![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Чифт таралежи се съвокупляваха под терасата ми .
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^^До 23:12 напълно изчезна.
![]() ![]() ^Честито! Издаваха ли някви звуци? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^^Живея в една порутена къщичка в Ге(т)о Милев и всяка вечер виждам и чувам таралежи, издават някакъв странен вид тежко дишане...
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Да бе, защото сега им е размножителния период и така пръхтят
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
и така пръхтят Да! Тази дума търсех!:Д А ти в кой квартал си? Щото при меене не знам дали е еко, ма е зверски яко:Д -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От Овча Купел съм
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
^ Защо не ги почерпите и тях поне! Те затова се навъртат около вас. :Р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси гениалщината: http://www.youtube.com/watch?v=Sdx0vvHxrzQ&feature=feedu
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Оу, моля ви кажее ми някоя разцепваща американска, тъпа комедийка...
![]() ![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^ Baby on Board
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
В тръпнене на продължението за Бонд!
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://joke.bg/mama-kotka-gushka-svoeto-bebe о, бозееееееее! <3<3<3<3<3
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Тука много слабичък ми се вижда Митето:Д
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Имам си куче!Вече от една седмица,но чак сега съобщавам официално.
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента си пиша с некъв гробар в Омеглето.Мисля да сменям професията
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
По неизвестни причини станах в 5 с неистово желание за Machine Head.
(след което се започна изтреблението на хлебарки ![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ ЛЕле, на това му се викат премеждия сутрин, аз пък ходих на футболен мач с приятели, ама насън.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Баща ми е пуснал на ТВ-то някакъв посредствен екшън отсредата и сегиз-тогиз сменя канала с друг, по който върви почти идентичен филм. Много е дразнещо, защото нито мога да хвана сюжетната линия, нито да слушам Type O Negative без досаден саундтрак от изстрели и взривове.
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия са заспали върху клавиатурата
![]() Паракако? Ко речи? по - добре да не го правя. Сори, майна, ама след всеки изпит ме избива на флууд и простащина... http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2011...grebenie.122367 без коментар! а това е много яко - http://vbox7.com/play:c8ff13085c - искам като нея. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^^ След третото "c" забивам.. Невъзможно е да се произнесе! :Д
![]() -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[10:16:12] Entropy каза: aaa
[10:16:17] Entropy каза: shte hvyrlq neshto [10:16:23] Entropy каза: tiq otdolu diskoteki mi pravqt [10:16:42] Devil’S WhiSpeR каза: mmm ,pri men e kato v grobnica ![]() [10:16:49] Devil’S WhiSpeR каза: osobeno otkym temperatura [10:16:49] Devil’S WhiSpeR каза: ![]() [10:16:49] Entropy каза: ot sysedniq blok e [10:17:00] Entropy каза: da vidim koi ima po-qki tonkoloni,de*a [10:17:06] Entropy каза: ma az nqma im puskam dance [10:17:42] Entropy каза: a da vidim sq koi e po-zyl [10:17:55] Entropy каза: http://www.youtube.com/watch?v=AkFqg5wAuFk [10:20:08] Devil’S WhiSpeR каза: stiga de,ne izdrebnqvai ![]() [10:20:57] Entropy каза: aide be |-( [10:21:05] Entropy каза: a taka [10:21:06] Entropy каза: tishina [10:21:09] Entropy каза: (happy) [10:21:24] Entropy каза: shy mi qdyt trashyrskiq inache... [10:21:43] Devil’S WhiSpeR каза: ![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цвети Пиронкова губи от няква чехкиня,приличаща на Рамбо в пола.
![]() -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъпото ми куче решило, че цветята,които разсаждах търпеливо час и половина, са за игра. Изскубнало ги от саксиите и си устроило парти. Като слязох гадината беше с омазана с пръст козина, а цветята разпиляни по двора. Събрах оцелелите и ги засасдих отново. От 18 парчета сега имам 11.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Да нямаш дакелче
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, каракачанска овчарка. Още е малка и затова прави бели (на 2 месеца и 11 дена).
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 01:14 AM |