![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
![]() ![]() ебаси -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 25 2005, 07:31 AM) Да не повярва човек колко хора гласуват в 6 часа сутринта. 33-то се пръскаше по шевовет едва ли не. Минке, не е лошо даскалото от вътре. За пръв път влизам... Отвън обаче е като затвор ![]() Anyway .. Цитат Synthetic Wireless Infiltration and Troubleshooting Construct/Humanoid Engineered for Destruction . А за Distorment е баси малоумното Цитат D.I.S.T.O.R.M.E.N.T.: Device Intended for Sabotage and Terran Observation/Robotic Machine Engineered for Nocturnal Troubleshooting
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 25 2005, 04:31 AM) Да не повярва човек колко хора гласуват в 6 часа сутринта. 33-то се пръскаше по шевовет едва ли не. Минке, не е лошо даскалото от вътре. За пръв път влизам... Кажи ми още веднъж Минке и ще ти изтръгна тестисите през гърлото. Даскалото бива, да. Иначе lethe= Цитат lifeform egineered for troubleshooting and hazardous exploration
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Lethe @ Jun 25 2005, 01:34 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jun 25 2005, 04:31 AM) Да не повярва човек колко хора гласуват в 6 часа сутринта. 33-то се пръскаше по шевовет едва ли не. Минке, не е лошо даскалото от вътре. За пръв път влизам... Кажи ми още веднъж Минке и ще ти изтръгна тестисите през гърлото. Даскалото бива, да. Не ми се прави на интересна, че щи нябия шамарите ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
R.A.L.I.C.A.: Robotic Artificial Lifeform Intended for Calculation and Assassination
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() П.С. fuck you fuck you fuck you fuck you бах-мама-му и комунисти fuck you fuck you fuck you fuck you -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
G.E.R.G.A.N.A.: General Electronic Replicant Generated for Assassination and Nocturnal Analysis
D.E.V.I.L.L.E.: Digital Electronic Variant Intended for Learning and Logical Exploration rezultatite ot izborite ![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А.Т.А.К.А.: Българите Са Тъпаци И Аз Вече Ще Се Водя Македонец
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 26 2005, 02:38 PM) А.Т.А.К.А.: Българите Са Тъпаци И Аз Вече Ще Се Водя Македонец ... наистина малоумни избори... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Чувствам се ужасно тъпо много съм зле адски ми е гадно всичко яко съкс 'бах му майката!
П.П. НЕ ПОМАГА! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След едногодишно чакане се появи нов субект. Този път ще покажа аз на бившата ми 'приятелка' как се крадат чужди мъже.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Е то нви обекти винаги ще се появяват!Друг е въпроса,колко от тях ще обходиш!
![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(ivomag @ Jun 26 2005, 08:08 PM) Е то нви обекти винаги ще се появяват!Друг е въпроса,колко от тях ще обходиш! ![]() ![]() Когато "обходи" толкова, че субект да е равнозначно на обект, ще получи нова титла ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() П.П. Мда излях си душата -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Minitabandus @ Jun 26 2005, 10:25 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() П.П. Мда излях си душата А сега пусни водата и горе главата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Мъстейн! Сега! Кречетало!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(ivomag @ Jun 26 2005, 07:08 PM) Е то нви обекти винаги ще се появяват!Друг е въпроса,колко от тях ще обходиш! ![]() ![]() ВСИЧКИТЕ,ВСИЧКИИИИИИИИИ!!! ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Mi sega trqbvashe da me izpitvat po Matematika(trqbvashe oshte v chetvyrtyk, no g-jata reshi da ne idva), no tq dnes pak nqma da doide
![]() ![]() ![]() Koeto oznachava che sym uformena po vsichko... ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо ми е скучно. Изпих половин литър айрян и се надух.Сега трябва да си избера книжка, която да допрочета (избора е богат) и да се хващам на работа.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Някви тъпи глупости неска. уморен съм и объркан хехе....
ина4е си зех от О43 демото на Breakaway. супер яко е. жалко само 4е са 6 песни... но се пак се спуквам от кеф са , отдавна го 4аках. от кино Арена нещо ме ебават и незнам кво става. дано звъннат скоро 4е ми писна само да 4акам и да незнам кога по4вам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мога нито да заспя нито да стана рано, а като добавим 5-часовите курсове ...да най-модерната емотиконка ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 28 2005, 04:17 PM) Не мога нито да заспя нито да стана рано Аз пък заспивам късно и ставам рано...деба и недоспиваниците -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Аз пък за час и половина си направих смотания проект по corel draw че утре е изпита а за да се явя на изпит трябва да съм предал проект ... да не говорим че утре също ми е изпита по някви видео-незнам-си-кви-глупости и трябва да измисля и да предам сценарий и разкадровка на нещо ... а ме мързи да го почвам пък и няма време ... някой да му се намира сценарий?
![]() бтв ... ОМГ ЛОЛ ЛОЛ : http://www.gangsta-niggas.hit.bg/wallpapers.html -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Това е още по-ОМГ
http://savetoby.com -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Их,завчера пак гръмна платката на компютъра и нет ту има,ту няма...абе въобще тоя доставчик направо да го fuck you ,щото все нещо се скапва,само сега не беше грешката в него...Бива ли да си плащаш за нет и в 50% от времето нямаш
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Валкирия @ Jun 29 2005, 11:48 AM) Их,завчера пак гръмна платката на компютъра и нет ту има,ту няма...абе въобще тоя доставчик направо да го fuck you ,щото все нещо се скапва,само сега не беше грешката в него...Бива ли да си плащаш за нет и в 50% от времето нямаш ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Не сте ли на договор, на моя договор пише че до 1 ден след подаден сигнал трябва да го оправят ако е по тяхна вина иначе плащаш по малко на края на месеца |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 07:31 PM |