![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Кво дебатирате?
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ми девойката вика на не знам си колко спирки с тролей или трамвай и реших, че е далече. Пък и беше на токчета и немаше как пеша, та викам дай да хванем такси, тя вика ей тия моите некви ОК такси ама не ни спряха, та се качихме в некво спряло и после оня вика 5лв километъра... Поне пинк флойд слушахме де ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Пре...такованка.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Нищо хубаво нямам какво да кажа, за мен лично не си заслужава и свалянето и, така че няма и да я тествам дори. Калпави конзолни портове не си заслужават парите. Човече, геймплея си е чист Модърн Уорфеър 1! Просто има подобрена графика, готини мисии и сюжет. Оставяме настрана, че мулти-то ще бъде гадно. Пробвай. Ако 1-цата ти е харесала, тази няма начин тази да не ти. За сингъл плейъра ми е през хуя. Малоумна история и скриптирани ивентс. Аз и първия го играх само когато нямах нет. Нито пари ще им дам за играта, нито ще я свалям дори. Вярно е, че силата на играта е в мултиплеъра, но в сингъла просто видях някои нови и донякъде "странни". Иначе не знам как му казаха на новия мултиплеър... скриптиран, нещо от този род. А броят на играчите свеждащ ги до 18 е заради това, че ако има 64 човека и на един му лагвало, на всички останали също им лагвало... оди ги разбери. Освен това играта се минава за около 4 часа са средна трудност, а на всичко отгоре завършва с отворен край... Поне има яки челенджи които могат да се играят с друг човек. Абе блъде, ти като кавалер що не носи мацката на ръце? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ми девойката вика на не знам си колко спирки с тролей или трамвай и реших, че е далече. Пък и беше на токчета и немаше как пеша, та викам дай да хванем такси, тя вика ей тия моите некви ОК такси ама не ни спряха, та се качихме в некво спряло и после оня вика 5лв километъра... Поне пинк флойд слушахме де ;р Ти сигурен ли си, че говориш за маршрут НДК - Борисовата???? Ако все пак говориш за това, мацката заслужава бой ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
Има едни ОК СОФтранс, което е различно ОК СУПЕРтранс. Първите са тия дето цакат по 5 лв/км. Майка им дееба!
-------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Има 5238523 вариации на ОК Супертранс.
Най-тъпото е, че по закон не правят нищо нередно. Затова - смятайте си парите, разстоянията и най-вече - гледайте хубаво лога, регистрационни лепенки и тарифи. Всичко това преди да се качите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Има и ОКсуперШАНС, които наистина са си шанс
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Кажете последно на кво да се качвам, че 12 май вече не върви до централна гара и не знам с какво друго да стигна до Попа... директно
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Единственото по-глупаво нещо от да се качиш в такси без да му погледнеш тарифите, е да питаш жена за направление.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Цитат Има едни ОК СОФтранс, което е различно ОК СУПЕРтранс. Първите са тия дето цакат по 5 лв/км. Майка им дееба! А, точно! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Мразим нощни смени !!! Поне хубава музика звучи...
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^ Какво бачкаш?
Баси работата.. пускам уторента и огнения лисичок не може да ми зареди 1 страница...чак пък толкова да се натоварва компа...само малко над 200 торента... преди не ми правеше такива проблеми... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Лимит на връзките по-скоро...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^ Ям от парите на данъкоплатците, на чиито плещи лежи дядо БНР (какъв дядо в среден род ама карай) - тонрежисьор съм, но днес колегите са ме пощадили и са дали хубава музика от 70-80 години и приятна класика в момента
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^ звучи интересна и спокойна работа. Доволен ли си от нея?
Някой да е запознат с Morningstar (Fin) да сподели мнение? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Во Царствии Твоем, преслушай саундтрака на Batman Begins и на The Dark Knight. Очаквам включване да споделиш мнение. Айде лека и приятна работа!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно- днес е международния ден на тоалетната.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Аз вече го отпразнувах
![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2581051
В интерес на истината, още никой не е доказал, че "здравословният" начин на живот наистина удължава живота ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Anneke van Giersbergen + Danny Cavanagh в BG!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
КОГА КАК КЪДЕ!?
p.s.: намерих,разбрах,почвам да събирам парички! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Anneke van Giersbergen + Devin Townsend!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Superbutt вчера
![]() Alka-Seltzer днес ![]() Обаждане днес с добра оферта за работа ![]() Them Crooked Vultures ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Хора, моля ви дайте някакво българско http proxy...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aко обясниш как да ти пусна, нема проблем да е моето.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^ Това дали ще ти свърши някаква работа:
http://www.xroxy.com/proxy-country-BG.htm http://bgproxy.net/bg/index.php Трудно е с тези проксита. На мен непрекъснато ми излиза това съобщение, при опитите ми да гледам нещо само за UK или US (enabled e) Цитат Javascript is required to use Hulu. For the best experience, please enable Javascript and reload this page.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 06:24 PM |