![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
На Ковачки дори Нигеря ще му откаже виза.
Иначе ето 2 статии за въпросното твърдение, че до 1-2 години визите за българи, които искат да отидат в САЩ ще бъдат премахнати. http://international.ibox.bg/news/id_1151328406 http://www.kvostava.us/articles/entry/457 Източник: Google.. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^ Знам го това, следя - рекох да няма по-нови новини по темата
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Случи ми се наскоро да си пусна 10th Man Down на Nightwish във vbox с превод. Някой очевидно беше решил, че не му се занимава и бе използвал бултрата. Особено забавен ми беше преводът на следния стих - pull the plug, end the pain. Еми беше писано "дръпни куплунга". И все пак най-култов в това отношение си остава един филм House of Games, в който на възклицанието "ops" от страна на един от героите родният преводач бе дал следната вдъхновена интерпретация "Те ти булка Спасов ден".
![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Цитат Захласът по пошлотията „Мадона” унижи България Антихристияският бяс е тайната на успеха на бездарните и "бизнес проекти" Магдалена ТАШЕВА Mедийната истерия преди и след 6-часовия престой на американската джофра Мадона в България показа какви бездарни нещастници владеят българския рекламен пазар. Вместо да предизвикат интерес към тази посредствена изпълнителка, известна единствено с вулгарността си, те отвратиха още повече хора от нея с натрапчивата, агресивна пропаганда на нейното шоу. "Джофра" е най-деликатната дума, която мога да подбера за разпасаната "певица", която за пореден път доказа, че не може ни да пее, ни да танцува, ни да свири, а китарата, с която подскача по сцената, й служи за пазене на равновесие. Скромните є заложби влязоха в рязък контраст със сиропа на агресивни реклами за предстоящия й "концерт", напълно в унисон с името на турнето й "Сладко и лепкаво". В родината си тази безвкусна носителка на 5-6 "малинки" се появява единствено в жълтите вестници. Не се помни случай, в който нейна снимка в разкрачен клек да се е появявала на първите страници на "Вашингтон поуст" или "Ню Йорк таймс". Най-тиражните и уж уважавани вестници в България направиха точно това. Унижението не свърши дотук, обаче. Джофрата бе допусната в България като държавен глава. За нея нямаше ни граничен контрол, ни митници. И си спомням как през 1980 г. сър Пол Mакартни - един голям музикант! - бе арестуван в Токио за притежание на наркотици, държан 9 дни и екстрадиран обратно, въпреки планираните му изяви в Япония. България обаче разтвори вратите си така, както Мадона разтваря бедра на сцената - до разчекване. Сякаш не наркозависимата Мадж, а някакво слънце е благоволило да огрее народа ни! "Мадона не може да пее, тя е само един успешен бизнес проект", рече някой след "концерта" й. Самата Мадона си признава това, но твърди, че се заела с пеене, защото имала message (послание) към света. Mадона е толкова "певица", колкото плагиатите Джоан Роулинг и Дан Браун са "писатели". Поредицата на Роулинг за Хари Потър е открадната от два романа за деца на писателката Нанси Катлийн Стоуфър, публикувани през 1984 г. В тях главните герои са момченце с тъмна коса и очила на име Лари Потър и неговата приятелка Лили. Разликата е в това, че сагата за магьосника Хари Потър е отявлено антихристиянско четиво. И то се натрапва с агресивна реклама, която включва даже статисти, които позират край книжарниците по цяла нощ в ролята на "читатели", нетърпеливи да си купят поредната книжка от серията на Роулинг. В агресивно рекламираните романи на Дан Браун "Шифърът на Леонардо" и "Шестото клеймо" огромни пасажи са преписани от "Гностически евангелия" на Илейн Пeджълс, "Светата кръв и свещения граал" на Майкъл Байджънт и Ричард Лей, "Богинята в евангелията" на Хенри Линкълн, "Мария Магдалена и свещения граал" на Маргарет Старбърд, "Краят на кръга" на Том Егеланд. Оттук става ясно защо бизнес проекти като Мадона, Роулинг и Дан Браун са успешни. Успехът се дължи на антихристиянското им послание, което чудовищната пропагандна машина на САЩ натрапва агресивно, безапелационно, глобално. Затова и американски таланти като Шаная Туейн, която има прекрасен глас, може да пее, свири, танцува и композира, остават направо бедняци в сравнение с бездарната Мадона. Техните бизнес проекти трудно могат да постигнат нейния успех, измерван с по 400 милиона долара на турне. Защото може и да са певици в пълния смисъл на думата, но не могат да правят други неща, които последователката на юдейската кабала Мадона-Естер прави на сцената. Все пак, извадихме късмет, че в България тя не показа пълната си програма. Появи се разкрачена на трон с облегалка под формата на М и само няколко пъти показа двата си средни пръста на публиката. А има случаи, в които Мадона излиза на сцената качена на разпятие, върху което се чекне като на пилон, с