![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Тук добре, +1
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ма прав е човека, кво?Писнало ми е да гледам некви да се глезят с телефончета за по 1000лева или некви но-лифери да ми разправят кви компове за по 5000лева щели да си зимат.А стига.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Стига с това фейспалм, крайно банално е.
^^Добре де, аз също не мога да си взема телефон от 1000лв, но пък ако ги имах, да се срамувам, че го имам и да не го казвам на никой, щото може да ми се ядоса!? Не се връзва някак, който както може да се оправя. Лично аз се радвам, когато някой може да си вземе нещо хубаво. Бих бил щастлив и другите да ми се радват, но уви. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^^
Стига с това фейспалм, крайно банално е. Нямам какво да добавя:/ -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Като стана дума за facepalm...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Току що се обадих в щаба за развитие на високи технологии, да има кажа да се откажат, щото нямаш пари... 10x... Аз взех, че се притесних. Мислех си че все още ше продължават. Не че имам против хай-тек джаджите, ама па такива "проучватели" като почнат да ми се дървят, че до 2020 щяло да има 109324798236478234 трилярда интернет връзки, и на глава от населението щяло да се полага по 932740274236479238469 милиярда петабайта памет само за 1000 щатски долара(естествено, няма да е някаква друга валута), може и да ме фанат за **** Как ше се пада бе?! Освен тия, по азия и африка дет не могат да си позволят хлеб, и на тех да им дадеме некви си петабайтове, щото тва им требва. Пфф, храна, хахахахаха аз живея само на Гигабайти ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Обаче е супер забавно да гледаш как хората се опитват да излезнат прави след коментарите на Стефан.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
... ще знам с 5% повече от колкото сега ![]() Дам. Африканчетата ще се оправят. Цитат humankind can intuitively recognize no more than four objects without having to resort to counting them. Верно? Не съм забелязала. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Лично аз се радвам, когато някой може да си вземе нещо хубаво. Бих бил щастлив и другите да ми се радват, но уви. Не виждам някой да е казал нещо противоположно на това в темата, но все пак ще се присъединя към мнението. Разбира се, има един момент на показност, който става досаден (например ако се регистрираш във форум и започнеш да обясняваш как ще наследиш коланено-алдоминантния бизнес на родителите си), но като цяло ми се струва, че хората по тези географски ширини са по-склонни да завиждат и пречат на отличаващите се, отколкото да им подражават. Блъд, не се хващай за намека, просто се шегувам приятелски. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти си момиче.
Не се хващай за намека, просто не е намек ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А имаше дни, когато само аз говорех така на Щурмина...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
blablabla
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=ulrc8qT-wjE
^ Невероятно изпълнение,започва да ми харесва повече от оригинала,хах. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От три дни не ми се прави секс.. Подяволите, на някой случвало ли му се е?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От три дни не ми се прави секс.. Подяволите, на някой случвало ли му се е? Е тва е К Р И З А ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^ МЪЖЕТЕ ИМАЛИ ТАКИВА ДНИ!?
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Е, хайде сега. Изкарваме мъжете по-сексуални от жените по дефиниция ли?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Изкуствени вулкани за спасяване на планетата 29.01.2010 17:49 Изкуствени вулкани - това е последното предложение от научните среди за справяне с глобалното затопляне. Идеята за симулирането на вулканична дейност е подробно обяснена от трима еколози в сп. "Нейчър". Те твърдят, че този метод за "спасяване на планетата" ще бъде много по-евтин, отколкото да се принудят световните индустрии да съкратят емисиите си парникови газове. Тяхната идея е да се симулира процеса на изхвърляне на частици във въздуха, както става по време на вулканично изригване. Доказано е, че това повлиява върху земните температури, тъй като частиците блокират достъпа на слънчевата светлина до повърхността на земята. Хората биха могли да имитират и контролират този ефект, за да възпрат нарастващите температури на планетата. Това най-малкото ще даде повече време на индустриите да намалят въглеродните си емисии и ще доведе до спестяване на милиони долари, смятат изследователите. Много учени са против изследванията, които целят да разработят начини за контрол на слънчевата радиация, тъй като според тях това ще подкопае и дори обезсмисли политическата воля и усилията да се редуцира производството и отделянето на парникови газове. Това обаче е погрешно, смятат Дейвид Кийт, Едуърд Парсън и Грейнджър Морган. Триото предлага малките и по-бедни държави да "прегърнат" идеята, да продължат проекта и го приложат дори без съгласието на световните сили. Цената на подобно усилие? Около 10 млн. като начало и около 1 млрд. до 2020 г. Малоумници! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
дори напушен във градааа селмсй вкйн ех ме неааа пе идем йз секо да ву прусйек гузъъъъ МАЙКООО КОЛКО ЕЯМКООО
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
идва млекааааря млекаря иииидва той е с обуууууувки
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Гениален математически подход
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
дори напушен във градааа селмсй вкйн ех ме неааа пе идем йз секо да ву прусйек гузъъъъ МАЙКООО КОЛКО ЕЯМКООО Ще те чукам, яко секси си {} -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха нали, знаех си че ше ме забележиш като постна некоя снимчица:Д
|
|
![]()
Коментар
|
|
Tи даже се забави бе!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама признай че си струваше чакането
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 06:30 PM |