![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Прецедент в целия свят - наред с организацията "Български Червен Кръст" в България съществува и "Български Червен Полумесец". Аз просто вече нямам думи за малоумията, които могат да се случат в страната ни.. Тва не е ли шибано нарушаване на Женевската конвенция? Нямаше ли в един от шестотинте й члена текст в духа на "в една страна може да има само червен кръст или червен полумесец"? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Да, така е.
Сега ли чак обръщаш внимание на поста ми? ; ) -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Да, съжалявам, чак сега го видях. От друга страна, предполагам, че нашия червен полумесец са някакви заблудени идиоти, които всъщност не правят нищо.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Съдът ги е легализирал. Никак не са заблудени и неслучайно се случва точно по време на избори.
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съдът ги е легализирал. Никак не са заблудени и неслучайно се случва точно по време на избори. ![]() Те в съда тия неща минават на конвейр и абсолютно никой не ги поглежда. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Именно.
Ясно е, че в България никой няма да си мръдне пръста, макар и шума из медиите. Дано поне в централата на световната организация постъпи сигнал и се задействат. Не може така.. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Абе аз ли съм много зле или функцията за търсене нещо се е отебала?
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Бе, все забравям да ви споделя вече сигурно два месеца...
Качвам се аз на метрото, май на Сердика, и без да разбера сядам до някакво момиченце, както ще се разбере по-късно - първолаче. И то, момиченцето, отворило букварче. Ама, както също ДОСТА ДОБРЕ се разбира по-късно, това, явно, е най-новия едишън букварче. Та то, момиченцето, си чете. По едно време и аз се зачитам. И какво чета - цяло стихотворение, на което помня само края: Няма ли поне един химик със чувствителен език, който да направи лепилата по-приятни за децата?! Кратък размисъл... Още размисъл... А то, какво било - стихотворение, което се казва "Желание", и в което се говори за пощенски марки... НАКЪДЕ?!, питам аз! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 21-January 09 Град: София Потребител N: 3215 ![]() |
Прецедент в целия свят - наред с организацията "Български Червен Кръст" в България съществува и "Български Червен Полумесец". Аз просто вече нямам думи за малоумията, които могат да се случат в страната ни.. Тва не е ли шибано нарушаване на Женевската конвенция? Нямаше ли в един от шестотинте й члена текст в духа на "в една страна може да има само червен кръст или червен полумесец"? Да ви имам проблемите !!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Доста палаво започва.
Хмм... кафето ми има лек привкус на краставица. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Абе аз ли съм много зле или функцията за търсене нещо се е отебала? ![]() Ти си много зле. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
И аз го установих вече.
![]() Намерих я де, ама не и благодарение на форумната търсачка ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Просто down е една от думите, които не се индексират във fulltext таблицата на базата. MySQL-ска глупост, но пък ръчното търсене вече смазва хоста.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Черна несправедливост
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ax nqmam kvartira u kavarna a Bachkah suma ti vreme Za bilet deaaaaa
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
аз спах на стадионските палатки, за какво ти е квартира
-------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Кретенска работа. Преди малко се връщам от кратка разходка до аптеката до нас за марли. И нали улицата разнебитена, обрасла с треволяк от двете страни, а в треволяка лежи някакъв, проснал се близко до улицата. И няма осветление нощем, първи приоритет на шофьорите е да избягват дупки, тъй че и през деня улицата не е много сигурна, пък и кучета си имаме доста големи, та притеснителни сценарии ми наизлизаха в главата. А в къщите наоколо някакви мумифицирани баби си седят по дворчетата и гледат с тъп поглед, все едно нищо. И викам аз на човека- няма реакция. Отивам при него, навеждам се, обръщам го, оня рипва, естествено, изблъска ме, кресна, стана и си тръгна. И бабите продължиха да си гледат.
п.п: шаутбоксът ми се оформя як: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой по дяволите те нарича "боклук"?
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Тва е няколко минутен оргазъм, дори за хора дето не си падат особено сериозно по колички
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кен Блок е някакъв шибан уникат. Занимавал се е със сто спорта и е гениален с колата...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
В темата за manowar има пак въргали
![]() -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Какво означава " флашфик " anyone ?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сигурен ли си, че не е "слашфик" ?
Това е фенско продължение на някаква книга която е спряла от активно развитие. "слаш" специано значи "рязане" - грубо написано, някакви екстремни работи и т.н. -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Изключително кратък разказ. 2 странички май, или нещо такова. Бе от Flash Fiction идва, виж там в нета, трябва да има параметрите зададени. Ако е за някакво състезание или нещо от сорта- успех!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Благодаря за бързия отговор
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 02:54 PM |