трънен венец на главата и си смуче средния пръст, пъшка, имитира мастурбация и/или групов секс с двама-трима мъже, обикновено негри. Същността на нейното "послание" - гаврата с християнството е причина представленията й да бъдат насрочвани за големи християнски празници. Вместо уважение, възраженията на Българската православна църква предизвикаха пристъп на медийна злост. Кулминацията на унижението на България беше централната вечерна емисия на БНТ на 30 август, която започна със стара новина, оповестявана вече няколко пъти. Тя гласеше: "Отмина най-голямото музикално събитие на годината! След миналата вечер България вече не е същата. Съдбата си играе с нас, като сбъдва желанията ни! След нея всяка друга звезда може да дойде в България! Продължавай да мечтаеш!" ![]() ![]() ![]() Този радар.бг може и да ми стане любимо четиво скоро. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Като махнем прорелигиозните, патетично-прорелигиозните и гневно-прорелигиозните изречения, споделям мнението на авторката за Мадона.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Мадона - ок. Тя е бита карта..
Но Дан Браун... Лично на мен, Дан Браун ми е един от любимите писатели. В крайна сметка, не знам дали е плагиатствал от други автори, но книгите му са супер яки. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Като махнем прорелигиозните, патетично-прорелигиозните и гневно-прорелигиозните изречения, споделям мнението на авторката за Мадона. Не можем да ги махнем. Нито тях, нито псевдожурналистическия, гнусен стил на изразяване на госпожата Ташева. По-лошото е, че не е единствена тази. Има много като нея, дето умеят да пишат и поназнайват нещо, но са с мозъци, промити до крайност и език, по-мръсен и жълт от памперс. Не, че защитавам Мадона. Все ми е тая за нея. Но такава "журналистическа" сган ме дразни из цръвата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Тоя жалък опит за някаква журналистическа изява просто няма да го коментирам.
Мен лично ме впечатли статията на Мартин Карбовски как "Мадона не спи в села" и как България е циганската махала на Европа и дори не е останала да пренощува, докато.. (доколкото разбрах, в момента е в Израел), там щяла да остане 3 дни, че даже да разгледа и забележителности. Такова нещо впечатлява, а не жалкото и завистническо плюене на някаква там срещу Мадона, която просто прави пари. Самата Мадона никъде не е казала "аз съм гениален музикант и мога да пея велико", не. Тя просто знае как да забавлява света и го прави. К'во толкова. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат 17 тела са извадени от Охридското езеро, където потъна туристическият кораб "Илинден" Седемнайсет тела са извадени от Охридското езеро, където потъна туристическият кораб "Илинден", превозвал предимно български туристи. Броят на загиналите постоянно се увеличава, предаде македонската телевизия А1. Корабът, който е пътувал за "Свети Наум", се е преобърнал около 11 часа на около 200-300 метра навътре в езерето близо до къмпинга Елешец. Започнала е спасителна операция с участието на водолази. По неофициална информация в него е имало група от петдесетина туристи от България. Първи на помощ на пътниците от кораба са се притекли летуващи в къмпинга, които успели да спасят с лодка голяма част от тях. Пред агенция "Фокус" говорителят на външното ни министрество заяви, че няма официална информация по случая.Българският премиер Бойко Борисов разпореди правителственият самолет ТУ-154 да излети незабавно за Охрид, за да прибере оцелелите български туристи. Със самолета към мястото на инцидента ще пътува и заместник-външният министър Марин Райков. Временно управляващият посолоството ни в Скопие Ангел Ангелов пътува към мястото на инцидента.Македонският президент Георге Иванов прекъсна редовните си ангажименти и замина за Охрид на мястото на инцидента с кораба "Илинден", предаде македонската телевизия А1. Иванов по-късно следобед ще се обади на българския си колега Георги Първанов. сциона каза: greed kills. невинните плащат цената на експлоатациите в какъвто и да е вид толкова често... прах към прах и свобода на душите на загиналите. _________________ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Адски се дразня като в някой албум, който си свал преди време и не си му обърнал внимание, липсва песен. >,< Сега трябва да търся да свалям торент с 1 песен >,< Дано има сийд.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Самата Мадона никъде не е казала "аз съм гениален музикант и мога да пея велико", не. Тя и да го каже, никой няма да й повярва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Много ми е интересно какви полемики предизвика Мадона в една държава, където Планета е вероятно четвъртата най-гледана телевизия
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако поводът да го кажеш е моя по-горен пост, бих се учудил, така щото се надявам да не ме смяташ за поклонник на Планета.
