![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 9-June 09 Град: Казанлък Потребител N: 3450 ![]() |
В темата за manowar има пак въргали ![]() Има я ,чалгарите се разбунтуваха и требваше да ги спрем с некоя песен на ония немски емота че ги забрайх ![]() ![]() -------------------- BLACK METAL
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
![]() -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Аз да се похваля. Купих си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО красива червена рокля, направо не мога да й се нарадвам още. Тези дни ще направя снимчици да се изфукам.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Откъде я взе, че и ние да си купим такава
![]() Честито! Със здраве да си я носиш ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
От магазинчето на 4me на Плиска, просто я мернах и се влюбих в нея. Там принципно има много яки дрешки, де.
Тенк ю, тенк ю. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Музиката е помия. Изкуството е боклук. Лека нощ.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Излейте си проблемите.
Slash, ти явно имаш два проблема в подписа, ти си първи ако искаш. : ) -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Пропуснал си една запетая ...
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никога не са достатъчно!
-------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Случвало ли Ви се е да сее чудите какво да си пуснте да слушате ? На мен понякога ми се случва.Искате ли да направим нова тема с препопръки какво да слушаме в момента ? Например аз за тая вечер се колебав между Summoning и Agaloch !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Да ти имам дилемите... Ето ти една идея: пусни си и двете.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^Писах си с моя(и твой) приятел Мангалф и той солидно те поздрави.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
спасете ме, слуша ми се пауър метъл.
неее нееееее НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :S -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
днес един от дебилите тук пуснал линк към моя сайт, който е 18+
според мен или е прекалил с чекиите, или не е лъскал наскоро ![]() -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами как да излезне от сайта? Leave води индекс страницата. То не става само с ядене...
Цитат intended only for A_D_U_L_T_S ! ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Реших да намина да ви видя какво правите,че не бях влизала тук от сума време.
И сега ме чакат трийсетина странички непрочетени теми и мнения.Е,няма да ги прочета всичките Поздрави на старите муцуни! Доста нови образи има. ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ооооооооо дарлинг, добре дошла.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
^^ Бутона Leave не води наникъде, но ти като 18+ натисни Enter, поне да не си капо - една блага чекия на моите снимки ще ти гарантира добър сън, и виртуално реализиране на перверзните ти фантазии и фетиши (всеки ги има, но никой не си признава)
-------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Leave обикновено по други сайтове сочи към гуугъл или някъде другаде. А за другото - имам предостатъчно мат'риал, спокс.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
спасете ме, слуша ми се пауър метъл. неее нееееее НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :S Да не ми се дослуша на мен, чееее.. Ай'м гоуин даааун ту дъ галоус....ля ля ля ля ля ляяяяяяяяяя -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
for power metal we would die
дгд ви! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
^^ Бутона Leave не води наникъде, но ти като 18+ натисни Enter, поне да не си капо - една блага чекия на моите снимки ще ти гарантира добър сън, и виртуално реализиране на перверзните ти фантазии и фетиши (всеки ги има, но никой не си признава) аахаха тва да не е някой от nwo дошъл да се прави на жена и да се ебава с метълчетата ![]() ![]() ![]() по въпроса - мислех че само мъжете ги имат щото нали жените били по съвършени и нямали нужда от такива неща ... ![]() иначе къф е тоя сайт да го чекнем бе -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Скъсах си нервите с тая проста "държава", да и еба майката свинска да и еба. Отивам да си вадя студентска карта за БДЖ, изръсих се 4.50 лева за снимки (щото можело да вадят само по четири!), предавам си чинно документите и оная ми разправя "Ма вие сте минали 26 г. бе младеж, нямате право на студентска карта. Само на *някаква си, тука вече не чувах*." Реакцията ми бе едно адски жлъчно "Пфффффф" в което сигурно се четеше цялото презрение на планетата, щото оная ме погледна като отровен. Казах и лек ден и да си ебе майката (на ум, щото пачата не е виновна, макар и заради тоя поглед дето ми хвърли, да заслужаваше, да бръкна през решетката и да и забия главата между процепите) и си тръгнах.
Избеснех! Нема такава простотия! Какво значение има на колко години съм, след като съм СТУДЕНТ. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
АЗ също съм БЯСНА поради други причини естествено!!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Нема такава простотия! Какво значение има на колко години съм, след като съм СТУДЕНТ. ![]() ![]() ![]() Като последния път в който аз си вадех карта в СКГТ- изтърпяла съм опашката от подсмърчащи и разпадащи се пенсии, и като идва моя ред тая ми взима бележника и го отваря. "-Кой клас си, момиче?" "-Ем то си пише, 12" Обръща се към колежката й: "-Абе те 12ти клас имат ли право на намалени карти?" Оная свива рамене: "-Нали се води, че учат, сигурно да" И оназ пачичка вика: "-Да му се не знае, се с вашите намаления, така се надявах да нямаш право" И аз бях готова да й срежа гръкляна с 50тачката дето държах. Историите ми със СКГТ са безброй, веднъж даже ми отказаха да ми извадят карта, защото ми бил последният ден и все още била валидна, и не можели да ми я срежат, нищо че съм си плащала. Тогава се разкрещях на бабешкерата, че ако ме спре контртола, защото днес ми е последния ден от картата (случвало се е), ще се върна и ще й го доведа на нея. Абе уникум ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 03:04 PM |