![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Абе, някой дали няма свободен билет за концерта на Аnathema довечера? Издирва се 1...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
^ нали са си богоизбрани от време оно...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Оф утре трябва да ходя на зъболекар. Едно от много любимите ми неща за правене.
Просто не мога да опиша делириума, в който изпадам, когато бормашините пробият зъбите ми. А ледено-студената вода под налягане... каква еуфория изпитвам когато навлезне в нервите на зъба. Защо просто не си счупя всичките шибани зъби и не ходя с чене? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
Пич, за такива като теб умни хора още преди десетилетия са измислили упойката.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Да бе, верно ли?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
Верно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Аха, ок.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Фандъкова поиска повече полиция при "Лидъл"
Всички тези мои любими сънародници поздравявам с Aryan Art - Стадото Наречено Български Народ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^
^^ Баси откачалките. Кат си взема по-евтино олио и банани ше ми се нареди живота. Предпочитам да си купувам храна на "много по-високите цени" в местните магазинчета, от колкото да ида кат някоя овца да се блъскам за 5 стотинки разлика, или там колко е не ме интересува. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Те затова трябва, освен судентски, да има и пенсионерски магазини. И работнически. И ИТ също. Така няма да си пречим и всеки ще си има магазинче да пазарува.
Ей, за малко: ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
Как не ми се ходи на работа
![]() -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
В Щатите еуфорията е неописуема. Очаква се около коледа броят на потребителите да е около 130 млн. Иначе съм доста ентусиазиран по отношение новооткрития магазин Lidle, но едва когато навалицата стихне. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
-------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Изкъртих се на Оdd Crew!!! Час и половина нон-стоп в погото!!!
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
В Щатите еуфорията е неописуема. Очаква се около коледа броят на потребителите да е около 130 млн. Иначе съм доста ентусиазиран по отношение новооткрития магазин Lidle, но едва когато навалицата стихне. "Тук съм заради сеира" вика..... ![]() ![]() Бах ти пенсиите..... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3435091
Цитат 900 млн. найлонови торбички, за направата на които биха се изразходвали 6 млрд. литра петрол. С химията съм изключително на "Вие", сигурно затова не виждам връзка между количествата ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Цитат Целта му е да накара хората да се замислят дали наистина имат нужда от всичко, което купуват. Не, защо ми е да си купувам храна примерно? Или пък дрехи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не помня имаше ли тема за такива неща, затова пускам това тук, макар и да се чувствам крайно дискомфортно от което:
Цитат Лесли Нилсън е починал в съня си на 84 29.11.2010 05:00 БГНЕС Ветеранът-комик Лесли Нилсен е починал на 84 годишна възраст, съобщава неговият племенник. Звездата на филми като "Голо оръжие" е починал в съня си, заобиколен от близките си, вследствие на усложнения при пневмония. Кариерата му започва в телевизията през 50-те години на миналия век. Серията "Голо оръжие" събра милиони долари с прожекциите си по света. /АФП / ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Oh f***
![]() Да почива в мир. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първата ми татуировка вече е факт....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
Слагай снимка да я видим
![]() -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Купих си първия микрофон (40 лева ми излезе + кабел) и Disharmonic Destruction (работно име) са готови да се мъчат да свирят
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 3-November 09 Потребител N: 3614 ![]() |
Евала! Чакаме албум.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Депресирана съм. Живо проявление на закона на Мърфи. Когато аз съм зле, всички други са отлично. Не е честно.
Чак ми се допи алкохол. И ми се пуши. И ми се чука. Не мога да повярвам, че написах горния ред. Значи ми е много тегаво. Бахти живота гаден. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Това е защото мислиш лошо - чукало и се... еми сега като те чука живота да видиш хубаво ли е
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 07:54 AM |