![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Горе вдясно - Опции.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Мерси ;p
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
alt + 0134 † бре приятелю и ти излиза. А alt+0135 ‡ e нещо подобно :> Как-как? Как по-точно? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
след като въведеш 4ката пускаш алта.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Да бе, ма требваше да се сета, че е наложително да се ползува циферблата у десно, а не тоя над азбуката
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Старт меню > run > charmap и дерзаеш {}
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
┼
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
КВА Е КОМБИНАЦИЯТА
ЦИОНА ШЕ ТЕ ЧЕРПИ БИРА АКО КАЖЕШ -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
На Word става като напишеш 253C, маркираш го и даваш Alt+X.
Тука нещо не става, ама можеш да си го копнеш от Word. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
ЩО АЗ БЕ?!?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-December 08 Град: Battlefields Потребител N: 3177 ![]() |
Много ми е тъпо,пуснал съм Darkthrone брат ми си слуша Преслава и ми иде да го пребия,майка ми готви,баща ми е на работа.Btw какво получихте за Коледа.Аз два диска-на Pervese Monastyr и Pyramaze,суитчър на Hammerfall и една блуза на Blind Guardian.
![]() -------------------- Det er Krieg
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ДВД-то на Рапсоди и The Magic Of The Wizards Dream албума. Некви пари, дето преполових и една уредба и много много усмивки и ядене : )
Аз превъзпитах сестра ми и малко от малко се отдръпна от чалгата, та ся и рок иска да й пращам. Ако брат ти е по-малък, предполага се, че ще взима пример от теб. Подшушни му, че чалгата е за нискоинтелигентни, тъй като самите текстове и музиката като цяло са на доста ниско ниво спрямо това, кеото ти слушаш. Не е нужно да слуша метъл, има други стилове, в които може да се насочи. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-December 08 Град: Battlefields Потребител N: 3177 ![]() |
ДВД-то на Рапсоди и The Magic Of The Wizards Dream албума. Некви пари, дето преполових и една уредба и много много усмивки и ядене : ) Аз превъзпитах сестра ми и малко от малко се отдръпна от чалгата, та ся и рок иска да й пращам. Ако брат ти е по-малък, предполага се, че ще взима пример от теб. Подшушни му, че чалгата е за нискоинтелигентни, тъй като самите текстове и музиката като цяло са на доста ниско ниво спрямо това, кеото ти слушаш. Не е нужно да слуша метъл, има други стилове, в които може да се насочи. Брат ми е на 14.Мани той беше тръгнал да става емо да щях да го гръмна.А пък ако знаеш колко пъти съм му казвал да слуша нещо друго.... -------------------- Det er Krieg
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прав е blood. Ако слушаш достатъчно и не му давап да си пуска собствените неща когато ти си наоколо ще свикне. Аз така едно време не ми пукаше много за музика, но от време на време слушах разни денс хитове и Ку-Ку бенд и плешивия, но когато брата почна да ми натриса нирвана системно след време ми станаха любими и от там тръгнах сам да си търся нещата, които ми харесват. Малките мозъци лесно се превъзпитават (14 пак не е късно).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Gary Gygax, creator of long-popular role playing game Dungeons and Dragons, was murdered by an obsessed fan late yesterday evening. Gygax was killed when the fan broke into his house and delivered a critical blow to Gygax's head with a battle axe, dealing 3d12 + 8 hit points of damage. When police arrived the scalemail-clad assailant was found in the basement leveling up. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
I don't know what you've done to me But I know this much is true - I wanna do bad things with you..
Jace Everett - Bad Things.. не ми излиза от главата.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
sry za latinicata ma ne sum si u nas...
http://www.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w Tozi komentar me skusa: Wtf wizard wearing a bathory shirt and a cheap cape running through the forests probably in someones backyard xD ahahahahahah ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Само едно не можах да разбера - мъртъвците наистина ли са мъртъвци (вече нищо не би ме учудило) или са фейк? ![]() Цитат фейк треа да са (ти нормален ли си да снимат филм с истински мъртавци :sick: ) междо другото (дано да съм го изписал правилно ![]() Боже, колко мъка има по тоя свят ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
"Това е втора поредна победа за Уест Хем, която изкачи тима на десето място в класирането с актив от 15 точки, докато Стоук заема 18-о място с 20 точки, след като записа шести пореден шампионатен мач без победа."
Кви глупости пишат в Sportal ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Megalan само София ли покрива.? До Банско не стига ли?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
ауе,един въпрос - имаше един сайт дето имаше доооста мп3-ки за сваляне ( пишеш името и то ти я намира,също както в data.bg ) почваше с b3 ... и не се сещам нататък,ама беше със 3 цифри и с б отпред.Ако някой се сети плс да ми го даде,защото ми трябва (: . Мс предварително
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
b00mp3.?
|
|
![]()
Коментар
|
|
ауе,един въпрос - имаше един сайт дето имаше доооста мп3-ки за сваляне ( пишеш името и то ти я намира,също както в data.bg ) почваше с b3 ... и не се сещам нататък,ама беше със 3 цифри и с б отпред.Ако някой се сети плс да ми го даде,защото ми трябва (: . Мс предварително www.b359.com ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
Lord наздраве брато
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо ме разтресе тука малко. У Софията имаше ли трус или си е локално при мен?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Виж в чашата какво е имало ^^
иначе - не. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Споко,не е друсало,то един път да друсне и вече всички сте в паника
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 05:21 PM |