![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Айди форумции, с Lanfear и Beerzebub щурмуваме морето
![]() Ще се видим след седмица, и да слушкате ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Grishnak mit grosse Hammer
Zorg mit rostig Schwert Raufen, Saufen, Schnaufen Bis sich nichts mehr wehrt ... ![]() ![]() ![]() тва е песента ![]() http://uk.youtube.com/watch?v=GCTL69saJVQ -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...488&start=0
ААААААААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХХА верно, че е старо, ама все пак.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Пхах, бях чул за този случай, но мислех, че е чиста перверзия, а не фрапираща глупост.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Гад vs Щурм - 0:1
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
^^^ кажи ми, че това е гавра и не е истина
![]() ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Есето ми за един конкурс е вече изцяло завършено и стана прекрасно
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
имам таралеж у дома. нощем заедно будуваме...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Хм...интересно, дали таралежа е добро мезе за запой!?
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
В герба на Мозамбик има калашник.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
^^ това беше брутално
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Таралежите са супер вкусни, доколкото знам. Май свинските се ядяха, а кучешките- не. Но баща ми е ял в казармата и казва, че било идеално мезенце. Улаирът улучи в десятката.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^ А теб искаш ли да те изям за мезенце към бирата, дето пия сега, м?! Така, сланинка малко с кожичка, запеченка, м?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ми щом таралежите не са ти по вкуса... бива! 8)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Awwwwriggggghttttt.
LIMP BIZKIT TIME!111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
мамка мууууууууууу
![]() ![]() ![]() ![]() ако това беше през седмицата щях да мога да отида. ама то е в събота, а аз сигурно ще съм в Osnabrueck до петък по работа ... дееееееееба ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оля, как са наредили маса блек до маса фолк ;р
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Ъъъ как така не е писано тук 24 часа?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Свършиха ни глупостите
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Силно се съмнявам, напоследък има голям наплив на глупост наоколо
![]() p.s. Ако не ми бяха казали, нямаше да го забележа ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-несатаник бандата след пауъра ли нацели да ти е 666
![]() Снууп Догг идва на 18 септември. KEWL, ако имам пари, ке се оди. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
^И аз съм за Снууп!!!
Някой да знае хубаво местенце за обяд в кв. Лозенец? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Къде точно в Лозенец ?
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
При Сити Сентър София. Изключва се самия Център София и всякакви видове китайски индийски и тн ресторанти. Както и всякакви видове мутренски и тн,... заведения. Искам нормално заведение с добра българска кухня.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
иди пеш или със 102 до пазара иван вазов. има при спирката автобусна едно респектиращо "заведение" за шкембе.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нула осеем, осееем, хиляда и еднооо. (Формула +), ако помните.
Честити да са ми 1000та коментара. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Сбъга ми се линка. Как да е... В пощата имам писмо от FBI USA
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сбъга ми се линка. Как да е... В пощата имам писмо от FBI USA ![]() ![]() Тва нещо ли е, я виж какво си имам аз: From:John Toure. Attn: I know my message will come to you as a surprise, I am the Eldest Son to the ex. minister of labour who works in Ivory Coast -West Africa who was killed by the rebel troops. Don't worry I was totally convinced to write you in reference of US$11.500.000.00 MILLION DOLLARS deposited for investment purpose by my late father before his sudden death. I have decided to invest in your country in (Hotel Industries or Real Estate) but keep it as a secret, I will like you to assist with the Independent enquiries. I offer you 15% of the total sum for your assistance and 5% for any expenses on like phone calls, transportations etc. Thank you for accommodating my enquiry. Write me a mail more details, Have a nice day. Yours sincerely, John Toure -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 25-July 08 Град: London Dungeon Потребител N: 2892 ![]() |
Човече не е реално, Имортъл, танкард, дестръкшън и кримсън гоустс...а аз съм в БГ...няма справедливост
-------------------- There goes a little fucked up piece of my brain
Didn't need it anyhow, didn't use it anyhow no way! My minds been soakin' up so much shit... now it's cured not like healthy But cured like marinated dried out fuckin piece of meat |
|
|
![]()
Коментар
|
|
25 години Вейдър - ЕТО ТОВА не е реално!!!
ЕДИТ: Новият ми подпис владейва!!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th August 2025 - 09:33 AM |