![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Той, той ;р
НОВИЯТ ЕКВИЛИБРИУМ ИЗЛЕЗЕ!122131 *изпада в лиги и слюнка* -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^^ Ако говорим за немската фолк метъл група, албумът го имах на компа сигурно от 2-3-4 седмици, и го изтрих. :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Sagas?
Не би трябвало да го имаш, до сега беше пазен в тайна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Абсолютно сигурен съм, човек. Сигурно даже и някъде от тук съм го изтеглил.
/edit: АХХАХАХАХА не, по-старият съм имал "Turis Fratyr". Моя грешка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
АХАХАХАХАХАХ ебати пълните идиоти. :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775 ![]() |
Шаляляля ядосвам са шаляляля
-------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Някой да знае подробности за Джулай в Камен бряг?
Въх! Забравих да си изпера ризата, а утре съм на работа ![]() Май ще ми се кара шефчето ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
2-5 секунди - днес май ти е кофти ден?
![]() A'IM SMARD!!!1 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
абре кво вика тоя в подписа ти бе? шайсе фак ъп или нещо такова? аа или шът да фак ъп по скоро ...
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Shut the fuck up.
![]() Ебати помията, btw...: Slayer @ KobetaSonik Festival 2008 in Bilbao, Spain. 20/06/08 Track List of the concert: South Of Heaven Dead Skin Mask - ?!?! Disciple Cult Bloodline?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Mandatory Suicide - ?!? Raining Blood Jihad Supremist Hell Awaits Eyes of the insane?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! War Ensemble Angel Of Death ![]() Дано тук свирят нещо поне маааалко по-различно... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
0-2 sec , тук това, че съм нетърпелива явно е плюс... А днес съм в депресията на века ... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Ще го убияяя!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още чакам заека да си изяде моркова, за да видя каква ми е наградата.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Къф заек бе, къф морков? При мен Силвестър още не е хванал Туити?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
0-2 секунди - има надежда за теб
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Ма тва тестче голяма зарибявка ,а?
Човечетата, като видим нещо такова, дето ни казва колко сме умни и веднага скачаме. Вери интрестинг.....! Чекай да си редактирам запетайката,щото веднъж вече ме клъвнаха за тва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Къф заек бе, къф морков? При мен Силвестър още не е хванал Туити?! РОФЛ... Почакай още малко, скоро трябва да го хване, а си заслужава, повярвай! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1212335
Абе, кой дава право на тея да обиждат по този начин в рекламите си? Уж европейци се водят, а по- селташка обида в реклама няма да видите и в дълбокия Ориент. Гнусни френски мало... хм ...ръки селяни... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
'ги еба у тъпите путки.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Кърти :Д The planet isn't going anywhere - we are
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пффф, бутат една къща до нас. Днес ЦЯЛ ДЕН едни мангали свалят керемиди и изкореняват лозата. Цял ден слушам, как под прозореца ми тея си крещят и се смеят и псуват. Доста искрено се забавляваха хората, докато изкореняваха и чупеха. Как само нямам няколко литра врящ катран...
Нищо де, след седмица- две ще почнат да копаят основите на нова сграда. Ще има възголемичък строеж на 8 метра от прозореца ми. Яко. Не знам само, как ще уча нещо за догодина, то сега е нетърпимо... P.S.: Силвестър още не е хванал Туити, а скоро трябва да гася компа. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775 ![]() |
-------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Купи си китара, или надуй ANAAL NATHRAKH на макс. :}
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Нееее, най-добре Electric Wizard.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 08:04 PM |