![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
http://youtube.com/watch?v=TVhwwFHGEFI&feature=related
За всички зарибени - ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хахах, тънко!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ах...
хубава екскурзийка. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Колко най-много можете да изпиете и пак да вкарате ключа? Бъдете подготвени!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Добре бе, кажете ми после, че чичко Гугъл не е пиянде
![]() пиша аз: къде в България се шие на ишлеме той ме пита: Може би имахте предвид: къде в България се пие на ишлеме -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Системен администратор
Описание и Изисквания Хардуерна поддръжка: - Диагностика на хардуерни проблеми Софтуерна поддръжка: - Инсталация на антивирусни програми - Почистване на компютърни вируси - Настройка на интернет - Инсталиране (преинсталиране) на нов софтуер/драйвери/компоненти - Потребители на операционната система-създаване, права Поддръжка на информационна система: - Актуализация на програмните продукти на информационната система - Настройка на архивиране, архивиране и съхранение на архивите - Създаване и настройка на потребителите на информационната система - Актуализиране на програмните продукти на информационната система - Инсталация/преинсталация на програмните продукти на информационната система - Комуникация с Интернет доставчиците ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Добре бе, кажете ми после, че чичко Гугъл не е пиянде ![]() пиша аз: къде в България се шие на ишлеме той ме пита: Може би имахте предвид: къде в България се пие на ишлеме всъщност при мен не излиза нищо подобно ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Д абе да, защо ми е да търся пийенье при чичко Гугъл
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Нещо ме цепи тиквата като я мяткам
![]() П.П. http://www.vbox7.com/play:59f0ed33 Мама им.... Няма да стане на тяхната! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Напротив, ще стане! Точно заради коментари и мислене като твоето.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
И защо реши така!? Не зависи от коментари и мислене, а от действие. Въпреки, че май е малко късно никога не е прекалено късно да се направи опит да се оправят нещата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото допускам (само допускам! поправи ме, ако греша), че си поредния, дето е готов да скача на бой на цигани и турци, щото така, видиш ли, ш'се опра'им!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако наистина се наложи и няма друго решение съм готов на много повече! (Все пак съм от оръжейната фабрика на България).
И все пак мисля, че ако останат само български вампири в парламента ситуацията би се подобрила драстично. За това е нужно цяла България да мине през урните когато е време, а не само да седим и да мрънкаме като ученички. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
You feel the red hot blood right in your brain
Bestial pain, horrible shocks, you caught insane Sharp sawblades cut out deep their way Dying fast, that's what you called your last pray Incredible speed at endless noise the thing produces A satanic maniac with a chainsaw devilish introduces Chainsaw Chainsaw CHAINSAW YAAAAAAAAAAAARGH!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Днеска в ЗиДжунгъл по Зрок пускаха Biohazard-Punishment, разправяха колко изкъртвало, и ме обладя адско желание да им се обадя и да им кажа, че началото е напълно копирано от Содом-An Eye For an Eye
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Нещо ме цепи тиквата като я мяткам ![]() П.П. http://www.vbox7.com/play:59f0ed33 Мама им.... Няма да стане на тяхната! Да ти имам проблемите!! Жалка работа. смешно е, тие националистчетата - мисленето им е "ами кочина е страната, ама да си е наша кочина поне" Хванете се поработете малко, вижте в Турция как работят. Колко е чисто! /то не само в Турция, навсякъде без България е чисто/. Само при нас си е кочина, ама сме БЪЛГАРИ и сме много горди, хаха. На гол корем - чифте пищови! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ Честна дума, човек, това беше най-идиотският коментар, който някога си писал. А твоят репертоар от дебилизми е неограничен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Нещо ме цепи тиквата като я мяткам ![]() П.П. http://www.vbox7.com/play:59f0ed33 Мама им.... Няма да стане на тяхната! Ма тва телевизия от "Скат" ли беше!?Ма ти сериозно ли?!Волен Сидеров?! Хайде да не се изказвам по въпроса,че ще ме подгонят системните. Само едно нещо: Чл.4.2 Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество. Чл.6.2 Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Ха познай това от къде е? Много е лесно да си "против" нещо ,някой,всички.Опитай да си "за",но нека да е за нещо стойностно и градивно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Чл.6.2 Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Врътни клипчето до края и ми повтори пак тия членове от конституцията. Или отиди за няколко дни в Хасково и ми говори после за ограничаване на правата и расова дискриминация.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Врът.
Чл.4.2 Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество. Чл.6.2 Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sorry, клипчето е 14 минути, а коментарът ти идва след 3. Поне веднъж изгледа ли клипа или още при първия коментар скролна до края за 30 секунди и след това се хвърли да заклеймяваш ограничителите на правата? Всъщност въобще цъкна ли на линка?
Копирай ми сега заглавието на клипчето, за да знам, че е цъкнато на линка. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига де!Гледах го до края още първия път.Повторното гледане нямаше да ми промени мнението.Плюс това ,нещата не ги чувам и гледам за първи път.И мнението ми не е основано само и единствено на този клип.И едно уточнение-никого не заклеймявам.Много сериозно се въздържам от подобни действия.Точно защото наистина вярвам ,в това което цитирах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
оф не стига че никой не си върши работата както трябва и навреме ами и всеки се мъчи да те цака както може
![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-много се въмутих от това, че мангалите викат няма работа и за туй крадем. Един ми вика оня ден "Аз за ко да работя за 300лв , като мога без да работя да взимам 200 и косър лева помощи!? Пък и ме искат само за чистач, пък аз съм учил! имам основно образувание." И другото което е: От какъв зор някакъв черньо ще казва че сме гяури и изроди, и ще ме е страх да се нарека българин в обствената ми държава! Има роми, които познавам и работят наистина много усърдно за прехраната си, но това са редки единични бройки.
malleus, я се замисли тези помощи, които държавата им дава от къде идват. За последния месец имам 140 лв данъци и удръжки от заплатата. И за какво!? За да може да си вземат помощите и след това да ходят да крадат и да се перчат по улиците. И да! Не ми цитирай конституцията на мен. Знам за какво става въпрос. А ти можеш ли да ми кажеш една просперираща държава управлявана от малциннствата? Няма да ти напомням за събитията в Косово. сигурен съм, че знаеш какво стана там. Идеята е да се гласува за българска партия и ДПС да отпадне като мнозинство от парламемта. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
^ Честна дума, човек, това беше най-идиотският коментар, който някога си писал. А твоят репертоар от дебилизми е неограничен. Просто няма какво да отговориш /както обикновено, не се учудвам, де/. ![]() Идеята е да се гласува за българска партия и ДПС да отпадне като мнозинство от парламемта. - абе глупак, първо, ДПС е българска партия в българския парламент! и второ - не е мнозинство! Най-много депутати има БСП. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^Готов ли е вече българският фен сайт на Ахмед Доган?
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
DPS IS GHAY!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 10:38 AM |