![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Аз пък съм много разочарован като разбрах че любимците ми от Biohazard няма да посетят родината ни. След като на 9 април от тангра обявиха тяхното участие на Rock The Balkans вчера прочетох в този сайт за музика, че групата е отменила "тур дейността" си ![]() е случва се. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Аз пък съм много разочарован като разбрах че любимците ми от Biohazard няма да посетят родината ни. След като на 9 април от тангра обявиха тяхното участие на Rock The Balkans вчера прочетох в този сайт за музика, че групата е отменила "тур дейността" си ![]() Biohazard нЕма да идват. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Хах, тези и аз ги слушах едно време. :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Абе случайно ми попадна януарския Максим в ръцете и кво да гледам, наш Цашко Сционски вътре! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Днес ми е адски тъпо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
хаотична, събереш ли повече от трима души тези неща започват. inevitable. Това ми ясно, мен ме интересуваше защо са такива, но вече разбрах отговора. Ще ми се да не бях.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе случайно ми попадна януарския Максим в ръцете и кво да гледам, наш Цашко Сционски вътре! ![]() хахахахах, така беше, признавам! игнорънс из блис, ама пък по-голям блис е като се очистиш от лъжехора около теб. не, че знам за какво става дума де.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^ True that. (:
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Бах, кво намерих:
http://en.wikipedia.org/wiki/Atypical_depression Честито ми... психично заболяване?! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Какво ли не правят хората за цигари...... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
След тридневно учене ги скъсах мама им деба, писа ми 6 уж най-гадната даскалка в училище xD
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Човече, това вече почти на 90% няма да го бъде, точно щях да пиша в темата. Нещо като нашенският Монстърс Оф Рок стана...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
НОВОТО CHIMAIRA ПОТЕЧЕЕЕЕЕЕЕ!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човече, това вече почти на 90% няма да го бъде, точно щях да пиша в темата. Нещо като нашенският Монстърс Оф Рок стана... Аххххх,само не ми напомняй за Монстърс ъв Рок-Каварна,че лошо ми става.Това е най-долната постъпка,която съм виждал.Нещо като да кажеш на 20 000 деца,че ще раздаваш безплатен сладолед,а сетне да се отметнеш. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат На тази дата през 1925 година е извършен атентатът в църквата "Света Неделя".
Това е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света, доколкото под терористичен акт се има предвид действие на отделна въоръжена група. Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП, сега преименувала се в БСП) взривява покрива на църквата "Света Неделя" в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III. Атентатът е добре планиран двустепенен акт. Първо се убива достатъчно високопоставена жертва, чието опело да събере политическият и военен елит в църквата "Света Неделя" и тогава тази църква се взривява. Ръководството на Военната организация на БКП възлага извършването на атентата на една от "шесторките", ръководена от Петър Абаджиев, който влиза в контакт с клисаря Петър Задгорски. С негова помощ в продължение на няколко седмици Петър Абаджиев и Асен Павлов внасят на тавана на църквата общо 25 кг експлозив. Той е монтиран в един пакет над една от колоните на основния купол, разположена при южния вход на сградата. Експлозивът трябва да бъде взривен с бикфордов шнур с дължина 15 м, с което да се даде на атентаторите възможност да избягат. Поради засилената охрана на директора на полицията Владимир Начев, Военната организация решава да избере друга жертва, чието погребение да послужи като примамка за атентата. В 20 ч. на 14 април о.з. генерал Константин Георгиев, депутат от управляващия Демократически сговор, е убит от Атанас Тодовичин пред църквата "Свети Седмочисленици", където отива за вечерната служба, заедно с внучката си. Опелото на генерал Георгиев е насрочено за 16 април, Велики четвъртък. За да увеличат броя на жертвите сред офицерството, организаторите разпращат фалшиви покани от името на Дружеството на запасните офицери. В 7 часа сутринта Задгорски пуска на тавана на сградата Никола Петров, който трябва по негов знак да предизвика експлозията. Траурното шествие влиза в църквата в 15 часа. Службата се ръководи от софийския митрополит Стефан, бъдещ български екзарх. Първоначално ковчегът е поставен до колоната, която трябва да бъде взривена, но след това е преместен по-напред, поради големия брой хора, дошли на церемонията. Така по случайност най-видните присъстващи са отдалечени от мястото на взрива. Съгласно плана на атентаторите, когато хората са събрани и службата започва, Петър Задгорски дава знак на Никола Петров да взриви експлозива, след което двамата напускат сградата. Това става около 15:20 часа. Експлозията събаря главния купол на църквата, затрупвайки вътре множество хора. Взривната вълна в затвореното помещение нанася допълнителни поражения. При атентата в "Света Неделя" загиват около 150 души, други умират по-късно от раните си, и така общият брой на жертвите е 213. Ранените са 500. Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-ма майори, 9-ма капитани, 3 депутати (д-р Недялко Колушев, адв. Н. Рачев и Хр. Цанев) и множество граждани, включително деца. По случайност, всички членове на правителството се отървават само с леки наранявания. Цар Борис III не е в църквата, тъй като присъства на погребенията на убитите в атентата срещу него в прохода Арабаконак два дни по-рано. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
The average cost has gone up to 2 handjobs and a beef jerky?
