz and you aren't emo, you must be really bored. To stop dying from boredom, get off the computer and do something in the real world or go on blogthings.com ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
You are an Awesome/Emotastic emo! It may be that you have other traces of different labels like punk or goth which is great. That is what makes you awesome! Keep up the emoness!
![]() Второто най-близо е Poser Emo ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 20-March 08 Потребител N: 2644 ![]() |
Your Result: Awesome/Emotastic Emo! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 10:54 PM |