![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Мъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъдро.
-------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
metal dragon ni6to protiw .... obache horata mi dadoha demoto sre6tu towa malko uslowiice
![]() ako imat live nqkyde 6te te informiram zaslujawat si |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Па мерси. Дотогава ще си слушкам послушно Дикинсън, шот също си заслужава. Heeell heeell nooooo....
![]() ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Що трябваше да си дупча ушите?Това било много по-гадно от пиърсинга.По-бавно заздравява и боли!И тъкмо,когато ми зарастнат дупките ще дупча още две и всичко наново!И трябва повече от месец да ходя с тъпите медицински обеци докато си сложа каквито искам!
Пиърсинг е много по-добре от обеци на ушите!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Трябва, длъжна съм да си излея душата!!! Новата ни класна е просто чудовище! Плиткоумно, грозно чудовище! Не минава ден без традиционните заплахи "Ах, вие безмозъчни кретенчета! Ще ви одуша! Ще ви извия хилавите вратлета! Гадни изродчета, няма да ви търпя повече!" Ами кой те кара?! Хващай си пътя ако не искаш ние да те съпроводим до гроба хохо
![]() Сега ще ви кажа един нейн бисер - В час по английски "Абе, Петре, какво е това, от което не отлепяш поглед цял час?! Простак такъв!" И го удря с книгата по главата. "Мила, многоуважавана госпожице, това за ваше сведение беше учебникът ми по английски, но щом настоявате ..." и ... учебникът литва през балкона хахха ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Каква е тая учителка?
В нашето даскало такива отдавна ги изхвърлиха... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
heh... imahme edna gospoja, po anglijski, ako nyakoi govori v chas sledva samo 1 replika i 1 dejstvia - "kaji si nomera" i pishe 2ka v dnevnika... Imashe individi s nevuobrazimo chislo 2ki. sushto, v nachaloto na godinata, karashe da si kupuvame naai-skupite uchebnici, po 40-50 leva, kato gi otvaryahme max 1-2 pyti prez cyalata godina... trygna si, estestveno
![]() az dneska byah na ochen lekar. za 1.5 godina, sled mnogoto sedene pred komputara, zrenieto ne e stanalo po-losho! 0.25 na ednoto oko, super, moga da si nosya starite ochila. sushto mnogo kofti me razkarvaha do obshtinata, za lichna karta - otivam v 17:00, teya koito zaveryavat tam dokumentite rabotyat do 16:00, samoto pasportno vedomstvo - do 17:30... basi prostotiata, iskat i prisystvie na roditel, i pak shte tryabva da se razkarvam. sigurno se ochertava na judas da ne hodya. subiram pari za nov cooler + nova sound karta, da ne e taya onboard boza.. nasochvam se kum SB Live! 5.1, sega mnogo tunko gi ima, za 40 kinta na staro mai shte moga da si vzema, daje po-malko. daskaloto privurshva... imam da opravyam samo po fizika, himiya i psihologia, biologia sushto mai. dobre che gospojata e podkupna, she mina tam s kutia bonboni ![]() pravim proekt v daskalo, za izuchavane na anglijski s komputar... az nosya rechnici, edin friend kolonki ![]() ![]() skoro bashtata zaminava i ostavam sam ![]() ![]() dano ne otida v rusia. -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Phoebe @ Jun 2 2004, 05:57 PM) heh... imahme edna gospoja, po anglijski, ako nyakoi govori v chas sledva samo 1 replika i 1 dejstvia - "kaji si nomera" i pishe 2ka v dnevnika... Imashe individi s nevuobrazimo chislo 2ki. sushto, v nachaloto na godinata, karashe da si kupuvame naai-skupite uchebnici, po 40-50 leva, kato gi otvaryahme max 1-2 pyti prez cyalata godina... trygna si, estestveno ![]() Заради такива случаи на учителите трябва редовно да им се припомня, че оценките са оценки не на дисциплината, а на знанията. Подобни изпълнения сме имали и ние и класната винаги е изтъквала, че това е недопустимо. М/у другото, най-скъпите учебници по английски специално не са от по 40-50 лева. Тези, по които по-голямата част от класа ми учи (изключение сме 6 човека), са от 70 или 90 в оригинал, не помня точно. Е, те затова ги преснимаха масово де. Цитат daskaloto privurshva... imam da opravyam samo po fizika, himiya Мдааааа, аз също, след като оправих историята. Е, никой няма да ми повярва как я оправих нея!! Значи, по принцип ние правим по едно контролно на един въпрос всеки срок, после една оценка от домашно (я план, я доклад), и накрая, на когото са му различни - изпитване за пет минути. Е, първия срок - всичко тип-топ, 6 ми писа и на контр. и на плана. Втория срок обаче се разболях (няма шега) и ме нямаше на контролното. Тя смяташе да ми го дава по-късно, но забрави. После ни даде да пишем историческо есе за домашно. Писа ми на него 6 и аз зачаках някой съдбовен ден да ме изпита и да ме оформи (а тя впрочем изпитва малко гадничко). Тая сряда, аз закъснях, щото влакът ми закъсня. Влизам аз, тя след малко ме попита: "Ти даде ли ми есе?" Аз още изобщо не съм в час от голямото тичане, казах й "да", тя ми писала още една 6-ца на същото есе и после каза, че ме е оформила!! След около 5-10 минути схванах какво беше станало и щях да се търколя на паркета от смях. По-късно разбрах, че на някои е забравила да пише оценките от есетата, и аз понеже имах само 1 оценка и тя не си е спомняла, че имах да правя контролно, та е решила, че е забравила да ми пише 6-цата от есето. Маааааалко недоразуменийце. BTW, Phoebe, ако имаш проблеми с биологията, обади се. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз вече съм Wanted: dead of alive по химия. Деаб. Трябва да науча и да и влезна в часа и да изкарам някоя тройка, четворка... Повдига ми е от тая жена напрао...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първо "хвалбите"-расте ми мъдрец...
