![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Обвиняваш ги в това, че ти се бъркат в живота или? Исках да кажа в живота, който родите ли те ти осигуряват. Общо взето ДА трябва да имаш бъдеще и ДА това зависи от тях, защото явно ти сам няма да помръднеш да направиш нещо. Към първото - да, абсолютно. Има бъркане и бъркане, неконструктивно и самоцелно бъркане се нарича още пречене. Да, зле съм и сега, да, те ми осигуряват всичко, но убий ме, ако виждам връзка между това и подобно вмешателство. А за бъдещето ми не се безпокой, ще прокопсам все някак си, колкото и странно да ти звучи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
@ траектория
Къде се губиш бе, душа? "Ь -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Ta' Zhal Бонтувай се няма лошо. Ще разбереш много неща след време. Сега просто се опитват да направят най- доброто за теб, защото ти все още незнаеш какво е то. "вмешателството" има една единтвена цел да ти помогне, а не да ти се мешат в живота. Извинявай ще ми кажеш ли в какво се изразява жовота ти и мечтите ти?
@scion_of_storm охооооооооооооооооооо! Драго ми е ! Незнам затрих се,живота се преобръща в странни посоки понякога! Поздрав към всички и най- вече към теб ! -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ta' Zhal, трай си най-добре. Едно време и аз така си мислех, но след време наистина човек придобива перспектива над нещата. Сега даже се ядосвам защо едно време са ме слушали поне малко, а не са ме накарали на сила да правя и пробвам разни неща и дейности. Трябва да се мисли малко по-напред в бъдещето, а не само "ще се оправя някак". Явно ги е грижа за теб и виждат, че имаш потенциал, който обаче сам си прекалено мързелив(или нещо друго, не знам) за да реализираш.
Може и да греша сега, не те познавам, нито съм запознат с твоя случай и отношенията ти с родителското тяло, но по принцип съм забелязал, че така се получава. http://www.youtube.com/watch?v=e2UWXw2TMdI Внимавайте ако някога ви се налага да пеете на сватба! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Идеот,идеот,идеот,идеот,идеот... оо, как ме сърбят ръцете да му стисна вратлето. >.<
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
извод :
бонтувай се, идеоте! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
поздрави и на теб, хрис=) ке се засечЕм некойо пътьо. :Ь
кънтката ме накефи как се включи :"Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Бонтувай се няма лошо. Никъде не съм се правил на бонтар в поста си, в интерес на истината. Но ти пък го карай по стреотипите, по които си свикнала, лошо няма. Ще разбереш много неща след време. Обожавам този тон. Обожавам това превъзодство. Обожавам неопределеността на подобен род изказвания. Обичам и теб. ![]() Сега просто се опитват да направят най- доброто за теб, защото ти все още незнаеш какво е то. "вмешателството" има една единтвена цел да ти помогне, а не да ти се мешат в живота. Мерси, че ме светна за неща, каквито не съм и подозирал, аз си мислех, че просто всеки се мъчи да ме потисне и да прецака живота ми. The world hates me. Браво, показа ми една нова и напълно неочаквана страна на нещата. Извинявай ще ми кажеш ли в какво се изразява жовота ти и мечтите ти? Човек до мен, самостоятелност, пари, какво си очаквала?@abydos Аз като говорех за оправия, имах предвид и в перспектива. Аз винаги мога да запиша нещо в УНСС, например, Германия също е опция, тъкмо да следвам неща, които са ми интересни. Идеята ми беше, че няма вариант, в който затъвам до гуша, просто търся оптималния(разбирай: прекалено страхлив е нерешителен съм). Иначе отношенията ми с наще са такива, че майка ми е бивш юрист, непрактикувал от едно 10тина години, с не особено ъпгрейднати представи за професията(разбирай:знае само хала на някои свои(успели)бивши състуденти). И тъй като и дядо ми, и баща ми са дипломати, тя иска да ме направи или юрист, или дипломат. Толкова. Даже не си дава зор да измисли свестен аргумент, убеждаването й се изчерпва с "Ти си роден за <...>". И това при положение, че знае, например, за дипломацията, с какви хора се конкурираш понякога и каква роля играе познаването на хора. Точно за болна амбиция говорим. При моята обърканост, ако имах най-малки подозрения, че майка ми има по-добър поглед в бъдещето от мен, дали щях да се поколебая да я послушам? Класната е подобен, макар и по-лек случай. Иначе да, скатавам се, какво мога да направя? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Направо се размазвам от кеф да видя някой, чието последно мнение е било миналото лято, да се включи само за да налее акъл в главата на някой друг, който от своя страна очевидно не търси съвет, ами просто си "излива душата".
