![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Супер.
Ама виж как от 3 месеца ми отбягваш постовете за отговора в темата от година почти. Дори на Слаш успя. Поздравления, умнико Ролфи! ^^ Между другото, и на мен ми е забавно - затова, въпреки че си на маса хора в игнор листа, аз си те оставям да си те гледкам. Умилително ми е някак, човек, не мога да ти го обясня! Аз спирам, Ролфи, защото те обичам. Не искам един форум да ни раздели. Ще си мисля за теб, докато врътна един Хайнекен с вечерята, примерно ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Е, съжалявам, ако съм подразнил някого дотам, че да ме игнорира (какъв удар по нечие его, впрочем!) - не ми е било цел. За сметка на това пък ти си като маймунките в зоопарка - безобиден, тъповат и забавен, привличащ удивлението на дечицата. Ще си мисля за теб, докато разхождам кучето след малко, примерно.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ролф, специално погледнах коментара ти - чувствата са толкова взаимни - когато се присетим за теб, не пропускаме да те поздравим по най-красивия начин!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
50 кинта за Guano Apes, ебати...
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
След като изкарах цяла сесия (плюс две години) на кажи-речи дървено столче тип трикрак гъзоръбник, реших, че ако трябва и дипломната работа да си я напиша, седейки на него, след това задникът ми ще е двуизмерен. В резултат на което си поръчах ей това бебче, което пристигна днес и в момента се чувствам като нов човек.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Подобни произвеждаше цеха, дека бачках. Колко кинта ти взеха? Евро, в случая, предполагам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
65. Евро, да. Обаче напълно си заслужаваше. Това е нещо като празник за гъза ми (
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човек, това звучи адски евтино. Ако е хубав стол, направо на безценица!
При нас бяха от 200 нагоре, доколкото си спомням.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Абе, кво прави тая игнор листа? Смисъл - не виждаш мненията на някого ли, кво?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страшно евтино е наистина. Като гледам в eBay за какви суми става дума. Там обаче копелетата са се изхитрили и всички оферти за кресла са наддавания, а не с фиксирани цени. В резултат на което като започнат наддаванията и стават много интересни суми. А "столчето" е супер здраво - в момента дори не ми се става от него. Стана най-удобното място в стаята ми. Сега ще си пиша дипломната с удоволствие.
![]() @Агресив - да, точно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^^
Вие избрахте да отхвърлите всички коментари от: blood. · Виж този коментар · Премахване на отхвърлянето blood изписва ти това за този, който си избрал да игнорираш и вече ти решаваш дали да му гледаш мнението. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Aз си глезя дупЕнцето на таквоз столче от лятото още и меко казано разбирам възторга ти, lodborg.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
В службата имам почти същия.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Е, супер, Венци, айде честит ти darkthrone
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Лорда може си захапи големия пъпчив задник, не да се фука кой е игнорирал.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Ти пък кога ще си затвориш плямпалото, разбрахме те, че основните ти интереси са педали и пъпчасали тийнейджъри.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хъхъ, мерси, Деси.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
ох кво яко шкембе изядох
![]() ![]() бтв тея столове преди и аз имах ама моя вездесъщ гъз все ги трошеше - незнам и аз как такива дебели болтове може да строши ама успяваше ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Ти пък кога ще си затвориш плямпалото, разбрахме те, че основните ти интереси са педали и пъпчасали тийнейджъри. Млекарче, трай си там ти. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Искам да съм буре. Да седя в хладна маза, сред буркани с зимнина и да не мисля за нищо. Да не гледам часовника. Да не бързам за някъде. Да не броя дните. Просто да седя, седя, седя...
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Някой ден да хванат и да те потрошат и да си умреш щастлив !
Иначе, хубаво би било, но ще ти омръзне... -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Идея за следващия ти "хорър" разказ:
Седи си един човечец и си мечтае. После се появявш ти и правиш отчаян опит да кажеш нещо смислено, обаче резултата е толкова плачевен колкото всякога. На човечеца му кипва и ти сцепва главата с затварачка за буркани. Но изтерзаният ти дух не успява да намери покой, докато не идват Ghost Busters, изсмукват те и те слагат в буркан заедно с духа на негър педофил, умрял на електрическия стол. Край. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ставаш предвидим. Вземи си почивка.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма братле, то и ти да имаш такава физиономия, няма кво да те изплаши и за тва всичко е придвидимо за него <:
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Бах го в майката и неграмотност! Отворете си last.fm-a и погледнете леко долу в дясно (мързи ме да правя скрийншот). Ако имате късмет (??) ще видите реклама за онлайн играта KATSURO "Path of Honor (!)", която ти повелява да следваш "древните традициЙ на самураЙте".
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ИЗ
ТРЕ ЩЕХ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! 6 часа проект по философия АУУУУУУУУУААААААААРГХХХ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Ем честито,аз писах Анимационна Програма за 1 седмица в продължение на 2 дена(само писането)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
А, Twilightfall бил Stormrider... Па яз се отрепах да се чудя...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Бах го в майката и неграмотност! Отворете си last.fm-a и погледнете леко долу в дясно (мързи ме да правя скрийншот). Ако имате късмет (??) ще видите реклама за онлайн играта KATSURO "Path of Honor (!)", която ти повелява да следваш "древните традициЙ на самураЙте". ![]() Ти си неграмотен очевидно! Тази дума може да бъде и Honor, и honour, ако за това намекваш. Да си чувал за американски английски случайно? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 12:21 AM |