![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Цитат QUOTE (SepulTeraHead @ May 21 2004, 02:55 PM) iskam da svirim Canibal Corpse -Fucked With A Knife... Тази я знам между впрочем... тези не ги потребявам... ама навремето бая свирехме и пеехме с кухарки из училище - беше весело и забавно...мдам... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Една много важна мисъл:
\m/ Ч Е Р Е Ш И \m/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
яко, ама какви?
![]() пресни, алкохолизирани ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Просто така... иначе черешките са друго нещо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Minalata no6t na abiturientskiq mi bal stoqh nqkolko 4asa s klasa v Biad...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ May 21 2004, 11:51 PM) Minalata no6t na abiturientskiq mi bal stoqh nqkolko 4asa s klasa v Biad... ![]() ахахаахахахха ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 21 2004, 11:57 PM) Цитат(Peter @ May 21 2004, 11:51 PM) Minalata no6t na abiturientskiq mi bal stoqh nqkolko 4asa s klasa v Biad... ![]() ахахаахахахха ![]() ![]() ![]() ![]() 6e vidi6 i ti kvoe 4udo, spox... A u6 klasa ni se vode6e rapurski... kuf rap, kvi 5 leva, duni qko 4alga i vurti kju4eci, that's the new world... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ May 21 2004, 11:58 PM) Цитат(Sw1tched @ May 21 2004, 11:57 PM) Цитат(Peter @ May 21 2004, 11:51 PM) Minalata no6t na abiturientskiq mi bal stoqh nqkolko 4asa s klasa v Biad... ![]() ахахаахахахха ![]() ![]() ![]() ![]() 6e vidi6 i ti kvoe 4udo, spox... A u6 klasa ni se vode6e rapurski... kuf rap, kvi 5 leva, duni qko 4alga i vurti kju4eci, that's the new world... ![]() бил съм на купон с класа знам за какво става дума..е един пич все пак намери и пусна Korn - Blind на компа и беше забавно да подскачам като луд докато другите гледат/слушат като теуета в жеуезница |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ May 22 2004, 12:05 AM) бил съм на купон с класа знам за какво става дума..е един пич все пак намери и пусна Korn - Blind на компа и беше забавно да подскачам като луд докато другите гледат/слушат като теуета в жеуезница Ve4e ne se o4udvam... Po edno vreme nqkude kum 5:30 sutrinta tolkova mi se spe6e, 4e se oblegnah na edna masa da podremna, a nqkvi devoiki vurtqha kju4eci prez cqloto vreme vurhu masata... hora... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Депресирам се. Моят бал(!!!!!) сигурно ще е същата чалгаджийска мизерия. Аре да се съберем в О! Шипка примерно...
![]() да се натряскаме и да куфеем >>>>>>>> да въртим кючеци.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 21 2004, 03:55 PM) iskam da svirim Canibal Corpse -Fucked With A Knife... Много обичам да я пея тая песен... She liked the way she felt inside her...Fucking her HARDER...HARDEEEER... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 21 2004, 05:44 PM) Една много важна мисъл: \m/ Ч Е Р Е Ш И \m/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Черешите RULZZZZZZZZZZZZ!! Поздравявам всички плодови терористи тук: High and mighty alone we are kiiiiings, много череши ядееееееееееем!! Между другото, иде им времето. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 22 2004, 01:04 AM) да се натряскаме и да куфеем Aide da propusnem natrqskvaneto hehehe ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ May 22 2004, 11:24 AM) Цитат(SepulTeraHead @ May 21 2004, 05:44 PM) Една много важна мисъл: \m/ Ч Е Р Е Ш И \m/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Черешите RULZZZZZZZZZZZZ!! Поздравявам всички плодови терористи тук: High and mighty alone we are kiiiiings, много череши ядееееееееееем!! Между другото, иде им времето. ![]() И ягоди! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Майка ми току-що пак ми взе батериите от MP3 плейра да ги слага в апарата за кръвно!И аз мога да пукна от ниско кръвно ама си го знам и не си го мера да се плаша допълнително.Тия апаратчета освен,че хабят страшно батериите правят хората хипохондрици!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 22 2004, 05:27 PM) И ягоди! HELL NO!!!!!!!!!!!!! \m/ ЧЕРЕШИ \m/ >>>>>>>> ягоди със захар >>>...>>> ягоди While other fruits suck Cherries rule! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей сега как се натъпках с череши и ягоди... SPARK
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
днес за пръв път влизам във форума - 23:25...и очаквам да ми е супер интересно..как може цял ден да приказвате само глупости за череши..освен това ягоди>>>>>>>>>>>>>>>>>>повечето плодове>>череши.
