![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Аз лично вярвам, че съществуваме, притеснява ме, че с тази дума се изчерпва всичко. Е, като умра ще съм прекалено умрял за да ме интересува
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Кой сега е номер 1....
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(```````` @ Jun 7 2005, 11:23 AM) Кой сега е номер 1.... ![]() някои си направиха класното по математика преди сигурно 2 месеца ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Ебати шибаното време тук... От 1 седмица вали и в комбинация с изпити и учене направо ме обзема депресия...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
По какво имаш изпити?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Български език и българска литература
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Че къде това, че имаш 3 дни до изпита? Някаква филология?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
мне... имам в четвъртък българска литература в пловдив, предварителен...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ Jun 7 2005, 12:01 PM) ![]() ![]() Гадно.Аз колело не мога да карам още, да не говорим за друго ![]() ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(rage`girl @ Jun 7 2005, 12:05 PM) Цитат(bE3cMbPtHa @ Jun 7 2005, 12:01 PM) ![]() ![]() Гадно.Аз колело не мога да карам още, да не говорим за друго ![]() ![]() Aaaaaaaaa.......az moga kolelo, ama tfa sk8-ta e mnou precakano neshto...trqbfa da se pochne ot 3 klas ili po-rano che da si dobyr i da se sprafqsh...inache SuX ![]() ![]() ![]() nO....ZA koleloto - NIkoga ne e kysno da se nauchishhhhhhhhhh ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
^
Всички са вдигнали ръце от мен.Немога и това е.Сигурно имам едно 5-6 белега по краката от опити да карам колело.Никой не иска да се захване с мен да си губи времето. Ама сега много се надъхах да се науча.Трябва да накарам брат ми да си прежали колелото. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Moito kolelo e nqkyde iz garaja........sega me podseti da pokaram....ama tuka e nekfo kofti freme..fali non-stop...nqma da e sega...aide otifam za 4ereshi...
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Everblack @ Jun 7 2005, 11:03 AM) мне... имам в четвъртък българска литература в пловдив, предварителен... Успех! ![]() Предварителен , ама оценката зачита ли се? Или не е като в Софийски? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зачита се. Имаш право да си избираш между оценките от двата, а ако те устройва тази от предварителния може да не ходиш на редовния
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Студентииии...
![]() Писна ми да се усмихвам.Отивам да се нацупя в някой ъгъл. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
wow
спряло е да вали! -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(rage`girl @ Jun 7 2005, 12:05 PM) Цитат(bE3cMbPtHa @ Jun 7 2005, 12:01 PM) ![]() ![]() Гадно.Аз колело не мога да карам още, да не говорим за друго ![]() ![]() има има...за колелото fuck you иначе скеит-маста-изкуството аз почти го овладях:) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Една статия която доста ми допадна: цък!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
^ Прав е.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 23-March 05 Град: sofia,varna Потребител N: 775 ![]() |
Цитат(rage`girl @ Jun 7 2005, 10:14 AM) ^ Всички са вдигнали ръце от мен.Немога и това е.. Аз съм същата.Не знам кой не ме учи да карам колело, но аз все още не мога:( |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(nicky119 @ Jun 9 2005, 02:42 PM) Цитат(rage`girl @ Jun 7 2005, 10:14 AM) ^ Всички са вдигнали ръце от мен.Немога и това е.. Аз съм същата.Не знам кой не ме учи да карам колело, но аз все още не мога:( Хахахахха Предлагам да си направим клуб "Куцо, кьораво, сакато" ![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свърши се с предварителните...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ако искате да понашляпате някого ето ви и мястото
![]() Хайде, пускайте какви са ви рекордите. За сега съм 375 ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
545...Who's the masta?
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
upgrade...690!
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
4463677
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
1
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъп ден, четох за магматизма и не знам си кво си;болят ме всички възможни чаркове, а вече съм 101% сигурна, че съм разтегнала някакъв мускул на ръката. По-най тъпия възможен начин,разбира се. Иначе нямаше да съм аз.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 12:45 AM |