![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ако някой ще ходи на ZZ Top и няма компания, да свирка, че нещо няма желаещи около мен за тоя концерт... А ми се ходи да ги гледам, дявол да го вземе! Чакай да си 'земем билет, пък тогава ще свиркаме ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
рао'тата в техномаркет е ебаси скуката. -______- В кой техномаркет работиш? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Нали съм обсебена от Фрост - ще ме извинявате, но му чета хороскопа и ми се стори смешно
![]() "You prefer to set your own pace without waiting for people who work more slowly." -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Току-що разбрах по трудния начин, че нямам топла вода...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^Най-искрените ми съболезнования.
Мисля да го пробвам и аз... ако седна и да поработя,всичко ще е 6. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не искам да виждам дори надраскано 'wi-fi' някъде. Мразя безжичната комуникация.
Оня ден от 12 на обяд до полунощ връзката ми се разпадна поне 5 пъти и ми трябваше около половин час, докато се оправи. И оттогава ей така, 5 мин имам нет, после 1 час ритам и блъскам (и се карам с брат ми да рестартира рутера, а той тъкмо е почнал двучасовата си игричка). Мразя всичко безжично. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Безжичните работа наистина са кофти.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мисля да пусна обява "Ефикасно отърваване от излишни керамични, стъклени и други чупливи съдове. Носете за чупене." Страшно ми се иска да счупя нещо и няколко чинии ще ми дойдат добре.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
рао'тата в техномаркет е ебаси скуката. -______- В кой техномаркет работиш? има един нов на Славейков на ъгъла -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^следващото чаве да е Джийзъс
Jedidiah ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^^
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Judas, Jerk или Just-Stopit!:)
По новините рекоха, че най-големият им син също се репродуцирал - напомня ми най-страшния ми кошмар като малка, че някакви насекоми се множат, множат и задушават земното кълбо... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
![]() Дет' имаше една приказка - "тъпи бели хора". Т'ва е тяхното. То и аз искам да спомагам за естествения прираст, ама ако съм сигурен, че физиономите на децата ми ще се различават и няма да си поделят трите мозъчни гънки, които имаме общо с жената... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...Черни, бели...тъпотата е повсеместна
![]() Сетих се за една подобна история с многодетна циганка у нас. Питаха я да изреди имената на децата: "Иван, Петър, Стоян, Димитър, Иван...ъъъ...Стоян, Петър, Димитър, Иван..." Не знам защо това хамериканско семейство е решило да си усложни още повече положението...Или напротив - да го опрости, предвид трите мозъчни гънки: нали там си викат на първа буква, в случая "Джей" ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Тия са бетер китайците...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
http://news.ibox.bg/news/id_572246772
ARISE, humanity. Вляво в строя, намерете си реда точно зад другарчето. Социума иска от вас да сте добри роботи под контрол, не забравяйте. Маршът за изпълнението на мисията явно започва началото на другата година. Не го пропускайте. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Споко братле, ще им мине модата и на паспортите, и на личните карти... ще минем на подкожни чипове
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Ааа, да бе.. Подкожни чипове.. Ще се разправя някой да монтира чипове. Пък и чиповете ще са скъпи.. Я по-добре да ни маркират с по един баркод и да си ходим..
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иии, сетиха се най-после! Ха дано вече махат визите за Хамерика, че да може човек да отскача и там за концерти!
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсурд. Визите за Америка скоро надали да ги махнат.
В кандидат-президентската си кампания Обама изрочно подчерта, че дори ще затегне мерките за получаване на виза. Имаше и разни истории, че щял да забранява на българи да получават виза за щатите.. Изобщо, ако визите за САЩ паднат, ще е супер, но лично аз не се надявам това да стане в близките няколко години.. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
само не разбирам доволното емо накрая.
Би следвало контролът за всички граждани на ЕС да е еднакъв, а първото условие, което ни се поставя, са тези паспорти. Оттам нататък е наша работа, българска, преди да е американска. Цитат Имаше и разни истории, че щял да забранява на българи да получават виза за щатите.. Предполагам, че това го е споменал още в инагурацията си. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Ей голяма простотия по тоя свят значи...
за някои (вегетиращи) създания еволюцията отказва да се случи и това си е ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
офъках си косата и майка ми каза, че приличам на съсел
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледах "Духът на времето" . СК сериозно ми идва в повече. Не може ли просто да си пием бирата или сока на една поляна някоя прекрасна юлска вечер, а в прекрасните януарски вечери - в нечие жилище?
И за пореден път си казах, че няма да тегля заем. Докога ли ще се удържа? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
офъках си косата и майка ми каза, че приличам на съсел ![]() Дай снимки за компетентно мнение. Аз съселите ги поназнайвам... веднъж спах в едно бунгало на морето с един. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Абсурд. Визите за Америка скоро надали да ги махнат. В кандидат-президентската си кампания Обама изрочно подчерта, че дори ще затегне мерките за получаване на виза. Имаше и разни истории, че щял да забранява на българи да получават виза за щатите.. Изобщо, ако визите за САЩ паднат, ще е супер, но лично аз не се надявам това да стане в близките няколко години.. ![]() Тук си в сериозна грешка. Точно ако махнат визите те ще бъдат за българите и то съвсем скоро. Сестра ми е зам. директор в един университет в Далас вече близо 8 години и е доста наясно по въпроса. Между другото 80% от българите в САЩ, са преуспяли хора и повечето от тях са сериозни учени, за разлика от Европа, където ходят цигани и се представят за българи. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Защото САЩ плаща за мозъци. И са адски отворени - може теориите ти да са каквито си искаш, вкл. да са анатемосани в Европа - САЩ ти плащат за тях. А един познат, който е испанец и свири по-особено фламенко (на ел.китара), сега е богаташ там - веднага го надушили, че е талантлив оригинал, и му дали къща и кола и тн.
И аз подозирам, че визите вече е крайно време да падат. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Факт е, че българите се ползват с доволно количество уважение там. Пак казвам, че много от българите там са учени, преподаватели, музиканти и т.н.
Това е една от причините да паднат визите за нас. Аз от 4 месеца имам зелена карта и причината да я имам е сестра ми, която директно е подала документи за мен и семейството ми. Дадоха ми я за една седмица. Но поне на този етап, аз не смятам да се възползвам от нея за да живея там, за в бъдеще ще видим. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда.. Моя грешка. Говори се за премахване на визите, а не обратното, както казах по-горе..
Явно трябва да се връщам в училище или по-конкретно в часовете по английски.. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th May 2025 - 12:32 AM |