![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Леле разшириха ми зениците и всичко виждам пазмазано T_T ебаси шита~ Днеска БАТ БОЙКО~~~~!11121е1д и712щ1oneoneone!!!eleven!!!1 беше в унсста xD и деа какво го въртят по всяка програма какво толкова каза нз. Дойде с грум и трясък и посъщия начин си замина, а след него журналистическите хиени. Всъщност каза за АЕЦ Белене доста интересни неща, които са си новина. И да си имаме уважението. Журналистите не са хиени. Хиените понякога ловуват и убиват плячката си сами. Виж... лешояди, които се дървят от някой разлагащ се труп, който им идва наготово - да. Т'ва е идея. Примерно, в демоноида е супер оферта - на половин година веднъж отварят регистрацийте. Аз се излакомих направих три акунта и шапка на тояга. :Д С Диабло 2 също съм виждал такива далавери - познати които правят много добре развити герои и после за по 200-300 кинта ги продават. How can you kill that which has no life? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Ебаси-егаси.. човек вече не може да си намери дънки, които да не му удушат глезените. O.o
Фашън съкс.. ![]() -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Днес малоумните ми комшии ме избраха за домоуправител на блока.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Честито
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Мандата ми е за 1 година.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Хах, моите съболезнования наборе... Едвам изтраях миналата година да мине... В края на мандата си бях вътрешно със 70кинта ... Дано да нямаш моите проблеми.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
И моите най-искрени ... Не ти завиждам
^Като си минал само със 70, пак е добре. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Да се бях минал сам, както и да е... а то после половината вход ги гледах накриво... Това съседските взаимоотношения са баси ужаса!
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, моите съболезнования наборе... Едвам изтраях миналата година да мине... В края на мандата си бях вътрешно със 70кинта ... Дано да нямаш моите проблеми. Дано да нямам такива проблеми, по принцип моите комшии си плащат редовно, но сигурно пак ще има трудности и псувни по някой дето се скатава. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Никога съседите не са ме харесвали, те са гейове и не слушат рок, определено.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Малиии, ти кво, сега да не спя ли?
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Днес малоумните ми комшии ме избраха за домоуправител на блока. ![]() ![]() И от мен съболезнования, наборе! Пускай им по някоя и друга песен, да се осъзнаят малко тия твои съседи... Да не те занимават с глупости, де. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това от втората снимка мъж ли е или жена? Кожата 'му' е подозрително гладка ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бахахах, ебати филма, точно като влезна в СУ към аулата ще е и Първанов, точно зад мен с всите охранители и репортери.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
И кво, надърви ли те?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ще интервюирам Рейдж. Остават 17 дни, а отсега ми е притеснено, хаха.
![]() Дано интервюто да е с Пийви. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Имай предвид, че английският му е кошмарен, Деска.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Взех билет за Вендета и др. Доволна сеч се очертава.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Някой може ли да ми намери подписа (колкото може по-голям) на Sebastian Bach.?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И за това не съм против да се убиват хора.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХОРА, ТУКА СЕ ЧУДИХМЕ С ЕДНИ ЗЛЕТАЦИ, ДАЛИ АКО СИ ЧУКАЛ САМО ОВЦА СИ ДЕВСТВЕН ИЛИ НЕ.
ИМАМЕ ТУК ЕДНО МОМЧЕ, ДЕТО НЯМАМЕ ПАРИ ДА МУ КУПИМ ЖЕНА, ПОНЕ ЕДНА ОВЦА ДА МУ УРЕДИМ, ДА НЕ СТОИ НА СУХО. БРОИ ЛИ СЕ, ЧЕ СИ МЪЖ, АКО СИ ПРАСКАЛ ОВЦА ИЛИ НЕЩО ДРУГО ЕВТИНО. ЖИВОТНОТО ДА Е ЖИВО ЕСТ. НЕ ИСКАМЕ ДА ГО ПРАВИМ ЗООНЕКРОФИЛ, САМО ДА МУ СТАНЕ ЯКО. СОРИ ЗА ГОЛЕМИТЕ БУКВИ, НЕ ЗНАМ ЩО ПИША ТАКА. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Не знам дали се брои за мъж, но може да разбие чартовете сред овцете. Ако пък ви е тоолкова добър приятел, винаги някой от вас може да се жертва - хем по-евтино...
![]() http://www.moetodete.bg/novini/p3_1779_0.html нямам коментар ... учен да си... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
очаквайте от мен да стана сериен убиец, тогава..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Тоз младеш е от нашия квартал xD Сега както е с условна и както е ударил полицай ще му кажа GG. Деа ненормалника, но пък е забавен. Драмата се разигравала час и половина - два xD. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
ХОРА, ТУКА СЕ ЧУДИХМЕ С ЕДНИ ЗЛЕТАЦИ, ДАЛИ АКО СИ ЧУКАЛ САМО ОВЦА СИ ДЕВСТВЕН ИЛИ НЕ. ИМАМЕ ТУК ЕДНО МОМЧЕ, ДЕТО НЯМАМЕ ПАРИ ДА МУ КУПИМ ЖЕНА, ПОНЕ ЕДНА ОВЦА ДА МУ УРЕДИМ, ДА НЕ СТОИ НА СУХО. БРОИ ЛИ СЕ, ЧЕ СИ МЪЖ, АКО СИ ПРАСКАЛ ОВЦА ИЛИ НЕЩО ДРУГО ЕВТИНО. ЖИВОТНОТО ДА Е ЖИВО ЕСТ. НЕ ИСКАМЕ ДА ГО ПРАВИМ ЗООНЕКРОФИЛ, САМО ДА МУ СТАНЕ ЯКО. СОРИ ЗА ГОЛЕМИТЕ БУКВИ, НЕ ЗНАМ ЩО ПИША ТАКА. Блъде, колко си пил снощи? -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Pozdravi ot Hammamet, Tunisia, hora! Sorry za latinicata, no nqmam kirilica pod raka. Ico, reji ako trqbva, hah...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Взех билет за Вендета и др. Доволна сеч се очертава. Колко парички е? ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 11:18 PM |