![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат ще си правя маска на лицето Ауу, ма с камфор ли? Тя е жИстока! Не питай откъде знам. Веднъж позволих на едно момиче да ме намаже и за малко да стържа лицето си със шпатула. Цитат Обичам като имам време за губене Ми мен повечето ми време ми е загубено време, следователно това време сега ще ми е полезно. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Aideeee praznici! Tri dena qdene,piene i drugi podobni!
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 30 2005, 09:43 AM) Ауу, ма с камфор ли? Тя е жИстока! Нем, с чаено дърво и някакви други екстри. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
to mai vsi4ki daskalki po bulgarski sa takiva,moqta e stara moma,koqto moje i da e svqstna ponqkoga ,no re6i li da pokaje kolko hard core e dori i referat ot 9348509489 stranici da i iznese6 tq 6te ti pi6e dvoika...
dnes e kofti den........i mi pisna da vali po dqvolite -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Преядох с козунак SPARK
Честито Възкресение Христово хора ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Nqh...v 4etvartak kontrolno po nemski a az ni6to ne razbiram...Ba6tata mai-mai 6a me ban-ne ot ka6ti....
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(TaNk @ May 1 2005, 10:21 AM) Nqh...v 4etvartak kontrolno po nemski a az ni6to ne razbiram...Ba6tata mai-mai 6a me ban-ne ot ka6ti.... ![]() Яфка...аз в петъка профилактично не влязох в 1-ч час- Контролно при Каращранова - и Профилактично пропуснах 6 и 7....ей така заради празника ![]() А ето една друга мноу яка глупост......След няколко дни заминавам на Зелено....и няма да ви с епосешавам за 5 дни във форума...дано не ви е много тъжно за мен ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
4estito Wuskresenie Hristovo na vsi4ki!!
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Maleee...kak se razmazah sno6ti...
![]() ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ May 1 2005, 10:12 AM) 4estito Wuskresenie Hristovo na vsi4ki!! Унтруйе, унтруйе ! Ама айде от мен да мине, честито да е ! -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Хаааааааааааааа Воистина возкресе...............
KAMELOT RULZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!! no coment ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Баси, снощи пях The Great Southern Trendkill на ухото на едно момиче... за малко не ме уби.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Slash @ May 2 2005, 06:05 AM) Баси, снощи пях The Great Southern Trendkill на ухото на едно момиче... за малко не ме уби. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Абе хубави яйчено-козуначено-агнешки дни и
пиянски нощи бяха.... ех....... ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Slash @ May 2 2005, 03:05 AM) Баси, снощи пях The Great Southern Trendkill на ухото на едно момиче... за малко не ме уби. ![]() Не те уби .. от радост нали? Аз лично бих била във възторг! Не е ли прекрасно ... в един от най-мизерните компютърни клубове във Варна да имат Catch 33 на Meshuggah?? Специално заради този албум ще си доплатя за още един час!! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 3 2005, 05:17 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Магазина на SMF дали има online-версия??? Че ми е далеко да ходя само за едната проверка. Sep, като ходиш, би ли проверил за Soilwork "Figure No.5" & "Natural Born Chaos" ???
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май ги няма. Аз търсех новия, ама го нямаше. Утре ще мина от там и ще ти кажа дали ги има, ако искаш.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Новия го има в Wizard.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Други ден отивам за нови кецове.....и за някой друг Пиърс...тфа е
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bE3cMbPtHa @ May 3 2005, 06:31 PM) Други ден отивам за нови кецове.....и за някой друг Пиърс...тфа е Ще се дупчиш? Какво? Къде? Клитора? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми мисля на ръката на зеика....а ве където ми предложат, чудя се
![]() На клитора ....хаха.....5 пъти ме питаха тфа ![]() Искам на пръстчетооооооооооо ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пак не разбрах къде искаш. Какви ръце, какви пръсти????
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ха..не си ли виждал Пиърс на Ръката, под устната(там ги знаеш
![]() Иначе на прътчето..тфа ще рече на средния пръст отгоре да излизат две дупчици..хахаха..... -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат На клитора ....хаха.....5 пъти ме питаха тфа За клитора имам мноу да мисля, ама не искам там, не ми допада идеята!Мноу малко вероятно! Сложи си там и ще ти увисне или няма да чувстваш нищо после, не прави глупости!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спокс Морт
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 3 2005, 03:52 PM) Аз пак не разбрах къде искаш. Какви ръце, какви пръсти???? @Sep ако трябва да говорим сериозно дупчи се между палеца е показалеца на ръката...дет си и ма кожа и мръвка...но ако започне да изхвърля обицата после седи като нагризано....щот съм го виждала и няма как да го обясня по друг начин... иначе седи яко.. -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 07:59 PM |