![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lethe @ Jun 15 2005, 11:59 AM) ^Ицо е виновен! Не е. ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Copy е виновен. Paste няма да го закачате.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Разбирам човек да учи език и да държи изпит. Но да учи японски и деня на "големия изпит" да е следващия е меко казано ужасно. Дано изкарам 3!!!хах Някак неравностойно е положението. Около два месеца ни отне научаването само на азбуките и въобще всико е толкова по-различно а накрая трябва да ни мъчат наравно с другите хеах
![]() ![]() ![]() защо нета ми забива точно кагото си пускам поста а и ме лишава от възможността да си повтарям харимас-лепя харимас-лепя...до полуда под звуците на ска? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(DrugarqLenin @ Jun 15 2005, 05:50 PM) Разбирам човек да учи език и да държи изпит. Но да учи японски и деня на "големия изпит" да е следващия е меко казано ужасно. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
ееееее, японските фиолози във форума сте на път да станете повече от художниците на манга.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
EBati...ne go traq ve4e daskalo za kvo me durjat kato po vsi4ko sum ok....pf sega prosto ni pilqt nervite...
i kak mi se hodi na koncert.... hubavoto e 4e july morning nablijava ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Слаш много мило . Още не сме взели тези а точно сега ми е момента да се любувам на канджита хеах всъщност за цялатаа година взехме 100. Тц-тц и колко несериозни са хората утре като мине изпита няма да има с кой да го полеем(тоест някой който да полива а аз да седя острани хеах)
Епъ у тоя форуму ази само говорим японски че и полу патетични подмазвателни съчинения пишем ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Хм днес ме замъкнаха на някво странно място наречено Фенс ... абе озвучението беше добро технически ама нещо я нямаше онази задушевна атмосфера на разбитите дървени маси и пейки, големите халби ефтина бира и джангъра по поръчка ...
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колко хубаво нещо са Джак-а и пурата в 2 и нещо си сутринта. Тъкмо малко да ми притъпи мислите. Направо ми е
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Отидох до училището да дам снимка за дипломата и ми викат "a, така и така си тук, може да отидеш да си вземеш двете стипендии"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ебати якото ми е ся някво проветливо на тиквата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
http://forum.muzikant.org/index.php?showto...opic=3463&st=30
![]() Колегите музиканти избиха рибата и всичко около нея ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Warrior Of Ice и feather, може ли да си направите никовете пурпурни?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 16 2005, 07:45 PM) Warrior Of Ice и feather, може ли да си направите никовете пурпурни? ![]() Не е проблем, но в тоя им вид ни харесват повече. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Исках пепел от рози ма нямало
![]() Не са ли яки обаче ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
зеха ме в кино Арена Младост да ба4кам разпоредител !!!!!!!! )(! (()
![]() ![]() ![]() P{} |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(falio` @ Jun 16 2005, 05:30 PM) зеха ме в кино Арена Младост да ба4кам разпоредител !!!!!!!! )(! (() ![]() ![]() ![]() P{} Е значи мога спокойно да наминавам кум киното тогава!И ще знам кои ми скъсва ... билета! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 15-June 05 Град: София Потребител N: 832 ![]() |
дааааааааааааа
пък на мен ми изтръпна кракът -------------------- Бръм бръм бръм, аз пчеличка съм
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
say yeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaahhhhh
I DON'T BELIVEEEEE IN UR OPINIONS AFTER ALLLLLL U'R THE ONE WHO'S WROOOOOOOOOOOOOOOONG HEY MAN! I KNOW WHAT UR SAYIN' I DON'T CARE ANYMOREEEE SO HOW DOES IT FEEL BELOW MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ![]() ![]() ![]() Хубава сутрин! -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доктор?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Сега се връщам от плаж и не си чувствам нищо.Волейбол, водни колела, бира и краката ми треперят.Ама беше мнооооого яко.Никога няма да ми писне
![]() ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
V4era otidoh piqna na rabota...cqla no6t ne bqh spala.
![]() ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Аз да се изфукам, че се уредих да бъда записан като застъпник на кандидат-депутат и до сформиране на новото НС не подлежа на каквато и да била административна наказателна мярка.
Сиреч - може да ме арестуват само за тежко престъпление като убийство примерно, и то само ако съм бил хванат на местопрестъплението. Давайте идеи какви простотии да върша, че сега ми е паднало ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Изсери се пред входа на народното събрание ...
бтв. аз пък от около половин час седя тука и се хиля със сълзи на някъф тъп виц за някаф крокодил и някфи хипопотами дето го прочетох в съседната тема ... оле зле съм ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Jun 18 2005, 01:09 AM) бтв. аз пък от около половин час седя тука и се хиля със сълзи на някъф тъп виц за някаф крокодил и някфи хипопотами дето го прочетох в съседната тема ... оле зле съм ![]() Хахаха... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
YES!
![]() 4 часа е и май приключих с отчета... 25 страници... ае лягам, "утре" принтирам и заверяван (ако имам късмет)... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Jun 18 2005, 01:58 AM) Аз да се изфукам, че се уредих да бъда записан като застъпник на кандидат-депутат и до сформиране на новото НС не подлежа на каквато и да била административна наказателна мярка. Сиреч - може да ме арестуват само за тежко престъпление като убийство примерно, и то само ако съм бил хванат на местопрестъплението. Давайте идеи какви простотии да върша, че сега ми е паднало ![]() Кражбата брои ли се като тежко престъпление ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Jun 17 2005, 10:58 PM) Аз да се изфукам, че се уредих да бъда записан като застъпник на кандидат-депутат и до сформиране на новото НС не подлежа на каквато и да била административна наказателна мярка. Сиреч - може да ме арестуват само за тежко престъпление като убийство примерно, и то само ако съм бил хванат на местопрестъплението. Давайте идеи какви простотии да върша, че сега ми е паднало ![]() Браво на теб!Давай сега ти е паднали да правиш яко простотии! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи, един приятел ще пише доклад на тема "Историята на Хеви Метъла"...
Някой може ли да помогне? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 02:56 PM |