![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Значи аз ще се срещна с вас, само в първия ден, когато спирате да се къпете и в последния (след изкъпването). Иначе - на 10-15м от мене!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Phoebe @ Jun 6 2004, 01:57 AM) bukston rules ![]() ![]() Зиг, няма да е честно... той принципно не се къпе. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
i ne se kypeteeeee zashtoto shte umrete i 6te otidete w adaaaaa kydeetooo ima samo fen tv i tv planetaaaaaaaa i sofiq kabel foooolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Jun 6 2004, 10:56 AM) i ne se kypeteeeee zashtoto shte umrete i 6te otidete w adaaaaa kydeetooo ima samo fen tv i tv planetaaaaaaaa i sofiq kabel foooolk Значи вече живеем в Ада. Или по възгледа на повечето българи-в Рая ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
BTWсега съм щастлива-изкъпах се по един от най-примитивните начини и така се доближих до бита на древните племена
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
da, s legencheto i sapuncheto rulira prosto
![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Вчера ядох шоколад "Милка"- бял шоколад с пълнеж от кайсия
![]() ![]() скоро ще пробвам и с пълнеж от череши... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мразя бял шоколад.Веднъж го преядох...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Днес времето лети като подгонен от простак гълъб...Киро (Morbid_Freak)..
![]() Тук съм се изразил малко неточно и сте си помислили, че това е цитат от Киро (Morbid_Freak)..... Имах в предвид, че Киро е простака, който гони гълъби хаха ![]() Този коментар е бил редактиран от Jicata на Jul 5 2004, 06:36 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
utre imam klasno po nemski...
nishto ne znaia da go takovam che i e parvi chas niamam vreme da si naucha ...pak triabva da stavam rano ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(Sadistic @ Jun 7 2004, 10:46 PM) che i e parvi chas niamam vreme da si naucha ...pak triabva da stavam rano Хм, и аз съм в това положение. Значи на 14 пак минаваме първа смяна, първи и втори час ще ни е алгеометрия и ние, естествено, ще правим класното ТОЧНО тогава. Мне че ми пука де.... ![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес определено не ми върви.Определено...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
dneska cql den me cepi glava. i neshto mi e mega typo
![]() milka bql shokolad rulzzzzzzzz |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз до 17 :30 спах като труп та даже и сънувах някакви пълну глупости и сега ми е страшно лошо.Добре,че беше майка ми да ме събуди...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ебати каръшкия ден. Сутринта вързах ебати гадната тенекия на един приятел.
![]() После класно по испански ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
basi neska mnogo hora se oplaktvat.
nekav stranen den 666 08.06.2004 666 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Хаха, мене пък днеска ме кефи...слушах няколко часа само Iron Maiden - Brave New World албума, докато си джитках Heroes 3
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
dneska nekvo daskalo i nekvi prostotii tam i ne uspyah da pospa, basi shita prosto
utre izpitvania yako nekvi po himia i oshte 150mln predmeta, a sega she slusham alisia. -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(Jicata @ Jun 8 2004, 08:38 PM) Хаха, мене пък днеска ме кефи...слушах няколко часа само Iron Maiden - Brave New World албума, докато си джитках Heroes 3 ![]() ![]() Аз си го правих с Nightfall in Middle Earth навремето. На рандом картички. ![]() Ох, бе хора, само на мен ли ми е криво, че днеска не вали?! Искам да вали!! Мразя синьо небе! Искам обалци.... бяло, сиво, черно.... колкото по-черно, дваж по толкова по-добре! И задължително мълниииииииииии! -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Да му fuck you майката fuck you да му fuck you !
ГРЪМНА МИ МОНИТОРА! Са правя некви лупинги за да си принтирам пищовите за изпита, който е утре! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Продупчих си ушите на още 2 места.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Днеска сутринта си викам "Майната и на тая по География, трябва да ме изпитва. Не всъшност, майната и и да не трябваше. МЙайната и и да не ми преопдаваше, деба гадната курва умрела с цици до колене! Мака и!"
Обичам я тая жена просто ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ПУСНАХА ТОПЛАТА ВОДА!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
pri nas ne q pusnaha. nqma se u4udq ako ni zabravqt.
![]() ![]() padnahme typo ot shveciq v4era i minaliq petyk ni grymnaha si4ki shibani swtichvoe to4no kogato trqqshe da pisha doklad bah typoto!!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
ai i az da kaja kvo me vylnuva v momenta:))
na4i evropeiskoto ze da mi stava vse po zabvano da go gledam:)osobeno dneska sys svetyl mn qko mi be6e kato gledahme v mitaka 4ehiq-latviq:)za bg-6veciq nqma da komentiram 4e 6e stana banalna:)) ina4e sq proslu6vam nqkvi albumi na soulfly i iskreno se nadqvam da moga da otsko4a do sf za koncerta:))6e byde fun:)) dneska si napravih kosata rijava:) RIJAVOTO RULZZZZZ :PPPPPP of mrazq pyrva smqna ne moga da stavam sutrin....koga 6e svyr6i typoto daskalo.... mi mai tova za sega:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Молете се утре да вали,защото съм на пленер!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
za6ti wseki wtori po4nba da me pita :
boqdiswal li si si bradata , kanoswal li si si bradata mamka iiim sledwa6tiq koikto mi zadade toq typ wypros za 1000-en pyt 6te mu stro6a glawata ![]() utre imam izpit neznam koga e nqmam konspekt i lekciii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ще си я боядисам. Ако имам време - още преди Judas...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И защо ще се боядисвате?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За гъзария.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 09:45 PM |