Нееее ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^^ Абе не помна кое как, обаче се ориентирам по бандите.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Аз само да си се оплача, може ли да наизлязат толкова албуми и всичките да ми харесат толкова много, че сега да не знам кое да слушам по-напред...
![]() За тези два дена каквото ново съм чула, все ме е разбило. Но май засега ще се потопя в шумерско-индуско-египетската атмосфера с русото чедо на Сет(ех) (Карл Сандърс, разбира се). ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мишо, тежка работа.
Винаги донякъде ми е било кофти от това, че независимо от епохата, борбите между българи и българи в братски конфликт придобиват ужасяващи очертания. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 ![]() |
дано да си зема физиката днеска,барем ме пуснат на третия път.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ней отново вариант за шампионите http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2520236 Добре бе, как при такава ЯВНА неграмотнот може да си списващ журналист? Много се дразня на такива лайнарщини, дееба мама му деба. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Крехката на външен вид 28-годишна фризьорка Олга набързо “обезвредила” нахлул да я ограби мъж. За дързостта си 32-годишният Виктор Я. си платил солидно - победителката в схватката го заключила в сервизното помещение и три дни го изнасилвала.
Милиционерите в малкото градче Мешчовска в Калужска област и досега са в шок, пише Life.ru. И двамата участници в необичайното углавно престъпление отишли един след друг в милицията. Мъжът подал сигнал срещу мъчителката си с обвинение в изнасилване. А стопанката на фризьорския салон го обвинила в грабеж. В събота, 14 март, за малкия салон за красота бил обикновен почивен ден, в който клиентите са един след друг. Към 5 часа привечер уморените момичета мислели само как по-скоро да си отидат вкъщи. В този момент във фризьорския салон с викове “Всички на пода! Давайте парите!” нахлул въоръжен с пистолет мъж. Всички застинали освен Олга. “На, вземи!”, казала тя, сваляйки престилката си, в джоба на която бил дневният оборот. Мъжът се приближил към нея и след това изобщо не разбрал какво става. Носителката на жълт пояс с отработен удар ударила нападателя в слънчения сплит, направила захват и го прехвърлила през себе си. А след това спокойно го завързала с кабела от сешоара, напъхала кърпа в устата му и го отнесла в сервизното помещение. “Готово, продължаваме работа, милицията сега ще дойде”, ободрила Олга застиналите в изумление свидетели на нейния триумф. Никаква милиция обаче не повикала Олга. “В 7 ч. вечерта тя дойде при мен и заяви: “Сваляй гащите! Или ще направя всичко, което искам, или ти сега ще отидеш в милицията!”, разказа пред оперативните работници изстрадалият мъж. Победителката го приковала с розови пухести белезници към парното, дала му виагра и се възползвала докрай от него. Пленът на Виктор продължил три дни. Едва на 16 март изцеденият като лимон мъж бил пуснат от мъчителката си на свобода. Той отишъл първо в болница да лекува мъжкото си достойнство, а след това в милицията. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Добре, че атентаторите против Българската държава са ги застреляли / обесили.
Един от тях е еврейн между другото ... ако е случайно. Никаква чест, никаква доблест. -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^И никаква рикия...
Ох, ама затова пък как си го дърпам това Плумари, леле... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 09:19 PM |