![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Квартал Лагера, ако това на снимката на Аря е хотел Родина ясно защо дишам така. Не е болка за умиране, нито е някакво екстремно положение, но не си внушавам току-тъй лесно
![]() ![]() А брезата срещу нас нещо е с яко оклюмали листа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... А брезата срещу нас нещо е с яко оклюмали листа ![]() Toва е щото я препикаваш бе, ахмак! Цитат Взривовете продължават 03 юли 2008 / News.dir.bg След 12 часа взривовете в склада за военни боеприпаси в Челопечене, които бяха утихнали за известно време, отново се зачестиха. Експлозиите са силни и след всяка от тях във въздуха се появява бял или сивокафеникав облак, предаде БГНЕС. Колите на "Бърза помощ" и на МВР се изтеглиха от отклонението на Ботевградско шосе за Кремиковци. На мястото са само служители на пътната полиция, които са блокирали движението. Взривовете продължават и може да продължат още две денонощия, каза пред Агенция “Фокус” Иван Бояджиев, експерт по сигурността към Столична община. “Поне едно денонощие трябва да мине, за да влязат някакви специалисти вътре и да видят какво е положението. Обявено е само, че тротилът е изгорял”, каза Бояджиев. Той обясни, че тортилът се съхранява под земята с леки капаци, и ако изгори, ще се разсее нагоре и няма да нанесе някакви поражения. “Газовете от тортила и хексогена не са опасни за хората. Те отделят въглеродни окиси, които се разсейват и не са страшни”, посочи Бояджиев. По думите му - според американски, западногермански и английски специалисти обикновено при такива случаи се чака две денонощия, или поне едно денонощие. Това се налага, за да избухнат всички взривове и патрони, за да няма опасност за тези, които ще проверяват. Опасността е най-голяма за тях. За останалите хора вече няма опасност, каквото и да стане, уверява Бояджиев. Всички жители от Челопечене са евакуирани, а от Ботунец – само тези, които искат. В Ботунец има палатки. Два деня! Че се изморат наш'те тука, ебати ![]() Този коментар е бил редактиран от parcaleste на Jul 3 2008, 01:34 PM -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Преди около 1 минута блокът ми се разтресе!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Мнение Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:16 pm Заглавие: Отговорете с цитат току-що ми се разклати стаята Цитат Мнение Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:19 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Айде... пак гръмна.. Падна секция в нас... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^^
Земетресение, което аз пак не усетих ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
И аз съм в Манастирски Ливади, ама няма нещо, което да наруши съня ми. Май всички са го чули, само аз съм съм спал като заклан (на отворен прозорец при това). И аз не чувам нищо деа, спал ли съм кфо ли.. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Това го проспах
![]() Еба го! Стана течение у нас и се тресна врата и щех да се кача на полилея ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Абе май преобладават тъмните аватари напоследък.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ АХАХАХАХХА ДА!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Тихичко почивали си хората в града, кученца си лаели, пичове си пушели трева, и тъкмо идвал края на нощта, и София била разтърсена от мощна взривничка вълна. “Страхотно” казала си старичка жена, която бавно чакала смъртта, дечица плачели със всичка сила, а пичовете пафнали една трева. Кметчо Бойко станал лекичко смутен, дръпнал пердето и останал изумен, Какво да видят хубавите му очи. Европейската му столица гори. Нахлузил чехлите и в мерцедеса, засилил се от интереса, какъв е този пушек сив, отровен ли е , или прави те щастлив. Оказало се, че военните се заиграли, и складчето им се запали, и хората от близките селца, подишвали дълбоко сярната мъгла. По медии Бареков се поти, Генералчето главата го боли, какво ще правим ний сега, като останем си без столица. И изведнъж изпълни се на Бойко цялата глава, с идея за коварничка лъжа, ще кажем ний на хората сега, че това не е сяра а летничка роса. И хората ще ни повярват ей така, както за всички други подлички неща. И радостни поседнали на зелената трева, ракийка пийнали с по линийка една. Така завършила тази весела история, как решена е поредната пародия, затова мисля да ви пожелая весел ден, последен може би, но пък необикновен.
Извор- неизвестен. Иначе и земетресението не усетих. Странен ден... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хааа, и двете ги има насек'де, много са добри
![]() Иначе аз досега щъках навън, бая народ си пъпли ;р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Пазачи-каскадьори се измъкват от обекта в момента на първия взрив без драскотина! Нищо, че километър-два по-надолу се отнасят къщи и чарколяци, а 10км по-натам се блъскат джамовете. След двайсетина дена, ако недай си боже кажат, че е имало някакво вещество, което са "пропуснали" да проверят, то да очакваме хубав лъскав строеж на местенцето където съвсем случайно и абсолютно сам самичко е гръмнало складчето
![]() Ама и аз как обичам да се паля по такива случаи... ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^^ Хайде сега, това да не е комунизъм...
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Сега ако хората на които им се е наложило да видят гъби, ебати, в 6:30 сутринта и не са знаели какво става, ако те не съдят държавата в Страсбург и т.н. за нанесени щети, не само имуществени, ще запеем любимия рефрен:
Ние сме овце, бееееееееееееее. Кротко си пасем, бееееееееееееее. Кучета ни пазят значи, да избягаш няма начин, бееееееееееееее, бееееееееееееее. Аз съм стар овен, бееееееееееееее. Блейте всички с мен, бееееееееееееее. Утре ще ми теглят ножа, за да вземат мойта кожа, бееееееееееееее, бееееееееееееее. ... със черно фередже... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз тамън се връщам от районът около летището (до Дружбите) и не съм усетил нищо във въздухът или нещо подобно. Бих казъл, че хората, които твърдят, че има нещо просто си го втълпяват с оглед на цялата ситуация. ![]() ![]() Ужасен правопис. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^ За взривовете си говорим сега.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Познайте какво последва за хората, които работят на другите летища в Б-я благодарение на тези взривове. Появяваха се полети буквално от изневиделица, заедно с много недоволни пътници цял ден. Многго се радвам, че смяната е едва 12 часа
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Замундата не бачка, а вие ще ми се оплаквате за някви взривове...
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Ужасен ден, нали? Взривове и Замунда. Поне бира продават
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Още чувстват ли се оксидите във въздуха? Вече би трябвало всичко да е отминало. Нали уж няма опасност за здрвето ви. Това е най-важното.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм във Варна, така че за мен няма опастност
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
довечера заминавам за каварнааааааааааа аааааааааа
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() аре ше се видим в палатковия лагер с тея от вас дето са по трю ![]() ^^ бтв незнам за оксиди и може и да си въобразявам ама чувствам с гърлото си праха във въздуха дето сега е горе долу колкото е постоянно в белград ... и много се радвам че се махам от тъпата софия ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Завърших автобиографията си - точно една страница на Word - и се получи добре
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
А аз не завърших 8-ми. :О
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Ама мнооого яко ни се спи, ама не можем да заспим, дееба, и онова се съдира да врещи като заклано.. пф!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Мамка му!!! Хората заминават за Каварна, пък аз трябва да кисна цяло лято в Шопландия и да гния, работейки
![]() ![]() Е, утехата ми е концерта на Аркона! -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 03:50 PM |