![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^то именно лексиката е по-интересната част в Английския...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Хаха Nirvana са имали кавър на Unleashed, сега го чух
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Преди половин час една приятелка стъпа в локва и възкликна: "Оле,една локва ми се изпишка на крака!" О.о
Прозвуча толкова тъпо,че ме разсмя. xD -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
При нас локвите чупят крака xD
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Тази вечер: Boston Bruins vs. Montreal Canadiens
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Я, имало някой, освен мен, който се кефи на хокей!
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...fucking Canadians...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
+1.Кур за американските/канадските спортове.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Я, имало някой, освен мен, който се кефи на хокей! ![]() Използвай подписа ми, Юри. Някои от мачовете са с HD резолюция. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Супер, ще разгледам. Не съм в час с положението в NHL, защото никога не съм имал възможност да следя мачовете.
![]() ![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той Яромир Ягър играе в Русия, сигурно имат здраво първенство. Мене на национално ниво много ми харесват шведите. Те са трети по сила след Канада и Русия и са големи играчи с голямо самочувствие.
Значи там където са часовете вдясно (CET) ги брой с 1 час напред. Срещите от 01.00 почват в 02.00 БГ време. Приятно гледане. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ягр ми е един от любимите играчи, фен съм му още откакто беше в Питсбърг. Шведите са яки, макар че напоследък финландците като че ли ги изпреварват. А между другото имаше една история - някакъв скандал в NHL и доста големи играчи изиграха един сезон (май) в руското първенство.
-------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
http://freerice.com/ Този сайт ми е интересен не за друго, ми за да си проверя знанията по английски ![]() Думите ме гърчат, но пък на граматиката ги оунвам;p Тея думи нямат ли край? "дарих" 1к оризец и ми писна. бест левел 30 of 60. Личи си, че от 5 години го карам само на слушане без да уча :д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ягр ми е един от любимите играчи, фен съм му още откакто беше в Питсбърг. Шведите са яки, макар че напоследък финландците като че ли ги изпреварват. А между другото имаше една история - някакъв скандал в NHL и доста големи играчи изиграха един сезон (май) в руското първенство. Дам, шведи и финландци са силни съперници, на финала на Зимните Олимпийски Игри 2006 шведите биха 3:2 в голям мач, тогава финландците загубиха само веднъж, но на финала. От същата година се запалих по хокей тотално. В NHL е имало и друг голям скандал - сезон 2004-05 не се е играл, но не знам много. Оня ден казваха за някакво момче от Питсбърг на 20-21 години -- Стаал. Подписал нов договор за 16 млн. (виж новината тук)... Та аз ти предлагам да грабваме шайбата. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=N1-25s4uwFQ
Хокей? Не мерси, по-добре в WWF. Там поне има мацки в съблекалнята и не те млатят истински :д. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Slash: Нека му е зле на Staal. Tези дни даже си сложих последния NHL да джиткам и там го забелязах. За шайбата - deal, аз тъкмо от скоро почнах да се уча да карам кънки.
![]() ![]() ![]() @abydos: Е-е не е само бой хокеят, пък. (макар че се случва) ![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Диема 2 го излъчваха, сещам се. Руснаците си го върнаха на канадците и ги биха насред Канада (преди това Канада са били в Русия). Няма как, такива гиганти не си остават длъжни. Тогава Овечкин беше някакъв терминатор (аз харесвам Малкин). Иначе преди това на 1/2 канадците биха с триста зора шведите (5:4 мисля) тъй че така им се пада на кленовите.
![]() http://www.imdb.com/title/tt0349825/ Това е много добро филмче, може да те дозапали по спорта, има го в замундата. Сори, че е от американска гледна точка, но няма представени като чудовища нации, споко. ![]() Лека |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
те се повтарят някои оризчета, бе о_O
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
УДРИИИИИИИИИИ ================> http://vbox7.com/play:823a3a9d
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Тея думи нямат ли край? "дарих" 1к оризец и ми писна. бест левел 30 of 60. Личи си, че от 5 години го карам само на слушане без да уча :д На граматиката е бая по-лесно. Бе и аз го карам само на слушане, не знам абсолютно никакви правила, пък на граматиката на всеки 10 въпроса знам 9(горе-долу) -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs...elfriendly.com/
Егати ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, все едно гледаш комунистическия милиционерски апарат от преди 30 години. Лайна! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Квесторът ти по най-трудния предмет за семестъра да ти е партньор по салса. Ей, това се казва късмет! Голяма късметлийка съм наистина!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ни тъ наибе само.
http://www.vbox7.com/play:910acc8a |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Няма, това е супер тъпо ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че ко му е тъпото на ибането?
Аз па да не съм умен? 4АМ е... Суб-Зеро! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Притрябвало ми е да се занимавам с него. Като че ли толкова не мога да си науча. А и само глупавите и прости хора си решават проблемите по този начин. Още не съм паднала на толкова ниско ниво.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама аз не казах ти да го ибеш. :д Ама то сигурно е гей де. Това доброволно да отидеш на салса...никъв мъж не си. Изобщо няма мъж дето да танцува. Всички са гейове. Не че е лошо де. Гейовете и те са пичове.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зависи. Ако си имаш нормален социален живот, едва ли би отишъл. Но ако си асистент, стоящ си по цял ден зад бюрото и проверяващ изпити, значи отиваш там за нещо друго, което между другото и там няма да намериш де ... но така е ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ама то сигурно е гей де. Това доброволно да отидеш на салса...никъв мъж не си. Изобщо няма мъж дето да танцува. Всички са гейове. Не че е лошо де. Гейовете и те са пичове. Все едно не съм те чула! Аз лично съм танцувала със страхотни партньори, а и съм на противоположното мнение - само един истински мъж може да танцува например бачата ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 10:39 PM |