![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това е нечовешко. +1 Аз съм за, да се тепат такива които искат да убиват котки. Нищо лично ![]() Да, ама ти не харесваш и Metallica, доколкото разбирам, така че мнението ти не е с кой знае каква степен на авторитетност. Чудя се заслужава ли си да си взема -> това или да си взема фланелка на Forefather и няколко диска на Tumulus + фланелка от Live Balkan Path tour ?,? Бокс сета на Bathory ми се струва по-смислена покупка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 25-August 09 Потребител N: 3536 ![]() |
![]() -------------------- SEX, DRUGS & METALCORE
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
АУ!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Нещо забелязвам в повече и повече теми, че вие, ама НАПЪЛНО сте изтрещели.
![]() А пък на мен ми писна да ме адват шибани германци в майспейс, хахаха... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Преди години имахме една култова форумна мембърка, която беше написала като представяне във всички възможни сайтове за общуване, чат програми и т.н. следното култово изречение:
I don't answer to arabs, turks or indians. If you are one of those, GO THE FUCK AWAY! Бих перефразил това по следния начин: Liebe Hunen, gehen Sie raus! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ахахаха, да, трябва да си го сложа като статус.
![]() Ама не, нервират ме, един дори си се самопокани тук на гости вече, хахаха. Психопати. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз откакто съм на 7 твърдя, че Германия е токсична и води до психически разстройства. А хората ме игнорират. Ехо, Хитлер, енибади?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти сега като спомена, не знам дали тук във форума е попадало това. Представям си до какви полемики ще доведе...
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2418531 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че Хитлер си е рекламно лице на сифилиса вече повече от половин век. Явно просто се развива.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ти сега като спомена, не знам дали тук във форума е попадало това. Представям си до какви полемики ще доведе... http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2418531 Просто пресилен пример за шокова превенция. Не вярвам да доведе до кой знае какво, крайно е в някакъв смисъл... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз откакто съм на 7 твърдя, че Германия е токсична и води до психически разстройства. А хората ме игнорират. Ехо, Хитлер, енибади? Той е австриец. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Преди години имахме една култова форумна мембърка, която беше написала като представяне във всички възможни сайтове за общуване, чат програми и т.н. следното култово изречение: I don't answer to arabs, turks or indians. If you are one of those, GO THE FUCK AWAY! Бих перефразил това по следния начин: Liebe Hunen, gehen Sie raus! SiegFried, хъхъъхъ тя не се ли върна уж по някво време да пише пак деа.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз откакто съм на 7 твърдя, че Германия е токсична и води до психически разстройства. А хората ме игнорират. Ехо, Хитлер, енибади? Той е австриец. О, благодаря, че ми каза от къде е Хитлер. А прави ли те впечатление, че докато е живял в Австрия всичко е било в реда на нещата? Нормален средно добър художник. Отива в Германия и БАМ! Превръща се в масов убиец. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Е, то в тоя ред на мисли всеки един завоевател е масов убиец.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Note to self: да не ходя в Германия...
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според теб защо бях толкова притеснен, когато отиде в Италия? Аз просто се страхувах да не преминеш границата...
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
И затуй се уплаши като ти казах за Кан
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам, представих си как и без това шизофреничната ти мечта за монархията се осъществява и решаваш да избиеш всички мечки на този свят, защото били врагове на вълците и защото така направили в древен Рим. Също така си представих как крещиш: Rome! Rome! Rome! Po! Po! Po!
Но за щастие всичко се размина. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе да ти кажа хич не се е разминало...
И в България и съседките й има почва за монархия... Тук няма да ми се наложи да избивам мечки, защото танцуват добре, а ако крещя Рома! Рома! Рома! все някой ще разбере от коя географска точка съм... Но пък ти какво се притесняваш, ако стана глава на монархията ще те сложа като образ на десетолевките. Аз ще съм в профил на марките и може би на двайсетолевките, за другите ще си помисля... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
"I am as dusk come to ravish in the light"
Steal me from their stares and mute christ into night "I will answer thy prayers" If thou wouldst drink of my life.... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
"I am as dusk come to ravish in the light" Steal me from their stares and mute christ into night "I will answer thy prayers" If thou wouldst drink of my life.... Dani Filth ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^^^ ^^^^ ^^^^^ ^^^^^^ Шушу-мушу къща разваля.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
От поне 3 дена не спирам да ям сладко, все едно не съм виждала от години. После ям нещо адски солено, после някакви полуфабрикати. Като видя готвено, ми призлява и не ми се яде. Мразя есента.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Днес ми беше втория ден от 6-дневния курс за сертификат DaF.Ако го взема,твърде е възможно по някое време да отида в Германия,за да ги унищожа завинаги отвътре
![]() И не знам какво ми е станало на лявата ръка,сякаш някакъв кокал расте от китката нагоре,отвратително изглежда -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Йес, 3 дни почивка в празнината между работните. Най-сетне, както съм болен беше един малък ад тея дни.
А се досетих за моята скъпа... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Имам усещането, че без четка и боички е загубена.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
o, не, не е. всъщност това е една от дивите с най-различни и непринудени снимки.
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/379263/Shania+Twain.jpg http://userserve-ak.last.fm/serve/500/3333...ain+twain29.jpg -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ех, Шаная, Шаная... хубава жена.
-------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
много. диска ми с поп хитове от 2000 е в новия апартамент май, затова по пиратскому й се наслаждавам, ама..кво да правиш. :ь
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 01:57 PM |