![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Батко ви блъд готвач
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Напишете "total shitness" в google и се насладете на резултата.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не, тая "държава" не е нормална: http://www.vesti.bg/?tid=20&oid=12300&galid=37242 ...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Божкеее...цял профил си направил човекът в майспейс за целта...
![]() "Здрасти! Радвам се,че ми даде възможност да си задам въпросите по една доста гореща тема табу.Става въпрос за страп-он.Както вече ти споменах попаднах в нета на твои писания по въпроса и прецених,че би могла да си ми много полезна ако споделиш с един засега любопитен,а ако събера достатъчно смелост може би и практикуващ мъж. ![]() ![]() Приятен ден!" дали моята психика и физика би са готови за това предизвикателство... ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Луд ли си с толкова много армия бе? Само Червените ти трябват и газиш.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
По-забавно ми е с повечко, по-разнообразно.
![]() А btw, това за fire blood и invisibility, аз ли не съм те разбрал правилно или? Щото се маха inv. като блъвне? -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва да не блъвва директно срещу него (все едно като нормален удар). Отдалече просто, поне през едно квадратче (клетка). Иначе ако е до теб лошото човече и плювваш ПОКРАЙ него също не би трябвало да има ядове. Само тия, Дриадите или от сорта надушваха, май.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно така го правя - отдалече и до дракона няма лоши. В момента, в който блъвне, invisibility се маха и ме налазват. На коя версия си играл? Аз съм с 1.2. Това би трябвало да е бъг си мисля.
-------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
За коя игра говорите, че ми се струва интересно.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Божкеее...цял профил си направил човекът в майспейс за целта... ![]() ... Това ти ли си го измисли ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Ако можех да си измислям подобни персонажи, да бих станала писател.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно така го правя - отдалече и до дракона няма лоши. В момента, в който блъвне, invisibility се маха и ме налазват. На коя версия си играл? Аз съм с 1.2. Това би трябвало да е бъг си мисля. Mи на тая, дето си е като излезе. Не знам, освен при мен да има някаква такава бъгава врътка (която си е доста полезна, напомня ми за чийта с двете магии на рунд в Н3 ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Далаверски ще да е бъга. На мен на hard с Paladin гущерът в Reha ми беше по-тежък от онзи с гремлините. На impossible не знам дали ще имам нерви, камо ли пък с Mage.
![]() За коя игра говорите, че ми се струва интересно. За King's Bounty: Armored Princess. -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гущера стига да го биеш по келявата ръка е лесен. Верно, че сере доста лайна и той но като си сложиш и артефакта дето да му блъска повече демидж и дето ти бъфва гущерите и го изяждаш. С мага така и не проиграх, комай тия магии с голям демидж не мисе чинят с чак толкова голям демидж, за да е далавера. Верно, две на рунд е сила, ама пак, като си с пет човечета на кръст понякога е шит.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
beyondtheblack, сигурно Линда те гъбарка
![]() ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо трябва някой да ме гъбарка - такива мейли се убих да получавам, след като бях написала някъде нещо за страпона. Нищо особено - че ме радва или нещо подобно. Оказва се, че има удивително много фенове, но все прикрити. Да, обаче мен не ме кефи това как някой бил хрисим съпруг и ристиенин и трябвало да поддържа имидж пред обществото, което заклеймявало извращенията. Който иска, да пише черно на бяло и най-вече на светло - тоя и тоя съм аз, кефя се и т.н. Крият се из подземията и после обществото било тъпо, колко чудно.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам детенце, малко сладко бебенце, което да си е моеееееееее. Сега съм на 19, до към 23-24, ако уча, до 26 да съм си намерил стабилна работа, това са 7 години, които трябва да чакам, пък си искам бебенцеееееееееее . Днес се занимавах с новото братовчедче, колко е готино. Почти го научих да дума Skid Row, другия път ше успеем ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва да има повече като тебе в тая държава
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Искам детенце, малко сладко бебенце, което да си е моеееееееее. Сега съм на 19, до към 23-24, ако уча, до 26 да съм си намерил стабилна работа, това са 7 години, които трябва да чакам, пък си искам бебенцеееееееееее . ![]() Да не повярва човек... Че това е наш blood ![]() P.S. утре ще е забравил ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Искам детенце, малко сладко бебенце Нека си го направим заеднооооооооо ![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Поради нарушение на точка 10 от правилата на сайта, Вие нямате право да си сложите аватар! Цитат 10 . Максималният размер за аватар е 250х250 и 150кб. Аватари с по-голям размер от този, неприлични, неподходящи и нарушаващи другите правила ще бъдат трити от профилите! Автоматичното преоразмеряване на аватара влече санкции? А аз се панирам какво толкова съм направила... -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Колко е готино да си въртиш отдавна неслушани парчета...
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Колко е готино да си въртиш отдавна неслушани парчета... ![]() Дам. Сега си пуснах първите два на Hatebreed и ми сцепиха анала. Не съм ги слушал от 2003-а сигурно... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Хаха е няма лошо да ровиш из архивите, аз пък ровя за нещо ново и се лигавя със Скорпионс и Heaven Shall Burn...Направо ще се разплача
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бахти деня.
![]() I know it`s no a dream, NO NO NO Someone is in my room! Standing at the end of my beeeeeed .. Now i see her figure, it`s just a little child and there`s no reflection, she`s in the mirror!!!!!!! болните лирики, хахаха !!!КИНГ ДАЙМЪНД!!! good night.! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Я, какъв хубав аватар си е сложил blood, едва сега забелязвам.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
pove4enqqqqqq piq tfa ee1!
odobre s4e ina brutalia po zrok u sa razbuxeme! ne an tejilata! sujhalqam 4e porusax koncerat na Vraivolosa i Dimholt, no tui se poliu4i za snetja na tovautre 6te se arzbiem na Rodna za6tita! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
толкоз съм зле, че чак блейм ше се сърди
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
но аз никога, нали! :*
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 03:20 PM |