![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Аз пък на 8-ми бях на кино и гледах "Хари Потър и даровете на Смъртта (част 1)", и се разма-а-а-а-а-а-а-а-зах, когато пуснаха "O Children" на Ник Кейв
![]() Чак ми се дощя да потанцувам с близкостоящия =) -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
На днешната дата - 10 Декември е освободен Плевен.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
^ Ба, прилежност, гледай ме каква съм смотла. Ъм-м-м, задачки ![]() Дори не съм си взела сборници от библиотеката и нямам намерение. А нима те интересуваше наистина?! ![]() Aw, мнителността. ![]() Forgive us now for what we've done. It started out as a bit of fun. ...O, children! Lift up your voice, lift up your voice! -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Аз пък на 8-ми бях на кино и гледах "Хари Потър и даровете на Смъртта (част 1)", и се разма-а-а-а-а-а-а-а-зах, когато пуснаха "O Children" на Ник Кейв ![]() Чак ми се дощя да потанцувам с близкостоящия =) А взе ли си играчка на Хари Потър от промоцията на Макдоналдс? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Как може сайтовете на най-най университетите в България да са такива л*йна! Това, което търся, се намира общо-взето в едно място, описано в началото на Пътеводител на галактическия стопаджия. По моему търся доста популярни неща, например проста таблица с магистрски/бакалавърски програми, срещу тях форма на обучение и размер семестриална такса. Е, такава таблица може евентуално да се намери, но със сигурност е на гореспоменатото място.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
^ onnellinen, те вероятно изпробват търпението и способностите на бъдещите си студенти по този начин
![]() @ Enslaved: О, изненада! НЕ! Но пък ядох сладолед оттам преди прожекцията.. ![]() И да вметна: В НДК в момента има панаир на книгата, някои издателства правят до 70% отстъпка! Съжалявам, че не си бях взела сакче, щях повече неща да си купя.. ![]() -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^Свършии! Изтървах го
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... В НДК в момента има панаир на книгата, някои издателства правят до 70% отстъпка... Сто пари отлетеха като стой та гледай. Добре, че не ми бяха превели стипендията... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Осъдиха пиян, изнасилил приятеля си Условна присъда от година и 4 месеца получи от Белоградчишкия районен съд мъж, който след пиянска свада изнасилил приятеля си. Гаврата станала в с. Карбинци, община Димово, на 1 април м.г. Пред съда П.К. направи самопризнания и се признал за виновен. Мъжът с още двама приятели отишли на гости при съселянин и цяла вечер пили. Алкохолът свършил и П.К. започнал да иска пари от приятеля си С.Д., за да купи още. Стигнало се до бой, при който П.К. преметнал неотстъпчивия си приятел през таблата на леглото, събул му панталоните и го изнасилил. Експертиза установила, че пострадалият имал и 2 счупени ребра и мозъчно сътресение. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сто пари отлетеха като стой та гледай. Добре, че не ми бяха превели стипендията... ![]() Аха, стипендийката теглих аз; обаче не само се одрънках с повече пари от предвиденото, ами и накрая трябваше тия книжки, натъпкани в "Най-здравата торбичка", да си ги гушкам във влака към Пловдив... Който пък беше препълнен със студенти, пооглушели покрай 8-ми (брой го, доста силно говореха), тъй че на какви ли не "геройства" се наслушах за два часа път. ![]() Честно казано, от всичките ми познати, мога да преброя на пръстите на едната си ръка хората, за които "празнуване" не е тъждествено равно на "запой" ![]() -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Честно казано, от всичките ми познати, мога да преброя на пръстите на едната си ръка хората, за които "празнуване" не е тъждествено равно на "запой" ![]() Да ти кажа, мен това ме отврати до някаква нечувана степен. Дават някакви по телевизията "студенчьи" дето се хвалят, че оня изпил кило ракия, друг отивал да се напие като свиня (буквално в ефир), некакви (явно) селски пачи се облякли на курви и те пияни заляни... Ебем ти му празника. Аз откак съм студент (последна година ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Че то това само по празници да беше, е-хее!
![]() Иначе, по принцип алкохол не пия, рядко се случва да ми хареса някое червено вино и толкоз- даже и боза не вкусвам. А за трите години студентстване, едва тази година на 8-ми правих нещо различно от... нищо, т.е. нямаше го излежаването вкъщи. =D И само на мен ли ми се струва, или по-масово празнуват бившите и бъдещите студенти?! ![]() -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^, ^^ Благодаря, мислех, че не ми е наред нещо, защото за 4 години не съм празнувала по ник'ъв начин 8ми дек.
^ Да, имат повече пари за пиене ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Мда-а...някак си и аз пропуснах 8ми....
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
fuck this scan...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
На 8ми се натрових с наргиле и си изповръщах червата. Повече такова нещо няма да пипам. Бах кво ми беше гадно, заклевам се
![]() иначе останалата част от празника беше добре, ама тва наргиле ми уби всичко ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
![]() Наргилето е много по-леко и добро от цигарите, за първи път чувам някой да се оплаква....дори заклети непушачи от класа ми си сецат наргиле като са на РД примерно. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Аз така и не разбрах какъв трябва да е ефекта от нарглето >,< пушил съм сигурно 100 пъти и единственото, което ми остава е да бълвам пушек и после да измия нарглето, защото другите се "ъъъаяьаьая разбихме се"?! Ъ, ок. Пушил съм до въглен (че и с въглена) и пак ефект - 0. Единствено се радвам като дете на многото пушек O.o
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз, която съм с едва ли не нулева толерантност към цигарен дим, нямам особени проблеми с наргилетата по купоните, стига ОБАЧЕ всичко да е направено както трябва. С догарящ/разтрошен въглен примерно пушекът мирише ужасно. И някои тютюни да доста неприятни.
А ако се пуши бързо, кръвното пада и после ... не е весело. Спомням си, колегите веднъж ми разказваха как вместо вода, сложили "Бейлис" в наргилето и после 5 дни ходили с кървясали очи ![]() Отново стигаме до старата истина, че начинът на експлоатация е определящ. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Спомням си, колегите веднъж ми разказваха как вместо вода, сложили "Бейлис" в наргилето и после 5 дни ходили с кървясали очи ![]() Тцтц, само хабят мат'ряла ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че то на наргилето май основният му плюс е, че пушиш ягодов (или друг ароматизиран) тютюн.
Преди половин час гледах трейлъра на Трон '82 и се сетих, че съм играла преди няколко години подобна игра с мотори. Някой да е виждал някъде подобна игричка? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Малено сряда излиза :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 6-December 10 Град: С. София Потребител N: 3991 ![]() |
Червените явно се въдят не само в квартала ми.
-------------------- And our boots,deep in the mud.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още един хейтър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Къде, къде?
-------------------- |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
![]() Наргилето е много по-леко и добро от цигарите, за първи път чувам някой да се оплаква....дори заклети непушачи от класа ми си сецат наргиле като са на РД примерно. Не знам, може би попаднахме на гаден тютюн. Попринцип наргилето си ми харесва, но на 8ми взехме някъв измислен тутун и много лошо ми стана. Иначе като взимаме от другия (малко по-скъп) нищо не ми става. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Питай какъв му е произходът и ако ти кажат няколко пъти достатъчно убедително, че е от някоя арабска страна, взимай го. Същото се отнася и за наргилето. Не че има значение вече, де.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
http://img32.imageshack.us/i/18122010646.jpg/
http://img408.imageshack.us/img408/5157/18122010647.jpg Вижте какви "уникални оферти" има в нашия град ! -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 10:18 PM |