![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 21 2004, 03:55 PM) iskam da svirim Canibal Corpse -Fucked With A Knife... Много обичам да я пея тая песен... She liked the way she felt inside her...Fucking her HARDER...HARDEEEER... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 21 2004, 05:44 PM) Една много важна мисъл: \m/ Ч Е Р Е Ш И \m/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Черешите RULZZZZZZZZZZZZ!! Поздравявам всички плодови терористи тук: High and mighty alone we are kiiiiings, много череши ядееееееееееем!! Между другото, иде им времето. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 22 2004, 01:04 AM) да се натряскаме и да куфеем Aide da propusnem natrqskvaneto hehehe ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ May 22 2004, 11:24 AM) Цитат(SepulTeraHead @ May 21 2004, 05:44 PM) Една много важна мисъл: \m/ Ч Е Р Е Ш И \m/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Черешите RULZZZZZZZZZZZZ!! Поздравявам всички плодови терористи тук: High and mighty alone we are kiiiiings, много череши ядееееееееееем!! Между другото, иде им времето. ![]() И ягоди! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Майка ми току-що пак ми взе батериите от MP3 плейра да ги слага в апарата за кръвно!И аз мога да пукна от ниско кръвно ама си го знам и не си го мера да се плаша допълнително.Тия апаратчета освен,че хабят страшно батериите правят хората хипохондрици!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 22 2004, 05:27 PM) И ягоди! HELL NO!!!!!!!!!!!!! \m/ ЧЕРЕШИ \m/ >>>>>>>> ягоди със захар >>>...>>> ягоди While other fruits suck Cherries rule! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей сега как се натъпках с череши и ягоди... SPARK
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
днес за пръв път влизам във форума - 23:25...и очаквам да ми е супер интересно..как може цял ден да приказвате само глупости за череши..освен това ягоди>>>>>>>>>>>>>>>>>>повечето плодове>>череши.
Но това за О!Шипка е идейно..още повече ако си свирим там или ако си платим да свирим там в случай че не са никак навити ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 22 2004, 05:31 PM) Майка ми току-що пак ми взе батериите от MP3 плейра да ги слага в апарата за кръвно!И аз мога да пукна от ниско кръвно ама си го знам и не си го мера да се плаша допълнително.Тия апаратчета освен,че хабят страшно батериите правят хората хипохондрици! ![]() ![]() ![]() Един съвет от мен - вземи си акумулаторчета. Моите са 1.2V 1000mAh AA / NiCd(белички такива едни ![]() Аве, стига сте се карали кое е по-хубаво - ягоди vs. череши. Въпрос на вкус. Все едно да питаш кое е по-хубаво - бяло или червено вино. Всичките рулз! ВАЖНОТО Е ПЛОДОВ ТЕРОРИЗЪМ ДА ИМА!! ![]() П.С. Цитат HELL NO!!!!!!!!!!!!! Яка песен ![]() ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат HELL NO!!!!!!!!!!!!! qka grupa ![]() ![]() -------------------------------------- basi mnoo mangasar na garata w gorna weeeee a i chwek nema kade edno kafe da pie (osobeno ako kato men pie otrowa a ne kafe )nawsqkyde gadna negyrska pot .... da ne bi da sa mili krakata na mestnite mangali ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Един съвет от мен - вземи си акумулаторчета. Моите са 1.2V 1000mAh AA / NiCd(белички такива едни ) и с тях по пътя от-до Испания си карах по около 4-5 часа. Защо си си мерил кръвното толкова? Цитат Все едно да питаш кое е по-хубаво - бяло или червено вино. Наистина няма смисъл. Просто на всички име ясно че червеното е по-хубаво. Останалите са жени. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моите СА акумулаторни.Как иначе...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 23 2004, 07:49 AM) ...Наистина няма смисъл. Просто на всички име ясно че червеното е по-хубаво... ne che e po-hubavo prosto e po-vino. ---------------------------------------------------- v drujba 2 stroqt naj-golemiqt techno market. sled vreme shte otvorqt i drug hiper market - nishto losho, no osnovnoto e, che shte sa grozni metalni hambaresti konstrukcii. v kvartal Mladost, predi 10 godini moje bi, horica sa si kupili apartamenti v chudni malki blokcheta, s izgled kym Vitosha - sega imat hubavi, masivni hambari pred blokovete - romantika. tyj kato i moeto blokche si ima izgled kym planina - ochakvam da izdignat techno marketa do nivo da go zakriqt, che da se oligavq ot kef. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
днес направо преядох от череши
![]() утре ще премина на ягоди ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат v drujba 2 stroqt naj-golemiqt techno market. sled vreme shte otvorqt i drug hiper market - nishto losho, no osnovnoto e, che shte sa grozni metalni hambaresti konstrukcii. v kvartal Mladost, predi 10 godini moje bi, horica sa si kupili apartamenti v chudni malki blokcheta, s izgled kym Vitosha - sega imat hubavi, masivni hambari pred blokovete - romantika. tyj kato i moeto blokche si ima izgled kym planina - ochakvam da izdignat techno marketa do nivo da go zakriqt, che da se oligavq ot kef. Моя блоке на края на света. Май няма такава опасност. Буквално! Както е блок има една тясна уличка и после е полето. и няма нищо. никой. ахахаххахах! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
sa v mladost 4 pri nas praat biznes park i ve4e nema nivki poleta bah gi....ne mojesh da izlieznesh i da vidish vitosha, ne mojesh da vidish kak nekvi mangal4eta ti4at po poleto s qko kyrleji po tqh, ne mojesh da izselish nekoq topka shtoto she s4uipish nekoi jam v biznes parka....abe pone ve4e nqkoi ni znae!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ May 24 2004, 09:47 PM) днес направо преядох от череши ![]() утре ще премина на ягоди ![]() ![]() ![]() ![]() АРЕ СТИГА СТЕ СЕ ПОДИГРАВАЛИ! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
predi 2 4asa stanah sled 18 4asow syn .... kat legnah w 14 i 30 i kat stanah w osem ... ebati dori ne mi se spi ...