А иначе не мисля, че има нещо особено чудно в тия полемики - Мадона е обект на полемика от страна на българина първо заради естествената реакция, която би имала всяка страна при посещения от такава звезда; второ заради най-обикновените хранилки, които отнася всяка популярна и успяла личност (справка - Джако) от завист или не знам какво още злобно проявление; и трето - от простия факт, че чуждото можем да го плюем до откат, щото е чуждо и някак вътрешно не искаме да признаем, че е поне малко по-добро от родното. На нашите силиконови принцеси всички сме им свикнали, че някои дори ги обичаме, докато наскоро у нас се появи звезда, работеща мааааааааааааааалко по-професионално. И в по-голям мащаб. Както на Планета вероятно им е кофти, че е възможно да има по-грандиозен концерт от техните издевателства, така и на феновете на Планета злобичката им се увеличава, макар и несъзнато, от същия факт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Тая Магдалена Ташева е права,но...
казва ли нещо ново?Всички си знаем,че Мадона е бездарна и печели внимание със скандалност,че Дж.Роулинг и Дан Браун пък го правят с измислени(и окрадени) приказки.Като има кой да купува,продуктът е успешен.Същото може да се каже и за планетните извращения. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Да не забравяме на какъв терен трябваше да играят вчера националите ни заради концерта на Мадона. Това нямаше никога да стане в една нормална държава. Спортистите ни са национален приоритет и източник на гордост за разлика от Мадона.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Честити 124 години от Съединението на Република България и Източна Румелия.
Интересно на 6ти е в стар стил, а на 18 в нов. Откакто се помня Съединението го празнуваме на 6ти ?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат ето така става като младежта не практикува Дартс.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Успокоението на първата под нея е култ.
"И аз се притесних и си направих тест - аз не съм - И ТИ НЕ СИ." То си е естествено... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз все още съм възмутен как може да не е уцелил...
xD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Пази боже и тия да се размножават като онова на предната страница.
-------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Тая Магдалена Ташева е права,но... Кво е права? Че просто сипе някакви говна и накрая се подписва. Половината 16-годишни във форума сигурно имат повече да кажат за този концерт по доста по-смислен начин... http://today.msnbc.msn.com/id/26184891/vp/32702197#32702197 OMFG девет живота! П.С. Въпреки че съм ЗА да се убиват котки... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Това е нечовешко.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU&feature=fvst
Наскоро попаднах на това. Поздрав за всички нас, впуснали се в онлайн общуването. ![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Това е нечовешко. +1 Аз съм за, да се тепат такива които искат да убиват котки. Нищо лично ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU&feature=fvst Наскоро попаднах на това. Поздрав за всички нас, впуснали се в онлайн общуването. ![]() Човек, това е убийствено ![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
КВО СТААААААААААААААААААААА
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
К*РА МИ СТААААААААААААААААААААА
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чудя се заслужава ли си да си взема -> това или да си взема фланелка на Forefather и няколко диска на Tumulus + фланелка от Live Balkan Path tour ?,?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 01:46 PM |