Но това за О!Шипка е идейно..още повече ако си свирим там или ако си платим да свирим там в случай че не са никак навити ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 22 2004, 05:31 PM) Майка ми току-що пак ми взе батериите от MP3 плейра да ги слага в апарата за кръвно!И аз мога да пукна от ниско кръвно ама си го знам и не си го мера да се плаша допълнително.Тия апаратчета освен,че хабят страшно батериите правят хората хипохондрици! ![]() ![]() ![]() Един съвет от мен - вземи си акумулаторчета. Моите са 1.2V 1000mAh AA / NiCd(белички такива едни ![]() Аве, стига сте се карали кое е по-хубаво - ягоди vs. череши. Въпрос на вкус. Все едно да питаш кое е по-хубаво - бяло или червено вино. Всичките рулз! ВАЖНОТО Е ПЛОДОВ ТЕРОРИЗЪМ ДА ИМА!! ![]() П.С. Цитат HELL NO!!!!!!!!!!!!! Яка песен ![]() ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат HELL NO!!!!!!!!!!!!! qka grupa ![]() ![]() -------------------------------------- basi mnoo mangasar na garata w gorna weeeee a i chwek nema kade edno kafe da pie (osobeno ako kato men pie otrowa a ne kafe )nawsqkyde gadna negyrska pot .... da ne bi da sa mili krakata na mestnite mangali ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Един съвет от мен - вземи си акумулаторчета. Моите са 1.2V 1000mAh AA / NiCd(белички такива едни ) и с тях по пътя от-до Испания си карах по около 4-5 часа. Защо си си мерил кръвното толкова? Цитат Все едно да питаш кое е по-хубаво - бяло или червено вино. Наистина няма смисъл. Просто на всички име ясно че червеното е по-хубаво. Останалите са жени. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моите СА акумулаторни.Как иначе...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 23 2004, 07:49 AM) ...Наистина няма смисъл. Просто на всички име ясно че червеното е по-хубаво... ne che e po-hubavo prosto e po-vino. ---------------------------------------------------- v drujba 2 stroqt naj-golemiqt techno market. sled vreme shte otvorqt i drug hiper market - nishto losho, no osnovnoto e, che shte sa grozni metalni hambaresti konstrukcii. v kvartal Mladost, predi 10 godini moje bi, horica sa si kupili apartamenti v chudni malki blokcheta, s izgled kym Vitosha - sega imat hubavi, masivni hambari pred blokovete - romantika. tyj kato i moeto blokche si ima izgled kym planina - ochakvam da izdignat techno marketa do nivo da go zakriqt, che da se oligavq ot kef. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
днес направо преядох от череши
![]() утре ще премина на ягоди ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат v drujba 2 stroqt naj-golemiqt techno market. sled vreme shte otvorqt i drug hiper market - nishto losho, no osnovnoto e, che shte sa grozni metalni hambaresti konstrukcii. v kvartal Mladost, predi 10 godini moje bi, horica sa si kupili apartamenti v chudni malki blokcheta, s izgled kym Vitosha - sega imat hubavi, masivni hambari pred blokovete - romantika. tyj kato i moeto blokche si ima izgled kym planina - ochakvam da izdignat techno marketa do nivo da go zakriqt, che da se oligavq ot kef. Моя блоке на края на света. Май няма такава опасност. Буквално! Както е блок има една тясна уличка и после е полето. и няма нищо. никой. ахахаххахах! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
sa v mladost 4 pri nas praat biznes park i ve4e nema nivki poleta bah gi....ne mojesh da izlieznesh i da vidish vitosha, ne mojesh da vidish kak nekvi mangal4eta ti4at po poleto s qko kyrleji po tqh, ne mojesh da izselish nekoq topka shtoto she s4uipish nekoi jam v biznes parka....abe pone ve4e nqkoi ni znae!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ May 24 2004, 09:47 PM) днес направо преядох от череши ![]() утре ще премина на ягоди ![]() ![]() ![]() ![]() АРЕ СТИГА СТЕ СЕ ПОДИГРАВАЛИ! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
predi 2 4asa stanah sled 18 4asow syn .... kat legnah w 14 i 30 i kat stanah w osem ... ebati dori ne mi se spi ...
btw ... Banani >>>>>>>>>>>>>>>>> qgodi + chereshi |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Важното е когато свършим училище да ядем ягоди и череши във влака на път за Русе
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:56 AM |