![]() От няколко дена сериозно ме тормози една снимка. http://www.funpic.hu/files/pics/00035/00035727.jpg От една страна не мога да разбера как точно е постигнат показания ефект, от друга силно се притеснявам дали не може да се случи и на мен. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Запушва се кенефа, налягане, водата се връща. Нещо от сорта.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OH YEAH STROKIN THAT PUSSSSAY |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мааааааама им на консерватори, либерали и прочие дървени глави директно след 1878ма. Да бяха стояли малко кротко, за да не им уча изцепките безкрайни сега!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Today, my mom had my girlfriend and I over. Out of the blue, she pulled out my grandmothers wedding ring and gave it to me saying I can now propose. My girlfriend started screaming and said yes. I have been seeing someone else for 3 months and was going to break up with my girlfriend tomorrow. FML Цитат Today, my boyfriend was coming over so I bought this sexy corset, some fishnets, silettos and see-through thong. After my dad left I dressed up and a few minutes later the doorbell rang. I answered it, whip in hand. It was my dad. He forgot his keys. Im grounded. FML Цитат Today, my cat was in the bathroom when I was undressing to get into the shower. I realized that he was the only male to have seen me naked in the past two months. Then he started scratching the door for me to let him out. FML http://www.fmylife.com/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От същото:
Today, I was stepping out of the shower while home alone. I heard voices coming from the living room. I grabbed a bat to defend my self and ran into the living room. I slipped on my tile floor and smashed my TV with the bat. No one was in my house but I left my radio turned on. FML Today, I babysat a five year old girl. She ran up to me, threw her arms around my waist and said, "YUMMY! I'm going to eat you!" with her face in my crotch. I said sarcastically under my breath, "Finally, some action!" I turned around to find her dad staring at me, having heard. He's my cousin. FML. Today, to ask a boy I really liked to my school's turnabout dance, I gave him a box full of 10 cupcakes that spelled out T-U-R-N-A-B-O-U-T-?. The boy gave the box back a little later. There were two cupcakes left inside. It said N-O. FML Today, I was sleeping because I had been sick. The closest bathroom to mine is the one in my parents room. I wake up and feel like I have to throw up, I run into my parents room to go to the bathroom. I walk in on my parents having sex. Shocked, I gasp for air then throw up all over their bed. FML Today, I took the subway to school and the man across from me would not stop staring at my breasts. Finally the train came to my stop, so as I got up I said "Nothing to see now, asshole", but then I noticed his white walking stick as he got up to get off too. He was blind. FML Today, I was a TA for a history class and the class was taking a test. About halfway through, I noticed one kid had a small piece of paper in his hand. I ran up the row, grabbed his test, and ripped it into four pieces. Then I took the note from him. It said "I believe in you, -Mom." FML -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Ахахах, има нереални дивотии във FML.
![]() Edit: Е, не: Today, my guy friend and I were in his dorm room watching a movie when he started kissing me. Things heated up so we moved things over to his bed. He was on me when a hand shoots down from his top bunk. His roommate had been up there the whole time and he wanted a high-five. So they high-fived. FML хахахаха -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Мач на 10ти, пък не знам с кого ще играем. О.о
Дано с ПМГ, данооо, даноооо! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Пак всичко свърши в Лавеле...такъв махмурлук отдавна не съм имала...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Кой порасва утрееееееееееееее -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Мамака му мамка му мамка му!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не мога да реша две скапани задачи!!!
всичкидруги решвама но тези двете ми извадиха душата!!! Ако има тук някъде (което малко ме съмнява.....не знам защо) някой оправящ се с геометрията за 8ми клас .... нека каже... абси... ПП. Светъл не е добър е обясняване на задачи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Язе, сега имам малко работа, ма, предполагам, до края на вечерта ще мога да ти дам решението. Давай го тук, ЛС, както ти е удобно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ако има тук някъде (което малко ме съмнява.....не знам защо) някой оправящ се с геометрията за 8ми клас .... нека каже... абси... Има, има - тука 3-4 мутри все разбираме от математика ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.youtube.com/communitychannel пифки видеота прави мацето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Току-що по новините на ББТ Лютвин Местан от ДПС разакритикува нещо за което са гласували, че било противоконституционно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 79 Регистриран: 13-February 09 Потребител N: 3260 ![]() |
Японците не са нормални...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:18 PM |