![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сашо чука теб.
Муахахахах >;о -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
Я си признайте кой кого чука, че не ви познавам
![]() -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Браво бе, егати яките резултати.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Браво на всички за хубавите оценки.
Между другото и аз имах точно 5.93. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^ Точно толкова ми е дипломата от средно образование
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
умници сте големи!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Моята "диплома" беше 2.30, но си платих и стана на 3.20 ;п
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Сега слушам резултатите от матурите по география.
Непростимо невежество! Нос Калиакра - в Родопите!?!?! ааааааааааа някой знае ли Родопите къде се намират и горе-долу колко са високи? И ако спомене име на връх - чудо! ![]() Ще ви призная с тези дипломи. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Честито на печелившите днеска,
http://rezultati.zamaturite.bg/ ей тука може да видите дали ще пиете или ще се бесите ![]() -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
"СМЪРТ НЯМА. ЖИВОТЪТ Е ДУХ, А ДУХЪТ НЕ УМИРА."
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Някой да знае книжарници/други места където може да се принти от файл, които да бачкат в неделя?
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
"Мания" горе при "Универсиада".
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Ако може да разясниш малко =>
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Мне, копирен център (денонощен). Май в момента имат някаква почивка в петък или събота (или от сорта), но в неделя (доколкото ми е известно) си бачкат. Като застанеш с лице срещу "универсияда" се пада отляво. Пресичаш на светофарчето, там, и веднага тръгваш все едно към Цариградско. Просто първата сграда/блок/кооперация дето е, отляво, с некакви банки и пр. се разглеждаш и го намираш. Има и някакво кафе с извадени столчета отпред, адски е лесно.
http://www.maniaprint.com/item_details.php?id=23 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Екстра
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
дърдоркане = Кънев стайл.
аз пък днес преоткрих отново колко яко е да си бъркаш в гърлото, за да се издрайфаш качествено. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
аз пък днес преоткрих отново колко яко е да си бъркаш в гърлото, за да се издрайфаш качествено. дяволите да го вземат. много искам да осъществя, но колкото и да се опитвам не се получава. сега ме изпълва завист. въобще организмът ми някак си не се поддава да изхвърля шибаната храна. и неа смисъл да се дискутура смисълът на изучаваните в училище предмети от пристрастните деца. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
трябва на тласъци, поне при мен. постепенно се изкачва и после се освобождава.
що така при теб ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^
![]() Това ме рзби, не мога да се спра да се хиля. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аууу, по Ринг едни две мацки какъв миксиран боен изнесоха, направо се РАЗМАЗАХА.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Впрочем направих си рег в откровение.ком, ако някой тук има да каже да погледна
![]() сционе, ти ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
аз пък днес преоткрих отново колко яко е да си бъркаш в гърлото, за да се издрайфаш качествено. дяволите да го вземат. много искам да осъществя, но колкото и да се опитвам не се получава. сега ме изпълва завист. въобще организмът ми някак си не се поддава да изхвърля шибаната храна. и неа смисъл да се дискутура смисълът на изучаваните в училище предмети от пристрастните деца. пробвай чаша вода със много сол -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
всичко е пробвано и не върши работа.
дори веднъж се правих на притеснена майчица и пробвах някакви интернетски лайняни съвети с вода със сапун... е, няма спасение. ![]() =no ;[ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Това посмъртно моята котка не може да го направи
![]() пфф: http://www.vbox7.com/play:f7dd6abe :д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
lal sлaшy, тва да не си го снимал ти кат беше у америката
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 01:05 AM |