![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Да, верно, да се еба у маймуната с три минутната памет.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Не, идеята ми беше, че пичът с "Too much love..." е този Драго.
Стига съм спамила пък аз. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Шо бе, виж как си хортуваме.
![]() ПП Чак си пущнах КВИН, считай. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Хахаха, още някъде добави , че си си пуснал Квин. То и аз тамън заредих.
![]() Добре че тази вечер не си решил да пишеш такива извращения за мен като вчера ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Писах, ама го затрих, щот' не знам дали ти го не пропущи. *GRIN*
То не е извращение бе, Десиславо, ами човещинка. ![]() В твоя случай - курвалък. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, браво, бе, малко ги мери тея думи, мама му стара...аз се ебавах, ти вече какво написа
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интелектуален бе, интелектуален. Ти какво си помисли?
![]() ПП Иначе, както много добре знаеш, кантарчето ми е счупено. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз точно това се замислих за кантарчето, ама не всички във форума ме познават и с такива писания се сещаш, че после ще обяснявам за сестрата (по-зле, не за сестра, ами за себе си, хахаха)
![]() Ама си знам, де, ти го изревнува вчера Шмиър и затова така. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че си палавница.
![]() Макар че, като се сетя за някои изцепки покрай рождени (определени) дни на Марто и... замлъквам, щото твойте компромати ще ми дойдат доста силни. ![]() Абе... боли те, ние нали се разбираме*. ![]() Да бе, яко го ревнувам тоя ДЕБЕЛАК. ![]() *Нали? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахаха, ааааайде да не се сещаме за рождени дни на Марто, че може и да пазя едно лично в ласт фм за доказателство.
![]() Разбира се, че се разбираме, бе, Душата, просто кантарчето го поправяй понякога. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изнудвачница! Знаех си аз (че трябваше да Ви снимам тогава
![]() Сигурно си го пазиш във "Favorites". ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Бях 3 дни в софия, тръшкахме се всяка вечер в няква квартална кръчма, е ся едва се прибирам деа. Тва софия е пробит град яко, като самите шопи заблудени, само човека, с който бях е 6+ да го еба <:
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Пък аз се чудех, що не отговаряш в оная тема дето е "до всички дами"
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
АХАХАХАХА, ти си изрод, човек.
http://www.youtube.com/watch?v=VWCXDCxlKyU All hail sir Lemmy of Motorhead! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 15-September 08 Град: Parts Unknown Потребител N: 2983 ![]() |
^Sir Lemmy who rocks out with his cock out FTW!!! Наскоро и Робърт Плант го удостоиха, не виждам какво пречи и Леми да получи званието.
![]() -------------------- If there was a single day I could live...
A single breath I could take... I'd trade all the others away... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Записах се за предварителни в СУ!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Кораво. Седя ли да пишеш на малката масичка между двата кабинета, ахах
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Не, разбира се. Понеже кака ти е Про, още преди да плати на касата попълни бланката и не се е бутала долу на 1-я етаж нито за нея, нито за записване. Бяха ми запазили място
![]() Кой номер си? -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Oф мате, аз отидох първия ден и минах за 2 минути, какво чакане :Д
Не знам, листата ми са някъде на майната си, УНСС-то ми е наложително сега, още 11-12 дни ![]() Бтв, за всички Туайлайтъри аут деър... http://vbox7.com/play:3226d899 ^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Харесва ми как things like that ти бъркат в здравето
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мен, иначе ми е леко скучно :ь
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Аз съм против тази петиция.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Аз пък съм за. Не че съм от най-активно пиещите по паркове и градинки, но просто не виждам с какво ще допринесе едно подобно ограничение, освен да развали кефа на някоя и друга компания.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Уф, как мразя пенсионерки заместнички по физика!!! >.<
Сега и на мене си ме е яд, че се прецаках така!.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ууу, дебре, яко, взел съм си Шпрахдиплома, и то с нелоша оценка.
^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Хуху, за една седмица имам четири 6-ци по биология
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 15-September 08 Град: Parts Unknown Потребител N: 2983 ![]() |
Направих хеттрик от проспиване на Конституционното Право...
![]() -------------------- If there was a single day I could live...
A single breath I could take... I'd trade all the others away... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 01:26 AM |