![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Отделен е въпросът, че всички "нападки" идват от blood, ама няма какво да прави човечеца, простено му е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Двоен пост.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
бе не заради него, мн си е свестен blood-а, ама се прави на интересен
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Абе, човек напоследък да не хване да погледне Общия форум...превърнал се е лавина от простотия.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
е да,защото пиша там.Няма начин да не стане така
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Миналата година тръгнах с натъпкан малък сак и раница за морето и бяха леки. Тази година тръгвам с малко по-голям ненатъпкан сак и същата раница а все едно съм помъкнала един тон тухли.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Movie Maker-ът ми не импортва парчетата на DT от "We are the void" .. Много е странно,всякакви други песни стават,не и те..
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 19-May 10 Град: Русе Потребител N: 3832 ![]() |
Има ли хора тук който са фенове на Iron Maiden i Dream Theater?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ами няма.
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 19-May 10 Град: Русе Потребител N: 3832 ![]() |
Може да се намери все някой
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Има ли хора тук който са фенове на Iron Maiden i Dream Theater? Погледни в темата за групата .. там със сигурност са писали феновете им. И поздрав за теб с Pull me under. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря много. Това е жестока песен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 26-February 10 Град: Пазарджик Потребител N: 3747 ![]() |
абе,къде е блъд? че няма на кой да мрънкам днес..
![]() -------------------- I do not kill with my gun;
he who kills with his gun has forgotten the face of his father. I kill with my heart. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
И тия имат ядрено оръжие, представяте ли си. Хубаво, че Индия са миролюбиви. btw, join Там сме, бря. Нарисува ли ти ![]() Не съм, Саш. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Виждам, че Daddy`s Girl е направила сериозно разместване в Общия форум. Но темата за този гей е все още на първа страница. Защо не реагирате?
![]() Благодаря много. Това е жестока песен ![]() Всички останали от Images And Words са по-жестоки от нея. А за Awake нещо? ![]() това или това от мен, по избор. Хайде и двете. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Awake е най-добрия прогресив метъл албум, няма какво да се сравнява.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
![]() НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ~ те са се постригали T_T Цитат 7. What are some of the best shows that the band has played so far and how would you describe your live performance? We have never played a live show so this is a somewhat empty paragraph from me. 8. Are there any plans for a U.S tour? No. There are still no plans for any live performances. Журналисти... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Днес имах в себе си цигари "Nevada" и седя с един приятел на една пейка, когато по едно време казвам :
- Чакай да си извадя от цигарите "Nevada"... - Е, нали не вадиш ? След 3 секунди като схванах ми стана весело, че досега не съм забелязал тази своеобразна игра на думи :д -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
А евала, Невадата са яки.
Ама да има само контрабанда на цигари без бандерол по 2леа кутията:] -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Миналата година тръгнах с натъпкан малък сак и раница за морето и бяха леки. Тази година тръгвам с малко по-голям ненатъпкан сак и същата раница а все едно съм помъкнала един тон тухли. Това е една от необяснимите мистерии на физиката - как така еднакви по обем предмети имат различна маса? ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Пфф, бях си взел един цигари LD със стар бандерол на 2.30(при това за 3 лева) и ми беше станало лошо от тях. Сигурно бяха стояли 2,3 години, миришеха на сладко, като дори не успях да изпуша цялата кутия, ами трябваше да изхвърлям половината кутия. Принципно има тук-там разни без бандероли, ама мен все не ме огрява да намеря. До даскало продават едни ”Raquel”(тънки) и ”Tabaccus”(дебели), ама вторите особено за ужасни. Макар и за 3 лева.... имат вкус на месо и са адски противни. Параметрите бяха нещо от рода на 10/10/12 O.xDavidoff, Camel, Nevada, West Ice и Victory Exclusive рулират, но най - често си взимам King десятка, щото няма пари :Д
Впрочем, бих бил благодарен, ако някой може да ми даде линк за теглене на музиката от Лешникотрошачката и по конкретно, ако би могъл и да ми каже точно името на частта със всеизвестната мелодия. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Абе, човек напоследък да не хване да погледне Общия форум...превърнал се е лавина от простотия. +1 -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Танц от баси мацка на The Jack na ейси диси e рядко безценно, само дето само тва помня ;д После май и на Smoke on the water, все едно ;д лягам да умирам, деееа
Венке, спокойно (хюдж) мууне яж ми кура, брато -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 19-May 10 Град: Plovdiv Потребител N: 3833 ![]() |
така ли бе blood.. защо не се обади ..
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Щях да пометна като прочетох това заглавие
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Впрочем, бих бил благодарен, ако някой може да ми даде линк за теглене на музиката от Лешникотрошачката и по конкретно, ако би могъл и да ми каже точно името на частта със всеизвестната мелодия. http://www.youtube.com/results?search_quer...racker&aq=f ^^ Ъъъ мани ;р She`s got the Jack, jack, jack, JACK, JACK Днес ще да е вечерта, народе, ше се свърши окончателно (: -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес леко злоутребихме с две бутилки червено винце. Арно беше, ама после ме болеше стомаха, хах.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
боли ме главата
![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пфф, бях си взел един цигари LD със стар бандерол на 2.30(при това за 3 лева) и ми беше станало лошо от тях. Сигурно бяха стояли 2,3 години, миришеха на сладко, като дори не успях да изпуша цялата кутия, ами трябваше да изхвърлям половината кутия. Принципно има тук-там разни без бандероли, ама мен все не ме огрява да намеря. До даскало продават едни ”Raquel”(тънки) и ”Tabaccus”(дебели), ама вторите особено за ужасни. Макар и за 3 лева.... имат вкус на месо и са адски противни. Параметрите бяха нещо от рода на 10/10/12 O.xDavidoff, Camel, Nevada, West Ice и Victory Exclusive рулират, но най - често си взимам King десятка, щото няма пари :Д Е Ракюел са си бая гадни, само веднъж ги пуших.Днеска копеле на кво попаднах....червено Боро за 2.50 кутията, с руски бандерол:Д.Лютът яко, иначе стават. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 11:43 AM |