btw ... Banani >>>>>>>>>>>>>>>>> qgodi + chereshi |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Важното е когато свършим училище да ядем ягоди и череши във влака на път за Русе
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 23 2004, 09:49 AM) Цитат Един съвет от мен - вземи си акумулаторчета. Моите са 1.2V 1000mAh AA / NiCd(белички такива едни ) и с тях по пътя от-до Испания си карах по около 4-5 часа. Защо си си мерил кръвното толкова? Цитат Все едно да питаш кое е по-хубаво - бяло или червено вино. Наистина няма смисъл. Просто на всички име ясно че червеното е по-хубаво. Останалите са жени. Мииии.... беше ми интересно как се мери кръвно с MP3-player просто, нали разбираш. ![]() Колкото до виното - хм. Не сте прави. И двата вида си имат своето хубаво място под слънцето. Зависи със какво са, зависи и кога. Но Мавруда owns, нали си е чисто наш. btw....: Цитат Banani >>>>>>>>>>>>>>>>> qgodi + chereshi Както навремето мноооого обичах да отбелязвам: рибка си ял. (не за друго, аз просто не мога да ги сравнявам) P.S. alpha prime, коя е тая група ве? -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ами... аз съм алергичен към едно от двете (ягодите или черешите), но тъй като не ги различавам не знам от кое и за тва не ям и двете.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Моля ти се! Имам чувството че ще ми експлодира главата като чета такива тъпотии.
![]() ЧЕРЕШИ!!!!!!!! ![]() ЯГОДИ!!!!! Живей! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат P.S. alpha prime, коя е тая група ве? ne se i symnqwam 4e ne si gi 4uwal ... btw mnoo sa qki .ebati izrudite ![]() mnoo sa interesni kato stil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ May 25 2004, 12:34 PM) Цитат P.S. alpha prime, коя е тая група ве? ne se i symnqwam 4e ne si gi 4uwal ... btw mnoo sa qki .ebati izrudite ![]() mnoo sa interesni kato stil Ми хуу. Нещо общо с Dickinson? (едва ли всъщност) Цитат Ами... аз съм алергичен към едно от двете (ягодите или черешите), но тъй като не ги различавам не знам от кое и за тва не ям и двете. Ужас! Горкото!!!! ![]() ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ми хуу. Нещо общо с Dickinson? (едва ли всъщност) wsy6tnost ima leki wliqniq i ot solowite mu ne6ta ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
БЛАГОДАРЯ СЕП! А сега трябва само да се сетя от кое съм алергичен...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ May 25 2004, 01:16 PM) Цитат Ми хуу. Нещо общо с Dickinson? (едва ли всъщност) wsy6tnost ima leki wliqniq i ot solowite mu ne6ta ![]() Мдам, това ми звучи някак логично. ![]() Нооо, тогава може пък наистина да си заслужава. Мое да метнеш някой линк. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат А сега трябва само да се сетя от кое съм алергичен... Е тва вече е непростимо. Ти виждал ли си на живо някога ягода или череша? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Нооо, тогава може пък наистина да си заслужава. Мое да метнеш някой линк. та .. името идва от случайно излияние на китартиста които не можел да се сети как да ги напишат на афиша за 1вия им концерт ![]() повече инфо като се преборя с мързела и си напиша статийката ... иначе link - !hell no! i am not authorized for this ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 10:08 PM |