![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз ще дойда, ама обещаваш ли че няма да ме биеш?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Da te biq li?!
![]() Takava slava li mi se nosi...Naprotiv,az galq s perce. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Искам само да те предупредя, че съм учил някви си 9 години айкидо, и няма да ти се дам... лесно. Ще се борим много.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Hva6tai putq vednaga!Az otivam da napravq salatata! А аз отивам за свещеник... намерете си стая бе хора ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Mort @ Jun 13 2005, 05:45 PM) Цитат Hva6tai putq vednaga!Az otivam da napravq salatata! А аз отивам за свещеник... намерете си стая бе хора ![]() Ako ni se naloji 6te go napravim. ![]() 6to se 4uvstva6 dlujen da se namesi6 i to zaqjdaiki se...S kakvo zasegnahme areala ti? ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Та, разбрахме се Ади. Готините хора се разбират без много думи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Деееба чак сега разбрах че Falconer и At Vance са издали нови албуми ... ми така не мога да следя всичко ... теглят се моментално
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ ехеее, аз откога ги слушам вече
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Еми да, те At Vance нямат слаб албум досега ... да не кажа че нямат слаба песен тия хора (ако въобще са хора)
![]() Докато Falconer първият албум им беше страхотен и във всеки следващ се наблюдава тенденцията да е по-слаб от предния ... ще видим тоя как е. Дръпнах ги и почвам да ги преслушвам ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Аз отново зациклих на Evergrey. Нямат слаба песен тия хора, ако въобще са хора де
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Научих 10 урока по история.
Стискайте палци да ме пита нещо,което знам. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Lethe @ Jun 14 2005, 12:01 PM) Научих 10 урока по история. Стискайте палци да ме пита нещо,което знам. ![]() А на каква тематика са тези уроци? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Neska em izpitfaha po Litaratura(makar che imam 6.00 na klasnoto
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Пък аз вече съм оформена по всичко и ме освободиха от даскало.
![]() Викат идваи колкото да отбелязваш присъствие че минават проверки понякога.Утре няма да учим...и на мен вече ми почна лятото - макар и до 30 да съм плаж/даскало/плаж/бира е Морската/нощно къпане/нанкане и пак...ех на мен ли да ми е зле. ![]() ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Нас пък още ни оформят :/ Днеска мина класното по математика и общо взето се свършиха големите мъки, но тоя по информатика ще ни тормози докрай - в четвъртък трябва да му представям проект, въпреки че работих заедно с още един съученик (а в началото на годината каза, че проектите не били задължителни, пък това ни е трети вече), а другата седмица изходно.. Трябва и по английски и биология (май) да ме доофрмят, по география също съм зле и трябва да ме изпитват, с физиката не знам как съм.. Въобще, тъпа работа.
-------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ Jun 14 2005, 11:30 AM) Neska em izpitfaha po Litaratura(makar che imam 6.00 na klasnoto ![]() ![]() ![]() ![]() ехе...умничко си ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ Jun 14 2005, 02:30 PM) Neska em izpitfaha po Litaratura(makar che imam 6.00 na klasnoto ![]() ![]() ![]() ![]() ох че си ми умна ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Vaskes @ Jun 14 2005, 02:29 PM) Нас пък още ни оформят :/ Днеска мина класното по математика и общо взето се свършиха големите мъки, но тоя по информатика ще ни тормози докрай - в четвъртък трябва да му представям проект, въпреки че работих заедно с още един съученик (а в началото на годината каза, че проектите не били задължителни, пък това ни е трети вече), а другата седмица изходно.. Трябва и по английски и биология (май) да ме доофрмят, по география също съм зле и трябва да ме изпитват, с физиката не знам как съм.. Въобще, тъпа работа. Добре са станали. Ебати ташака. Други има ли? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Утре имам изпит за квалификационна степен готвач/сервитьор
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Bla bla...Ot utre kato se po4ne sum na ba4kane do nedelq.V nedelq daje sum no6tna...nqkoi iska li da doide da se napiem?
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ Jun 14 2005, 07:34 PM) nqkoi iska li da doide da se napiem? Аз с жена гледам да не пия много много. Като се напият стават... ![]() Говоря по принцип, защото е така по принцип. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Jun 14 2005, 05:23 PM) Цитат(Vaskes @ Jun 14 2005, 02:29 PM) Нас пък още ни оформят :/ Днеска мина класното по математика и общо взето се свършиха големите мъки, но тоя по информатика ще ни тормози докрай - в четвъртък трябва да му представям проект, въпреки че работих заедно с още един съученик (а в началото на годината каза, че проектите не били задължителни, пък това ни е трети вече), а другата седмица изходно.. Трябва и по английски и биология (май) да ме доофрмят, по география също съм зле и трябва да ме изпитват, с физиката не знам как съм.. Въобще, тъпа работа. Добре са станали. Ебати ташака. Други има ли? Поне качените в нета мисля че са това ![]() Иначе е егати ташака верно - "Ръкъта, ръкъта ми е прищипана" ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Vaskes @ Jun 14 2005, 02:29 PM) Нас пък още ни оформят :/ Днеска мина класното по математика и общо взето се свършиха големите мъки, но тоя по информатика ще ни тормози докрай - в четвъртък трябва да му представям проект, въпреки че работих заедно с още един съученик (а в началото на годината каза, че проектите не били задължителни, пък това ни е трети вече), а другата седмица изходно.. Трябва и по английски и биология (май) да ме доофрмят, по география също съм зле и трябва да ме изпитват, с физиката не знам как съм.. Въобще, тъпа работа. А това е нашия даскал по информатика -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Jun 14 2005, 10:06 AM) А на каква тематика са тези уроци? Горе долу обхващат периода 1200-1400год. в Бълагрия и Западна Европа + нашествието на татарите ,след тях инавазията на турците. Свършват се с падането на всички балкански държави под турска власт. Изкарах 6. Само ме хвана яд,защото пита дали и като Византия, България някога е подписвала уния ,за да мине под лоното на римокатолическата църква. Аз казах 'да',но не се сетих при кой владетел -Калоян или Иван Асен ІІ. Кзах Иван Асен ама нъцки. При Калоян се подписва унията и църковния глава получава сан примас, а при Иван Асен ІІ се връщаме обратно към православние християни ,когато църковния глава е обявен за патриарх.Ядосах се,защото точно това го бях учила ,но зацепих. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Jun 14 2005, 05:38 PM) Цитат(bE3cMbPtHa @ Jun 14 2005, 11:30 AM) Neska em izpitfaha po Litaratura(makar che imam 6.00 na klasnoto ![]() ![]() ![]() ![]() ехе...умничко си ![]() ![]() Абе аз завърших тази година по лесно по литература..като последна ама помня, че винаги съм виждал зор по този предмет, чак се учудих като си видях дипломата с пълно 6 по литература. Остава ми месец и малко до изпита по английски ..хем ме притеснява това, че приближава, хем искам да се свърши с това най накрая. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Татарите са гейове... и аварите.
EDIT : Както винаги аз останах неразбран... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първо,вкъщи няма врати.Второ,майсторите къртят от 9ч.
Трето, шибания филтър на кафемашината се подиграва с мен. Last,but not least, Боби е пред цикъл. EDIT: минах 1000-ния post ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Lethe @ Jun 15 2005, 07:39 AM) EDIT: минах 1000-ния post ![]() По този случай може от "Goddes of lies" да минеш на "Goddess of lies" ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ицо е виновен!
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 03:52 PM |