После оплакванията-днес имах класно по математика.Веднъж тая да ни даде лесни задачи,обаче се получаваха такива цифри и уравнения,че беше невъзможно да се решат за 40 минути.Знаех как да намеря лицето на шибания триъгълник,но ми се получиха такива цифрички и коренчета,че не го доизчислих.Дано сметне,че начина ми е верен.А ако бяха по-лесни за смятане щях да имам 6-ца....А вече имам 4,5,6,6 и можех да изкарам Отличен за срока и годината.Що все така се преебавам? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Цитат Що все така се преебавам? Миличката ![]() ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, защо на всички почнаха изведнъж да ни ръстат мъдреци!?!?!?!??!?!
![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Цитат Абе, защо на всички почнаха изведнъж да ни ръстат мъдреци!?!?!?!??!?! ми щото ви е време ![]() пък може и от радиацията да е, знам ли SPARK -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
himiq - dneska bqh v chasa, samo deto taq se navi da me izpita v ponedelnik :> inache uchim za azot, amonyak, takiva prostotii
![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ееееех, спомням си все още щастливите дни в 8ми клас, когато и ние учихме азот и амоняаааак.... Ще те видим догодина на органичната химия, приятелю.
![]() Цитат пък може и от радиацията да е, знам ли Ей, верно може.... Абе, да знаеш дали може на т'ва да се дължи като светя в тъмното? -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ей, верно може.... Абе, да знаеш дали може на т'ва да се дължи като светя в тъмното? тц,.... най-вероятно това се дължи на опитите, които си правил в час по органична химия -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
h3h3, 9ti klas sym, samo deto ucha bozite za 8mi
![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Phoebe @ Jun 4 2004, 04:43 PM) h3h3, 9ti klas sym, samo deto ucha bozite za 8mi ![]() ![]() Аааааа.........еееееееееееее......ъъъъъъ.......... миииии, хуу, така кажи..... овчарю. Искам пък и аз ![]() the_SentineL, може, аз по органична май хич ме няма, пък обичам лаборатнорните ![]() Без майтап, стоя далече от онова странно мастилено-лилаво нещо в епруветката на бюрото на учителите, но не знам за тях де.... Те май няма как.... -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 4 2004, 10:38 AM) Аз вече съм Wanted: dead of alive по химия. Деаб. Трябва да науча и да и влезна в часа и да изкарам някоя тройка, четворка... Повдига ми е от тая жена напрао... ![]() познато..Баберкова успява да лази по нервите на всички |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(the_SentineL @ Jun 4 2004, 12:58 PM) Цитат Абе, защо на всички почнаха изведнъж да ни ръстат мъдреци!?!?!?!??!?! ми щото ви е време ![]() пък може и от радиацията да е, знам ли SPARK Помъдряваме ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ Jun 4 2004, 12:15 PM) Абе, защо на всички почнаха изведнъж да ни ръстат мъдреци!?!?!?!??!?! ![]() Пубертет, бате... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Знам бе, знам.... Всички се извъдихте големи спецове по мъдреците, значи. Как да е, аз обаче знам, че може и цял живот да не ти поникнат и затова се чудя.... Ма к'во ли се чудя, българите - от край време последни каръци!
Цитат ![]() ![]() Годишните времена рулз. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе хора искам да ни пуснат топлата вода!!!!
Пак си правят шибаните профилактики! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като отвори дума за топлата вода.... Аз се сещам сега, че иде лято. През лятото е горещо. Но през лятото всички си поливат градинките и водата трудно стига до заветната ни чешма. И по цял ден човек не може нито да се изкъпе, нито дори да пие една студена вода!!
![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Maika zamina za sofiq za celi 3 dena
![]() ![]() TOva si ima i hubava strana,pribiram se po kusno i nikoi nemi durpakonsko....i vse pak.... Mina purvoto klasno-po literatura ![]() V ponedelnik pravq izhodno po istoriq na 7 razdela az ot tqh sum u4ila 2 , i 6te se postarq da nau4a pone o6te tolkova ![]() V4era6niq koncert be6e golqma smehoriq..... sled 2 dena 6te imam klipovete na arch enemy(Me=happy) Kefq se na avatara si ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
siegfried, are da ne se kupem 1 godina
![]() inache voda nema da ima do 21vi mai. -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Deville @ Jun 5 2004, 03:21 PM) "Kirilovite ka4estva i duhovna sila" ![]() Чувствам се късметлия.... направо Калидко, че ще ни е есе класното. Макар че това не прави житията и библиите по-умни и по-интересни четива (не че ги четох де ![]() Мразя ги тия теми по литература! Тъпи и задръстени до припадък! ![]() За кво са??!@!? Някой може ли да ми обясни?! Мразя ги! Мразя ги! МРАЗЯ ГИ! МРАЗЯ ГИ!!!! ![]() ![]() ![]() Есетата рулл. ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Phoebe @ Jun 5 2004, 06:12 PM) siegfried, are da ne se kupem 1 godina ![]() inache voda nema da ima do 21vi mai. 3 години подред нямахме топла вода по 3-4 месеца... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
bukston rules
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 09:53 PM |