![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Защо така нямам никакво желание да пише в нет-а вече, не знам... Защото е тъпо? Защото си намерил призванието в живота си и сега всяка друга дейност ти се струва безсмислена? ![]() А иначе да, мога да ти кажа, че след 5-6 години упорито висене в Нета, писва. В един момент просто ти се драйфа от "сърфирането" и така става. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^Заради бедствия като мен
![]() Другото за да си върнеш стимула е : стани философ - или по скоро бъди като Диоген : намери си кофти жена за да изпитваш наслада от празните приказки : ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 1-May 09 Град: Русе Потребител N: 3393 ![]() |
след рок феста в Каварна прочетох една книжка която ми повлия доста (принципно ми казват че не съм със слаб характер)
Уорън Смит - Светлината, която беше тъмнина / по действителен случай / (който се интересува да потърси в интернет за сюжета) Не знам дали е от това но от тогава (от 4-5 дни, не съм стигал до по-голям период от 2 дена изобщо да не слушам) нямам желание да слушам метъл (каквото и да е )!!! Мисля си че е само временно състоянието ми, но времето ще покаже доколко съм прав ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
(от 4-5 дни, не съм стигал до по-голям период от 2 дена изобщо да не слушам) нямам желание да слушам метъл (каквото и да е )!!! Мисля си че е само временно състоянието ми, но времето ще покаже доколко съм прав ![]() Иначе какво, ще отидеш на психотерапевт?! Аз например след като навърших 20 години някак си съвсем естествено се насочих към алтернативния рок, и в процентово изражение ежедневието ми сега е нещо като 70 на 30 % в полза на по-алтернативната музика, така че споко. Да, слушали сме всякакви бичкии и тресни, бяха яки, вече не. Форума е толкова тих, защо ли |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Вече втори ден скука....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Искам да се организира среща на форума !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^ А ти докъде си мислиш, че ще стигнеш с това пасивно-агресивно поведение, и защо ме нарече хермафродит или хемороид ли беше не можах да разбера?? Травмата ти се крие дълбоко в детството ти, очевидно е, че майка ти не е те е кърмила защото млякото й се е пресичало, което за теб се явява постфактор, дефакто. Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure!!!!!!!!!!!1111111
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Чакай, че се стреснах.
![]() ![]() ![]() Не виждам Scion of Storm да е отбелязал липсата на КАКА, сигурно и той дреме... ![]() във форума Тоалетна хартия ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
^^ А ти докъде си мислиш, че ще стигнеш с това пасивно-агресивно поведение, и защо ме нарече хермафродит или хемороид ли беше не можах да разбера?? Травмата ти се крие дълбоко в детството ти, очевидно е, че майка ти не е те е кърмила защото млякото й се е пресичало, което за теб се явява постфактор, дефакто. Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure!!!!!!!!!!!1111111 Извинявай ти на твърди наркотици ли си ? Само се чуй/прочети !!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе я се факай!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Феноменално
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^^^Последните два поста бият моите изцепки на 101%
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
а, о, ю?
аз играх среднощен белот и реанимирам сега :Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Абе я се факай!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 на теб проблема какъв ти е? ![]() ![]() ![]() шегувам се Михо, просто искам да се видя в подписа ти ![]() Иначе по темата?! >> Майка ти деба проста! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^ А ти докъде си мислиш, че ще стигнеш с това пасивно-агресивно поведение, и защо ме нарече хермафродит или хемороид ли беше не можах да разбера?? Травмата ти се крие дълбоко в детството ти, очевидно е, че майка ти не е те е кърмила защото млякото й се е пресичало, което за теб се явява постфактор, дефакто. Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure!!!!!!!!!!!1111111 какъв ти е проблемът на теб? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
какъв ти е проблемът на теб? Така подписът на Мишо ще стане оттук до Константинопол. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Всеки иска място в "Подписът на Славата", но малко са достойни за него
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
всъщност само Диана може да се намести там, обективно погледнато.
![]() някой ще ми каже ли защо времето требе да е ТОЛКОВА насрано. on teh other hand, местя се и сега е треска за...мебели. мвъх! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Такова спане му ударих от 15:00 до към 19:00h..сега ми е още по-ужасно.
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
затова пък говорихме за теб в кандидат-спамърската :ппп
и скоро щи ставам съсед. може да подскачаш от радост ![]() или да припаднеш, де. д; -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ех, тея калинки, бе :Р Като ми станеш съсед, през нощ среднощен белот!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Днес сутринта видях един седемдесет годишен дядка с тениска на Slayer.
-------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
КИКО ЩЕ СВИРИ С ТАРИЯ В СОФИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ...
![]() ![]() ![]() По-хубава новина не можеше да има! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Oпааа, некои пак подмокриха... ъгълчетата на очетата.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Алеле мале-ама ти си бил много умен бе
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 01:39 AM |